E. Liljeblad
Innbyttere: A. Kjelstrup og G. Sjølie.
Korsvoll (4-3-3):

Overkjørt av Lokomotiv
Det sa tut, tut i målet vårt åtte ganger, og nå ser det ut til at 6. divisjonstoget har gått fra perrongen.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

Det er blitt sagt om de fleste kampene etter den grusomme serieåpningen mot Oldenborg 2, men denne kampen måtte faktisk vinne om vi skulle ha realistisk håp, nei, unnskyld, en liten sjanse, til å redde oss.

Andreas Kjelstrup var tilbake og klar for sin første seriekamp siden 16. mai, og Johannes Hovda var tilbake etter skaden som har holdt ham ute siden slutten av juni. Kunne de være redningen?

Etter ett minutt og 40 sekunder skjønte vi at ingen kunne redde oss. En svartkledd spiller driblet seg gjennom forsvaret vårt og satte inn 1-0 til gjestene.

I løpet av de første 20 minuttene måtte vi bruke alt av krefter på å forsvare oss. Magnus Jahrmann løp og vant en del baller på midtbanen, mens Rasmus Bjerre, som fikk den utakknemlige oppgaven med å passe på Lokomotiv Oslo 2s altfor gode venstrekant, gjorde en kjempejobb med å presse ham til å gjøre feil.

Etter 25 minutters økte bortelaget uten at vi hadde rukket å produsere noen sjanser ennå. En høy ball fra kanten ble stusset til en angriper, som fikk stå helt alene på 16-meteren og prikke inn 2-0. Fire minutter før pause ble to til tre, da Lokomotiv Oslo vartet opp med et veldig vakkert angrep og spilte seg inn i mål. På dette tidspunktet hadde både Even Enggrav og Johannes Hovda forlatt banen med skader, og vi var med det tomme for innbyttere allerede halvveis i kampen. Det så med andre ord ikke spesielt lyst ut foran de siste 45 minuttene.

Bildet: Magnus Olsen og Rasmus Bjerre løp mye og jobbet godt, men det hjalp ikke mot overlegne Lokomotiv Oslo 2-spillere.

Mørkt ble det. Himmelen svartnet og Lokomotiv Oslo 2s svarte drakter var overalt på banen. Vi fikk oss en togtur vi skulle vært foruten, og i det 51. minutt la bortelaget på til 4-0 da et fint innlegg fra kanten ble ekspedert i nettet. I det 69. og 75. minutt sørget fine skudd fra kanten av feltet for at det ble både 5-0 og 6-0, før Andreas Kjelstrup og Mathias Falch fikk våre første skikkelige avslutninger i kampen. Førstnevnte brukte kroppen fremfor hodet da han møtte en Magnus Olsen-corner ved første stolpe, mens sistnevnte vendte opp på 25 meter og sendte av gårde et skrudd skudd keeper til slutt fikk kontroll på.

En Lokomotiv Oslo 2 spiller brystet inn 7-0, og syv minutter før slutt plasserte de et direkte frispark rett i mål.

Lokomotiv Oslo 2 stilte et helt annet lag enn i vårkampen, og det er selvfølgelig typisk at samtlige motstandere får med seg gode og/eller potensielle førstelagsspillere og fantastiske nysigneringer når de møter oss. Vel, vi burde kanskje skjønt det allerede før start, da en av Lokomotiv Oslo 2s spillere spurte en annen om han noen gang hadde spilt i 6. divisjon før. For svaret var selvfølgelig nei.

'

Bildet: Andreas Kjelstrup puster ut etter en tung kamp. Om man ser bort fra resultatet ble det i det minste en fin treningsøkt med mye løping.

Men fatt mot, det finnes fortsatt håp!

Nå gjenstår fire runder av årets 6. divisjon, og vi ligger under streken sammen med Sandaker, slik vi har gjort siden april. Vi må altså først passere dem, og deretter Oslo City 2 eller Vestre Aker om vi skal unngå nedrykk.

For at det skal skje, må vi vinne de fire siste kampene. Samtidig kan bare enten Oslo City 2 eller Vestre Aker ta flere poeng enn de 16 de allerede har, ettersom vi maksimalt kan få nettopp 16 poeng.

Men først må vi altså passere Sandaker, som har elleve poeng, syv mer enn hva vi har. De kan dermed ta maksimalt fem poeng på de fire siste kampene, og for at håpet vårt skal leve lengst mulig, burde de ta tre poeng mot Oslo City 2 om en uke, hvis ikke er Oslo City 2 utenfor vår rekkevidde. Så lenge Sandaker ikke får mer enn 15 poeng, gjør fire strake seiere at vi er oppe på nest siste plass for første gang i år uansett. Om både vi og Sandaker ender på 16 poeng, vil vi passere dem på flere scorede mål hvis vi tar inn forspranget deres på 52 plussmål – det er jammen godt vi møter dem på Korsvollbanen om to uker, for da vil hver ball vi setter i nettet telle positivt i vår plussmålkolonne og negativt i deres. Da gjenstår det kun å passere ett lag til!

Om man tar utgangspunkt i at alle resultatene går C-lagets vei i innspurten, og at enten ett eller begge de to lagene rett over streken, Oslo City 2 og Vestre Aker, taper sine kamper med minst mulig margin, 0-1, må vi vinne de følgende fire siste kampene med en margin på til sammen henholdsvis 40 og 33 plussmål for å passere dem på flere scorede mål. Det er med andre ord kjekt om de går på et par stortap, slik at vi slipper å måtte gå for tosifret i hver kamp.