Innbyttere: B. Oddum (inn som keeper e/10.) og H. Hansen.
Korsvoll (4-4-1):

Tap i årets siste kamp
Vi avsluttet året slik vi startet det, det vil si med tap mot Wam-Kam.

I januar i år tapte vi 1-5 mot Wam-Kam på NIH i en kamp. Resultatet stod ikke helt i stil med kampbildet, men Wam-Kam forble en seiersmaskin også resten av sesongen, og i høst tok de steget opp fra 7. divisjon, slik at også de bli å se i 6. divisjon kommende sesong.

Denne torsdagen skulle fotballåret 2011 avsluttes, og det var med kun ti spillere fra start at vi åpnet kampen. Etter ti minutter kom unggutten Bendik Oddum løpende, og den talentfulle 95-keeperen tok plass mellom stengene, slik at Magnus Olsen kunne gå opp på midtbanen.

Ellers bestod laget av en salig blanding av gamle og nye helter fra B- og C-laget, samt kantspillerne Eirik Wegge Gundhus, Harald og Sverres lillebror, som neste år skal spille på nyoppstartede Lyn 3, og nordlendingen Håvard Kristoffersen Hansen, som var på plass et kvarter etter kampstart.

Kampen åpnet temmelig jevnt, og vår urutinerte og på papiret så slarkete og backrekke hadde grei kontroll mot Wam-Kams gode angripere.

I det 32. minutt ble et langt frispark slått inn i feltet vårt, og så glapp det helt. Johannes Blåsternes headet ballen inn i feltet i stedet for å slippe ballen over linja, og da Mathias Falch kom på etterskudd i markeringen, kunne en motstander heade tilbake i feltet, der Amund Rognmo var for sent ute med å dekke opp for makkeren sin, slik at en wam-kammer enkelt kunne styre inn 1-0.

Noen minutter senere ble nok de svartkledde snytt for straffe, men kampleder Magnussen lot det passere, sannsynligvis på grunn av et i overkant teatralt skrik og fall fra spilleren som ble hektet.

Andreomgang var ganske kjedelig, og først i det 71. minutt skjedde det noe av interesse. Christian Poppe spilte sin 50. kamp for Korsvoll, og kapteinen ønsket å krone bragden med et mål. Han rykket fra alt og alle, men det harde skuddet smalt i tverrliggeren og ut. Dagens andre 50-kampersjubilant, Magnus Olsen, ønsket seg også et mål, men heller ikke han fikk det til.

Vi fikk til et visst press, men det ble med nok et tverrliggerskudd.

Dermed endte årets siste kamp med tap. Sånn kan det gå, men det var uansett deilig å løpe rundt på en perfekt bane så sent i november. Nå tar vi ferie, så er det bare å glede seg til julekalender og et 2012 som forhåpentlig blir minst like bra som årets sesong!

KORSVOLL - WAM-KAM 0-1
HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING