E. Rødnes
Innbyttere: J. Eidem og T. Johansen (inn e/28.).
Korsvoll (4-4-0):

Damefallet vant igjen
Sjansesløsing og en svak andreomgang ødela, men tre raske mål i sluttminuttene pyntet på resultatet.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

For to uker siden tapte vi 5-6 mot Dinamo Damefallet på Ferd stadion. Nå var vi ute etter revansje, men dessverre uteble to stykker uten å si ifra, og når Jostein Eidem og Tommy Johansen samtidig ble forsinket på grunn av fotballskokjøp, måtte vi starte kampen med ni mann. Flott. Dinamo Damefallet viste heldigvis god sportsånd, og de fortjener et Fair play-diplom etter at de valgte å ta ut én spiller, slik at det i alle fall ble litt jevnere.

Vi gikk ut i 4-4-0 og lå fint og dypt i banen, men de hvitkledde hadde ballen mest. De spilte seg inn på halvdelen vår, og et skudd fra omtrent 20 meter fikk en fin dupp og seilte over yngstebror Karlsrud i målet. Herfra og ut kunne det gått riktig ille, men vi holdt stand, og hadde faktisk et par helt greie kontringer som kunne resultert i en ufortjent utligning.

Like før halvtimen var spilt entret endelig Eidem og Johansen banen. Vi fikk umiddelbart mer trykk i spillet vårt, og frem til pause produserte vi fem-seks virkelig store sjanser. Espen André Rødnes fikk blant annet skutt fra 16-meteren, Mathias Falch prøvde seg på et saksespark og Eidem raget høyest på et innlegg fra siden. Bemerkelsesverdig nok traff vi aldri mellom stengene, og vi gikk til pause på stillingen 1-0 til Dinamo Damefallet.

Vi klarte på ingen måte å følge opp i andreomgang. Løpingen og alt jaget før pause hadde tydeligvis kostet mer krefter enn først antatt, og etter hvert rant målene inn. Da 80 minutter var passert stod det 5-0 til de hvitkledde, og det gikk mot et skuffende nederlag. Vi hadde riktignok hatt vår andel store sjanser, så vi hadde bare oss selv å takke for at det så så stygt ut. Lars Gjesvik hadde bommet to ganger fra fem meters hold, Håvard Hansens løp kom aldri helt frem, og Damefallets keeper kastet seg i beina på Jostein Eidem før han fikk skutt. Mathias Falch fikk ballen forbi keeper, men den ble klarert på streken. Johannes Blåsternes scoret heller ikke, men han fikk gult kort for en sen takling.

Så, knappe fem minutter før full tid, kom målet mange kanskje hadde forutsett. Falch har flere ganger løpt seg fri ute på kanten i det siste, som i dagens førsteomgang, da han skrudde ballen fra høyre og over i venstre stolpe. Nå fikk han bedre tid til å sikte, og fra omtrent samme posisjon, ute til høyre for 16-meteren, løftet han ballen over keeper med innsiden, slik at den dalte inn i nettmaskene til 1-5. Målet gjorde for øvrig også at spissen, som har vist gryende form de siste månedene, nå er den eneste som har nådd et tosifret antall scoringer for C-laget hvert år siden oppstarten.

To minutter senere ble en lang stikker slått oppover, og da Damefallets stoppere slapp den mellom seg, hadde plutselig Falch en halv bane å løpe på. Han satte fart mot mål, og med et hardt venstrebeinsskudd banket han ballen mellom beina på keeper og i nettet fra like utenfor feltet til 2-5.

Damefallets spillende lagleder rundet deretter keeper, før han liggende headet inn 6-2, før Tommy Johansen, som allerede hadde lekt seg med et par luker og frekke finter, dro seg forbi en mann og vippet ballen over keeper. Ballen gikk i en lekker bue, før den seilte inn i nettmaskene. Dermed ble sluttresultatet 3-6, noe som for så vidt var rettferdig etter vår lille kollaps etter pause. Det er likevel bittert at vi ikke greide å score flere mål, men vi får ta med oss det positive, nemlig at vi har skapt sjanser på løpende bånd i treningskampene etter serieslutt. Tidligere i år har vi blitt avspist med én målsjanse i løpet av 90 minutter, nå viser vi i det minste at vi kan skape noe. Om effektiviteten skrus opp ett hakk til våren, kan det fort bli mange målfester på Korsvollbanen!