Innbyttere: S. Walle (inn 30. min), J. Hovda og P. Nævestad (kom til pause).
Korsvoll (4-3-2):

Snytt for poeng
For første gang på over ett år forlot vi en tapt kamp med en oppriktig følelse av at vi hadde fortjent bedre.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING
Med oppmøte 17.00 og kampstart 17.45, attpåtil på Ekeberg, var det ikke så rart at vi bare var ti mann fra start mot Indre Østham, resten av sesongen tatt i betraktning. Heldigvis stilte blant andre keeperen Åsmund Aarrestad sporty opp på backen, mens Tobias Santelmann forlot en synkende flåte til fordel for en allerede grunnstøtt skute for å løpe litt på midtbanen, en jobb han mestret på utmerket vis.

De ti som startet kampen la ned en enorm innsats i åpningen. Vi lå fint og kompakt i en 4-3-2-formasjon, og et tidvis høyt press stresset Indre Østhams forsvar til å gjøre feil, slik at vi også kom til noen greie sjanser.

Indre Østham brukte mye og lang tid på å trille ball og bygge opp spillet sitt, og de var ikke ufarlige de gangene de angrep. Selvsagt kom 1-0-målet før ti minutter var spilt, og først etter en halvtimes spill ble vi fulltallige. Vi fortsatte å kjempe godt, og selv om vi ikke scoret selv, slapp vi i alle fall unna nye baklengsmål.

Denne kampen kunne vi absolutt vinne, og det hjalp stort at Peder Nævestad og Johannes Hovda kom rett fra jobb og til andreomgang, slik at de ti som startet kunne få avlastning. Byttene og det berettigede håpet om poeng resulterte i en tidlig utligning etter pause. Spissene presset hjemmelagets keeper etter et tilbakespill, og den forvirrede burvokteren sendte ballen rett i beina til Magnus Jahrmann, som kontrollerte ballen inn i det åpne målet med et fint innsideskudd.

Den siste halvtimen begynte vi å merke at det hadde tatt på å presse så hardt i undertall de første 45 minuttene, men vi klarte fortsatt å spille oss frem til middels sjanser og distanseskudd.

I det 80. minutt bestemte dessverre dommeren seg for å markere seg og avgjøre kampen. Peder Nævestad gikk opp i duell med en motstander under en av Indre Østhams cornere, og sekunder senere lå begge på bakken – Nævestad til og med med hjernerystelse. Noe tidligere hadde dommeren unnlatt å blåse da Johannes Hovda fikk en albue i hodet, men nå dømte han straffespark til hvittrøyene for noe som ikke engang så ut som en forseelse fra noen av de involverte. En skammelig avgjørelse. Erik Forsén var som vanlig på ballen, men denne gangen var skuddet for hardt og høyt til at han fikk hindret det i å gå i mål.

Vi satte inn en siste sluttspurt, men det endte i stedet i en Indre Østham-overgang og 3-1.

Onsdagens 1-3-tap betyr at vi ender opp med null poeng, ni strake tap og 10-43 i målforskjell på bortebane i år. Det er usedvanlig svakt, selv om vi mot Indre Østham faktisk hadde grunn til å føle oss snytt. I dag hadde vi fortjent poeng, og bare det å ha troen på poeng må sies å være et skritt i riktig retning. Nå får vi ta med oss den troen inn i serieavslutningen om én uke, da vi møter Furuset på Korsvollbanen i det som blir vår avskjed med 6. divisjon for denne gang. Avspark er 20.15. Etter kampen går turen til Evergreen. Vel møtt!