Innbyttere: E. Nordby inn e/28 min. J. Blåsternes og                   J. Nordby.

Tap mot naboene fra Kjelsås
Tekniske Kjelsås 4 ble for sterke i C-lagets første møte naboklubben.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING
Det gror godt borte på Grefsen stadion, faktisk så godt at de i fjor måtte opprette sitt fjerde seniorlag på herresiden. Laget, som hovedsakelig består av 91- og 92-spillere, varierte stort i 8. divisjon i fjor, og endte til slutt utenfor opprykksplassene - det var det vanskelig å forstå da vi så hvordan de satte i gang i åpningminuttene på Korsvollbanen søndag kveld.

Med teknisk småspill og bra bevegelse gikk de rett i angrep, og vi ble tvunget til å forsvare oss fra første minutt, noe vi utgangspunktet var forberedt på med tanke på at vi kun var ti mann fra start etter at Bernt Foss måtte melde avbud i siste liten. Heming-junioren Ole-Jacob Arvola utgjorde heldigvis et kompromissløst stopperpar sammen med Jostein Eidem, og de første angrepsbølgene ble effektivt stoppet.

Dette var vårt første møte med Kjelsås noensinne, og det var jammen på tide, vil mange si. Det var for øvrig også vårt første møte med de nye hvitmalte målene på Korsvollbanen.

Dessverre hadde vi problemer med å treffe de nye målene. Det ble ikke mange angrep, men Ullerns juniorkeeper Jørgen Berner Wilhelmsen kjempet godt på topp etter at han fikk den utakknemlige jobben som enslig spiss mot motstandernes fire forsvarere.

Etter omtrent 20 minutters spill kom det uungåelige 0-1-målet, og før pause kom også det andre, da eks-2. divisjonsspilleren Carl Lindemann sendte et flott langskudd rett i krysset.

Vi kom mer inn i kampen da Erik Nordby entret banen etter 28 minutters spill, slik at vi ble fulltallige. Nå var også Johannes Blåsternes og Jacob Nordby på plass, og de to bidro begge med flott vingspill da de etter hvert entret banen på hver sin kant.

På overtid i førsteomgang hadde Lars Eriksen, nå flyttet opp på topp, to store sjanser - først da han fikk forsøket sitt slått ut til corner, siden da han kom først på den nevnte corneren.

Det begynte å hagle og snø en kort stund, og samtidig som det ble kaldere i lufta, ble også stemningen på banen kjøligere. Andreomgang ble i stor grad preget av sure Kjelsås-spillere som klaget og kjeftet, både på hverandre, oss og været. De gikk inn unødvendig hardt i alle dueller, og viste seg dessverre fra en lite sympatisk side - dette er nok noe av årsaken til at de ikke rykket opp i fjor. Da de holdt humøret oppe spilte de nemlig glimrende angrepsfotball, mens de nå plutselig fremstod som et helt annet lag.

Johannes Blåsternes fikk sitt første gule kort for året med en stygg takling, og dommeren benyttet anledningen til å be begge lag om å roe seg. Det hjalp, og begge lag skjerpet seg.

Jørgen Berner Wilhelmsen, som spilte ute for første gang på ni år, var nær en redusering da han kastet seg frem på et Blåsternes-innlegg, men ballen smalt i tverrliggeren og over. I stedet gikk Kjelsås 4 opp til 3-0 da et innlegg fra høyre ble flikket inn bak Mats Felix Walschaerts, som spilte sin første kamp mot moderklubben siden overgangen i 2008.

Jacob Nordby hadde et par forsøk som kunne gitt et fortjent trøstemål helt på slutten, men selv ikke langskuddet hans som ble slått av keeper, endte med noe annet enn fem-meter...

Når det kommer til stykket er ikke 0-3 mot Kjelsås 4 så ille. De kommer garantert til å hevde seg i årets 8. divisjon, og vi må ikke glemme at vi spilte med ti mann, hvorav to altså egentlig var keepere, i nesten en halvtime. Heldigvis trenger vi ikke å vente lenge før vi skal i aksjon igjen, for allerede i morgen møter vi de utvandrede brumunddølene i 2380 Christiania klokken 20.45 på Tørteberg.