Ferd Stadion 10/11-2012
Korsvoll - Dinamo Damefallet 5-6 (1-2)
Dommer: Dag Jørgen Magnussen, Skeid.
Tilskuere: 2.
Mål: Mathias Falch 2, Christian        Andersson 1, Oscar Karlsrud 1 og        Roar Skrettingland 1.

Målrikt tap
Vi hadde overtaket i undertall, men tapte til slutt 5-6 for Dinamo Damefallet.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

Etter to avlysninger på grunn av dårlige baneforhold på Korsvollbanen ble den planlagte treningskampen mot Dinamo Damefallet lagt til Ferd Stadion, idyllisk plassert mellom motorveien og den vakre Bygdøyskogen. Dato for kampen bør for øvrig nevnes om det skulle sitte noen med sans for morsomme datokombinasjoner der ute – 10.11.12.

Sykdom og forsinkelser gjorde at vi måtte starte kampen med ti mann, og attpåtil med løpsmaskinen Magnus Jahrmann i mål. Likevel hang vi greit med i en trygg 4-4-1-formasjon i starten, selv om Damefallets tekniske midtbanespillere til tider fikk føre ballen litt for mye og for langt inn på vår halvdel.

Vi spilte oss til et par gode muligheter, og etter omtrent 15 minutters spill la en influensasyk, men like fullt spillesugen og oppofrende Magnus Olsen en perfekt corner fra venstre. Ved bakre stolpe kunne en umarkert Mathias Falch stige til værs, og med en velplassert heading stanget han ballen inn i høyre hjørne til 1-0 i det som var hans 175. kamp for C-laget.

Håvard Hansen hadde brukt en god del krefter på byen kvelden i forveien, og midtveis i omgangen tok storsjarmøren over keeperhanskene. Jahrmanns bidrag som høyrekant ble dessverre meget kortvarig, ettersom han måtte ut med overtråkk bare ti minutter senere. Vi håper på snarlig bedring for en av de store profilene på årets C-lag!

Nå som vi kun var ni spillere fikk Damefallet angripe som de ville, men utligningen var likevel av den unødvendige sorten. Keeper-Hansen skulle sette ut foten for å stoppe et slapt distanseskudd, men svimmel som han var, glapp han ballen mellom beina og i mål til 1-1. I pausen var Malviks store sønn Åsmund Aarrestad endelig på plass og klar for å gå inn mellom stengene, men da hadde dessverre de hvitkledde rukket å øke til 2-1 med en fin lobb.

Jahrmanns skade betydde at vi kom til å være i undertall også de siste 45 minuttene. Vi var likevel klare på at denne kampen kunne vinnes, og etter et par rokkeringer tok det ikke mange minuttene før den nye midtbanegeneralen Christian Andersson dro til med strak vrist fra 22 meter og moste ballen ned i venstre hjørne.

Nå var vi på hugget, og en lur manøver fra debutant Roar Skrettingland noe senere sørget for at vi var tilbake i ledelsen – et Damefallet-angrep ble avblåst for offside, og en kort pasning til nevnte Skrettingland sørget for at ballen var i spill igjen. Han merket fort at Damefallets spillere ikke fikk med seg dette, og suste forbi hele midtbaneleddet deres før de rakk å reagere. Den nyutdannede politimannen dro seg inn i 16-meteren og skjøt, og på returen fikk Mathias Falch en enkel jobb med å dytte inn 3-2 med høyrebeinet.

Bortelaget svarte dessverre altfor fort, og etter at et frispark også glapp under muren og i mål, måtte vi nok en gang jage utligningen.

Et ny god dødball ble løsningen, denne gangen etter et hjørnespark signert Roar Skrettingland. Han slo ballen inn fra venstre, og også denne gangen slurvet Damefallet med markeringen. Oscar Karlsrud fikk løpe alene inn mot bakre stolpe, der han bredsidet ballen opp i nettaket til 4-4.

Trøtte bein og få innbyttere førte til at vi i stadig større grad begynte å pumpe ballen opp, noe som førte til et par nye gode skuddforsøk fra Andersson og Lars Eriksen, som spilte sin 25. C-lagskamp i dag, samt et tverrliggertreff fra Falch.

Damefallet fikk dessverre 5-4-målet, før Skrettingland kronet en godt gjennomført debut med å lure inn 5-5 med et skudd fra 16 meter som gikk via en forsvarer og utmanøvrerte keeper.

I det 93. minutt rotet vi det til da vi forærte Damefallet 6-5-scoringen, men vi fikk en siste sjanse på overtid av overtiden, da en offsideplassert Falch snek seg inn i feltet, men katastrofalt nok valgte å avslutte selv fremfor å spille 45 grader ut i feltet, der vi faktisk var i overtall. Et elendig valg, som dessverre kostet oss et hyggelig uavgjortresultat.

Dermed endte årets 40. kamp med et knepent tap, men vi trenger ikke å være skuffet av den grunn. Vi var i undertall hele kampen, og vi kom tilbake flere ganger, samtidig som vi hadde en helt annen flyt og trygghet i spillet vårt enn for eksempel mot Bislett for tre uker siden. Vi tar stadig nye steg i riktig retning, og om vi klarer å utvikle dette enda et par hakk, ser det med ett meget lyst ut med tanke på neste sesongs 7. divisjonsspill.