Innbyttere: M. Olsen inn e./38. J. Blåsternes fra 2. omgang.

Brumunddølene seiret
2380 vant over 0880 da lagene møttes på 0369.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

Ny uke, ny kamp, ny motstander og nok en gang ti mann fra start.

Med avspark klokken 20.45, akkurat som i Champions League hadde vi håp om at flomlyset skulle få frem mesterlaget i oss, men de virkelige sambataktene uteble i den merkelige kampen mot 2380 Christiania, der førsteomgang var 40 minutter lang, og andreomgang fem minutter kortere - nettopp på grunn av at flomlyset ikke var på lenger enn til klokken 22.15.

Starten ble like hard som underlaget. Ryktene gikk om nytt og friskt kunstgress på Tørteberg, men ryktene var ikke sanne. Her var det forsatt betong og grusskoføre, og i det hele tatt lite annet enn kamptidspunktet som minnet om Champions League. 2380 Christiania hadde ikke engang egne drakter, og stilte i gule refleksvester.

Hjemmelaget startet ikke overraskende best på digre Tørteberg, men en pigg Eirik Tarberg, i dag med gips på den ene hånden, og Ketil Blom Haugstulen fra VSF, jobbet godt på midten. 2380 Christiania, som i stor grad består av innflyttede brumunddøler (2380 er Brumunddals postnummer), testet keeper Åsmund Melve Aarrestad fra distanse et par ganger de første ti minuttene, før vi etter hvert begynte å true dem. Vi brukte nemlig som vanlig litt tid på å spille oss varme - 20 minutter før kampstart hadde tross alt bare to spillere møtt opp.

Bildet: Åsmund Melve Aarrestad gjorde en god figur med flagget på brystet da han spilte sin første fotballkamp på to år denne mandagskvelden.

Eirik Tarberg hadde et par fine raid, og Andreas Kjelstrup et flott løp, der han kom alene med keeper, men ble såpass forstyrret av forsvareren han hadde i ryggen at ballen gikk inn til keeper. Nicholas Loo vant mange dueller og kom i fine klyv på høyresiden, før et av løpene endte i strekk. Vi hadde noen tilløp til bra spill, men var generelt lite orienterte på hvor både lagspillere og ballen befant seg, samtidig som vi stresset for mye i avgjørende situasjoner.

Magnus Olsen kom fra trening med yngre lag i det 38. minutt, og markerte seg dessverre raskt med en svak pasning som serverte hjemmelaget 1-0-målet minuttet etter. Like etter blåste dommeren for pause, og kort tid ut i andreomgang kunne endelig Nicholas Loo bytte med Johannes Blåsternes, som omsider fikk fri fra teaterøving på Chateau Neuf.

Bildet: Nicholas Loo fra VSF spilte bra frem til en strekk satte en stopper for de gode løpene hans.

2380 Christiania nøt godt av sine innbyttere, og når de i tillegg var flinke til å komme rundt på kant og fylle på i boksen, fikk vi trøbbel. Det ble både 2-0, 3-0 og 4-0, før Johannes Blåsternes like før slutt banket ballen opp i nettaket fra én meters hold etter et flatt innlegg fra Tarberg.

Samme mann hadde et flott skrudd skudd noe tidligere som ble reddet, mens Mathias Falch og Magnus Jahrmann begge skjøt like utenfor.

Presis klokken 22.15 gikk lyset, akkurat idet Mathias Falch stjal ballen og løp den i mål. Dommeren hadde hverken blåst av eller blåst for stopp i spillet, og målet ble dermed ifølge en regelsjekk med dommeren stående. Det er alltid fint med et trøstemål!

Som vi oppsummerte etter kampen - gode lag har ofte dårlige sesongoppkjøringer, og de mange tapene våre trenger dermed ikke å bety at vi går en grusom sesong i møte. La oss håpe at dette stemmer, og ikke tenke på at dårlige lag som oftest også har særdeles dårlige sesongoppkjøringer...