O. Olesen
Innbyttere: M. Falch, A. Remen og E. Tarberg
Korsvoll (3-5-2):

Tre mål, men tap
Vi ledet og scoret tre ganger, men det var ikke nok til å ta årets første seier.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING
Etter ett mål på de fire første seriekampene var dagens mål enkelt - flere mål! Og kampen hadde knapt kommet i gang da Vegard Brekk kastet inn fra venstre. Ballen føk forbi alt og alle i feltet, før dagens kaptein, Johannes Blåsternes, hoppet frem og satte ballen kontant i nettet. Ett minutt var spilt, og vi hadde allerede doblet antall seriemål i år!

Det første kvarteret var i stor grad preget av hurrafotball og søvnig forsvarsspill fra begge lag, og varmen må nok ta sin del av skylden for det. 1-0 ble nemlig raskt til 1-1, da vi ikke fulgte med på et innlegg fra vår høyreside, og to Lokomotiv Oslo 2-spillere fikk stå alene i feltet. Den ene dempet og skjøt, men Gunnar Sjølie fikk en hånd på ballen, kun for å se den andre angriperen dempe og trille ballen i mål.

Dessverre fortsatte Lokomotiv Oslo 2 kjøret etter utligningen. Først ble to baller blåst over åpent mål, og da ledermålet kom, var det av den heldige sorten. En slags merkelig blanding av klarering og innlegg eller et eller annet ute på deres venstreside gikk høyt til værs, før ballen dalte i mål over Gunnar Sjølie, som muligens ble litt lurt av sola.

Heldigvis var det flere som kunne lobbe på banen. Vegard Brekk var nok en gang servitør, nå med en skikkelig langpasning i bakrommet, og med ett var Lars Eriksen alene gjennom. Med en følsom touch vippet han ballen over keeper og i mål, hans første for Korsvoll. 2-2 - og over 75 minutter igjen å spille. For en start!

Vi skapte ikke stort mer i førsteomgang, og det svartkledde hjemmelaget fikk etter hvert gå opp til 3-2 i maivarmen.

I pausen overtok forrige ukes keeper, Greger Svenn, mellom stengene, og etter et par heroiske redninger måtte også han se en ball fyke forbi. Johannes Blåsternes ville det annerledes, og fra mer enn 25 meters hold dro han til alt han kunne. Blåsternes' skuddfot har ikke vært i nærheten av å være like presis som knottene hans de siste sesongene, men i dag traff han like godt med begge deler. Ballen suste inn i venstre kryss bak en noe passiv keeper, og med ett var det kamp igjen.

En amper periode resulterte i ett gult kort til hvert av lagene, før dagens forklarende og skikkelige dommer fikk kontroll på kampen igjen. Vi hadde et par gode angrep, ofte i regi av Eirik Tarberg, som fikk sin første seriekamp for C-laget denne kvelden, men i stedet for å skyte fra distanse, slik Blåsternes hadde gjort, prøvde vi ofte å spille oss helt inn i feltet. Samtidig ble oppspillene for korte og upresise, og da et Lokomotiv Oslo 2-skudd gikk i både Greger Svenn og Vegard Brekk før den fant veien til nettmaskene, var kampen punktert.

Greger Svenn hadde for øvrig flere gode redninger, og viste seg nok en gang som en uredd og god back-up-keeper.

Dessverre holdt det ikke helt inn i dag heller, tre mål til tross. I ærlighetens navn tapte vi fortjent, og sannheten er at vi scoret hver gang vi traff mål. Det var like fullt mye positivt vi kan ta med oss fra denne kampen. Vi scoret mål igjen, og vi kjempet til siste slutt. Gjør vi det fremover også, kan vi fort plukke med oss poeng frem mot sommeren. Vi har tross alt gjort unna fire av fem lag på øvre halvdel, noe som bør gi håp om enklere motstand i de kommende kampene. Neste uke skal vi forsøke å score minst tre mål på Korsvollbanen, da kommer Hasleb på besøk onsdag kl.20.15. Vel møtt!