C. Poppe
Innbyttere: M. Falch, A. Kjelstrup, A. Lausund og                   A. Stangebye.
Korsvoll (4-5-1):

Mesterlig
Vi viste mestertakter da de blivende seriemesterne kom på besøk til Korsvollbanen.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

Onsdag kveld fikk vi besøk av serielederen, mektige Lindeberg, laget som er forlengelsen av samme klubbs 88-årgang, gjengen som i sin tid slo våre 88-gutter 11-2 to ganger i 2005, men kun 2-1 i de to møtene året etter, mye på grunn av den genierklærte Lindeberg-taktikken, og som gikk ubeseiret gjennom vårsesongen i år, før de plutselig tapte to kamper under Ramadan, deriblant mot snart nedrykksklare Vinderen, og det var derfor godt å se at planen om å gi alt på alle dødballer fungerte til det fulle allerede etter 49 sekunder, da Johannes Blåsternes' frispark fra gul linje pløyde gjennom feltet og suste inn i venstre hjørne, dessverre for ham etter en ørliten touch fra Carsten Ekholt, og tilsvarende vondt å se bortelaget utligne da de skrudde inn et frispark mens Mats Felix Walschaerts fortsatt dirigerte muren ti minutter senere, men like fullt ikke så vondt at det drepte moralen vår, for vi var best og ville mest denne septemberkvelden, og i det 24. minutt ble Eirik Tarberg spilt igjennom alene med keeper, der han nå klarte det han ikke klarte mot Furuset i forrige uke, nemlig å banke ballen i mål, noe Carsten Ekholt kopierte da også han kom alene med keeper syv minutter senere, slik at vi plutselig ledet 3-1 over paffe rødtrøyer, som uheldigvis reduserte til 3-2 minuttet før pause, slik at vi stod overfor en av årets mest nervepirrende andreomganger, der vi endelig klarte å følge opp en god førsteomgang, og dermed fortsatte med vårt lave 4-5-1-press og fokus på dødballer, og hvor vi fikk lønn for strevet i det 70. spilleminutt, da Christian Poppe kom på et enormt løp nedover venstrekanten, rundet tre spillere og tråklet seg inn i feltet, der Andreas Kjelstrup stjal ballen og satte den rett på keeper, før Poppe selv fanget returen og økte til 4-2, noe Lindeberg svarte på umiddelbart, slik at det ville stått 4-3 på resultattavla om vi hadde skrudd den på, noe vi aldri gjorde, ettersom vi hadde nok med å følge taktikken og demme opp for Lindebergs teknikere, da særlig kapteinen dypt i banen, i det som i ettertid sannsynligvis vil bli husket som en av tidenes beste C-lagskamper, uansett årgang og divisjon, for dette var magisk, dette var bunnsolid i alle ledd, dette var høy innsats og godt humør, dette var stor fotball i et heseblesende tempo, og da er det heller ikke lett å sette punktum, men det var nettopp det midtstopper Marius Fuglum gjorde da han steg til værs ved bakstanga på et hjørnespark og headet inn 5-3 syv minutter før slutt, slik at vi kunne feire tre overraskende, men veldig velsmakende og velfortjente poeng.

Bildet under: Johannes Blåsternes spilte en veldig god kamp på midtbanen vår mot Lindeberg, der han var flink til å stenge av rom for Lindebergs dyptliggende playmaker. Foto: M. Falch