Innbyttere: Å. Aarrestad, O. Jensen, A. Kjelstrup og J. Nordal.

Bislett vant høstkampen
Det årlige høstmøtet med Bislett endte med et knepent 2-3-tap.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

Siden 2008 har vi stort sett møtt Bislett både vår, sommer og høst, og i år til og med om vinteren. Tradisjonen tro ble det en treningskamp også denne høsten, og denne gange fikk vi det tøft mot de robuste og pratsomme britene.

Etter ti minutters spill tok gjestene ledelsen, men vi fikk ekstra krutt og driv i laget da Ole-Vidar Jensen entret banen 25 ut i kampen, og frem mot pause kom vi mer inn i matchen. Vi rundet halvtimen da utligningen kom, og for en prestasjon det var! Magnus Jahrmann fikk ballen utenfor 16-meteren, og med høyrefoten moste dagens midtbanegeneral ballen opp i venstre kryss.

Dessverre røk nevnte Jensen på en strekk før pause, men vi klarte likevel å opprettholde en viss kvalitet i spillet vårt. Bakerst hadde Oscar Karlsrud og Erik Børresen fin kontroll, men de kunne likevel ikke hindre bortelaget i å gå opp til 2-1.

Da takket gjestespiller Jørn Nordal fra Dinamo Damefallet for at han fikk være med, og like etter kastet han seg frem på en retur og utlignet.

Dessverre banket Bislett inn et tredje, og dermed ble det tap mot grønntrøyene. Bislett brente for øvrig et straffespark, etter at høyreback Åsmund ”Melvinho” Aarrestad ble i overkant hardhendt i en løpeduell.

Vi var altfor dårlige til å utnytte rommet bak det saktegående forsvaret deres, samtidig som kantspillerne fikk for få baller både når vi lå i 4-3-3 og 4-4-2. Det var dog veldig positivt å se at kamptroppen var på totalt 15 mann. Hadde vi vært så mange til hver seriekamp, ville nok poengfangsten blitt en god del bedre.

Neste uke møter vi et sammensatt Wam-Kam-lag på Korsvollbanen tirsdag klokken 19.00.