Innbyttere: M. Jahrmann og H. Lefsaker.

Kollaps
Vi falt sammen og tapte 2-9 mot Dinamo Damefallet i siste test før seriestart.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

De som var med mot Grua/Harestua på onsdag så at det måtte komme. Et Magne Lømo Hovda-mål hang bokstavelig talt i lufta, han måtte bare hoppe opp og heade det inn. Under ett minutt var spilt da han gjorde nettopp det i sesongoppkjøringens siste treningskamp. For en start det var på kampen, for en fantastisk start!

Gnisten ble tent både blant spillere og supportere allerede da de så hvordan Mathias Falch stjal ballen fra Dinamo Damefallets høyreback etter 20 sekunders spill og sendte av gårde et skrudd skudd mot venstre hjørne. Keeperen fikk riktignok slått Falchs skudd ut til corner, men på det påfølgende hjørnesparket fra Martin Kloster steg altså Magne Lømo Hovda høyest og stanget inn 1-0! Det var nesten rørende å se gleden i spillernes øyne, dette var så fortjent, så fortjent. Like etter sendte Martin Reymert et frekt skudd i tverrliggeren, og det luktet storseier. Grisebank. Juling. Kalassifre. Det luktet gode gamle C-laget!

Bildeserien under: Magne Lømo Hovda setter inn 1-0 etter ett minutts spill. Alle foto: Øystein Hjelle Bondhus.

Gleden ble kortvarig. I det 10. minutt satte en Damefallet-spiller inn 1-1, og brått ble optimismen revet vekk og erstattet av de tunge tankene som har preget oss i motgangen den siste tiden. Den urutinerte dommeren fikk ikke så mye som en klage eller protest, enda målscoreren ifølge kilder på tribunen og sidelinjen utvilsomt var i offside.

Spillet vårt var preget av store avstander og få tendenser til samhandling. I det 24. minutt lagde den innleide prøvespilleren Simen Dyb Berg fra Wam-Kam frispark, og ballen gikk først i stanga, så i nettet, slik at Gunnar Sjølie i mål nesten gikk fra vettet. Bare tre minutter senere serverte vi det nyetablerte laget fra Damefallene 3-1, da en av våre forsvarere ved et uhell spilte igjennom en angriper som enkelt lobbet ballen i mål.

Det siste kvarteret hevet vi oss noe etter at Tommy Johansen la seg som et skjold mellom forsvaret og midtbanen, men vi greide dessverre ikke å følge opp dette godt nok etter pause.

Bildet: Mye å bekymre seg over for trener Falch om dagen.

Skader og slitasje gjorde at vi raskt ble tømt for innbyttere, og Dinamo Damefallet fikk muligheten til å sette inn et par billige mål. Et par av Damefallets mål var det faktisk en viss klasse over, som da en av spiller fikk drømmetreff fra 20 meter og sendte en herlig volley ned i høyre hjørne.

Bortelagets seier var aldri truet, men vi fikk et par muligheter til å redusere. Midtbanespillerne Magne Lømo Hovda, Simen Dyb Berg og Ketil Blom Haugstulen hadde alle hvert sitt langskudd, mens Mathias Falch hadde et hardt og godt forsøk fra et av de mange avsparkene i andreomgang. Sistnevnte traff dessuten godt på en volley etter et hjørnespark, og Lars Gjesvik fikk satt ut foten i et forsøk på å styre skuddet inn bak bortelagets keeper, som dessverre vartet opp med en glimrende reaksjonsredning.

Bildet: Martin Reymert var egentlig på Korsvollbanen for å hæppe denne lørdagen, men ble med i 43 minutter av førsteomgang. Han gjorde en veldig god jobb på høyrekanten og hadde blant annet en ball i tverrliggeren.

Bæringen Henning Askjer Lefsaker spilte sin første kamp for C-laget i dag, og den lure spissen hadde flere gode involveringer. Et av hans mange gode løp endte med at Damefallet-forsvaret ble tvunget til å legge ham i bakken med ulovlige midler. Han tok selv ansvar fra krittmerket, og med et velplassert, mange vil nesten si arrogant skudd, kronet han en fin debut med scoring og redusering. Samme mann kunne blitt tomålsscorer da han ble chippet igjennom av sin spissmakker noe senere, men Lefsaker fikk aldri sendt av gårde en dugelig avslutning.

Dinamo Damefallet fortsatte å score og kunne etter 90 minutters spill juble for sin første seier noensinne, etter at deres første kamp endte med 2-7-tap for Lyn 3, laget som slo oss 10-0 tidligere i år. Vi får finne trøst i at vi i det minste scoret to mål, og at det tross alt sies at en dårlig generalprøve gir en god premiere. La oss håpe det er sant, hvis ikke kan det fort bli fælt å møte Oldenborg 2 førstkommende onsdag klokken 20.15 på Korsvollbanen. Spørsmålet er bare om 2-9 for Dinamo Damefallet er for dårlig til at det skal være hold i det gamle ordtaket.

For det ble likevel storseier på Korsvollbanen denne ettermiddagen. Grisebank. Juling. Kalassifre. Sånn er det å spille for C-laget i år.

Bildet: Gunnar Sjølie glipper en enkel ball mellom hendene i førsteomgang, en situasjon som er betegnende for C-lagets form om dagen. Heldigvis fikk Lars Gjesvik klarert på streken akkurat ved dette tilfellet.