M. Falch
Innbyttere: J. Eidem, N. Kleivan, A. Lausund og G. Svenn.
Korsvoll (3-5-2):

Gaveutdeling på Korsvollbanen
Vi skjenket gjestene fire mål, før de skapte to selv. Da sier det seg selv at det ble tap når vi kun scoret én gang selv.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

Bildet: Det var ikke stort å se på denne onsdagen, men folk kikket likevel.

Før kampen var Indre Østham, Mysen-gutta med det vittige West Ham-ordspillet i klubbnavnet sitt, det mestscorende laget i avdelingen vår om man trakk fra målene de andre lagene hadde scoret mot oss. Etter kampen kunne de også skryte av å være det mestscorende laget om man inkluderte mål scoret mot oss.

Vegard Brekk tok tilbake rollen som forsvarssjef denn onsdagen, noe som viste seg å være lurt. Den bakre treeren lå stort sett snorrett, og med litt bedre støtte, spesielt fra høyrekanten, kunne de stoppet alt som kom. Noen ting kan man dog ikke forsvare seg mot, som 0-1-målet i det 11. minutt. Indre Østham fikk frispark langt ute på kanten nærmere midtstreken, og ballen suste rett i mål. Stillingen holdt seg til pause, men med litt hell kunne Ole Olesen utlignet, men hverken han eller seriedebutant Kjetil Kihlgren eller Nikolai Kleivan, som endelig var tilbake fra skade, fikk ballen i mål.

Like etter pause fikk Jostein Eidem, i dag stasjonert på venstrekanten, en stor sjanse da han ble spilt fri av Mathias Falch. Dessverre gikk lobben hans like utenfor, og dessverre luktet ikke Andreas Lausund at ballen kanskje kom til å trille i hans retning.

I stedet gikk de hvitkledde gjestene opp til 2-0 i det 51. minutt, da en corner ble slått inn i feltet. Kommunikasjonssvikt og slett markering førte til at en Østham-spiller fikk gå opp umarkert og heade, og Gunnar Sjølie greide ikke annet enn å daske ballen videre inn i nettet. Stemningen var like fullt god på sidelinjen, der tidligere FCNA-spillere, som Henrik Gaudernack og Christian Poppe, nøt Jon Stavnsborgs comeback og oppdaterte hverandre på den siste tidens sladder fra Nordberg og omegn.

Bildet: Det var endelig litt liv igjen på benken denne uken. Smil og sladder gikk hånd i hånd og det var i det hele tatt ganske trivelig å være innbytter.

Like etter kom det tredje, og selv om det er fristende å gi dommeren skylden, må vi først og fremst skylde på oss selv. En Østham-spiller fikk ballen i en soleklar offsideposisjon, og forsvaret gjorde en sjelden feil da de stoppet opp og lot ham løpe. Da markerte dommeren for offside, men han blåste aldri, og spissen kunne øke til 3-0. Surt, ja visst, men tullete å ikke spille til det blåses.

4-0 i det 63. minutt var en klarering fra egen banehalvdel som spratt over Sjølie, og først etter dette begynte gjestene å skape noe selv. De økte til 5-0 etter et riktig vakkert angrep der de spilte seg frem til mål omtrent midtveis i omgangen, mens 6-0 kom ti minutter før slutt etter et skudd fra 16-meteren.

Vi hadde et par sjanser vi også, og ett minutt på overtid headet Ole-Vidar Jensen inn en corner og sikret at vi beholdt snittet vårt på ett scoret mål per seriekamp. Tirsdag om én uke spilles siste kamp før serien snur og vi møter alle lagene på nytt, men først står altså Furuset for tur på det knallharde kunstgresset ved IKEA. Avspark er 20.15 og oppmøte er ved banen tre kvarter før.

Bildet: Kjetil Kihlgren og Johannes Hovda koste seg i kveldssolen.