F. Runar
Innbyttere: V. Enggrav og K. Kihlgren.
Korsvoll Hvit (4-4-2):
Utklassing
Hvitt lag rykker ifra i Internserien. Søndag vant fjorårsmesterne 8-2 på bortebane.

Sommerferie og studiefri betyr internkamper, og hele 29 spillere møtte frem til årets femte oppgjør i Internserien. Hvitt lag gikk rett i strupen på de blåkledde vertene, og det tok ikke mer enn 51 sekunder før Christian Poppe headet inn en retur bak hjemmelagets første keeper for dagen, Ulrik Årsland "Eirik Huseklepp" Anderssen. Først i det 4. minutt maktet Blått lag å føre ballen over midtsirkelen, og det ble ikke bedre da Martin Kloster tre minutter senere rullet inn 2-0 for de hvite.

Blått lag fikk etter hvert demmet opp for de verste angrepsbølgene, og Aleksander Omtvedt var respektløs i duellene med Christian Poppe. Etter 17 minutters spill driblet og knotet derimot de to målscorerne Poppe og Kloster seg frem, men til slutt fikk Eivind Hopland lurt fra dem ballen. Han bestemte seg for å drible seg ut av forsvaret, men planen fungerte dårlig, og Poppe stjal ballen tilbake og satte inn 3-0.

Etter en kort drikkepause og dommerbytte midtveis i omgangen klarte Blått også å angripe. Keeper-Huseklepp tok plass på midtbanen ved siden av Andreas Meier Strømme, og frem til sistnevnte gikk etter en halvtime, greide hjemmelaget å spille frem spissene flere ganger, uten at Andreas Kjelstrup eller Tåsen 2s toppscorer i opprykkssesongene fra 8. og 7. divisjon i 2005 og 2006, Lars Fossaa Eriksen, traff mellom stengene. I det 28. minutt ble derimot sistnevnte lagt i bakken, og selv om han har tatt straffer med suksess før, som i denne 8 divisjonskampen mot Fire Lys, overlot han ansvaret til makker Kjelstrup, som enkelt satte inn reduseringen fra krittmerket. 3-1 i Hvitt lags favør, noe som også stod seg til pause.

Bildene: Over: Blått lag gikk på årets tredje tap i Internserien. Fra venstre: Eivind Hopland, Lars Eriksen, Andreas Kjelstrup, Herman Sætre Gunnerød, Christian Eidsmo, Ulrik Årsland Anderssen, Thomas Kjeldsberg, Andreas Lausund, Magnus Jahrmann, Andreas Alstad, Marius Andersson, Mathias Falch, Martin Nistad, Aleksander Omtvedt og Peder Nævestad. Andreas Meier Strømme hadde gått hjem da bildet ble tatt. Under: Hvitt lag er blitt en seiersmaskin Internserien ikke har sett maken til. Her i Argentina 1978-stil. Bak fra venstre: Lars Gjesvik, Brage Skaare Rist, Jacob Nordby, Jonas Gjesvik, Even Enggrav, Vegard Enggrav og Christian Poppe. Foran fra venstre: Martin Kloster, Greger Svenn, Magnus Olsen, Kjetil Kihlgren, Fredrik Runar og Ole-Vidar Jensen.

I andre omgang var det betraktelig jevnere, dog ikke foran mål. Hvitt lag hadde nemlig brødrene Gjesvik på banen, og mens Lars var en bauta i forsvaret, var broren Jonas sikkerheten selv mellom stengene. Brødrene Enggrav bidro for øvrig også med nødvendig rutine i forsvaret.

I det 59. minutt spilte Martin Kloster til Christian Poppe, som sammen med Magnus Olsen kom alene mot keeper. Sistnevnte hadde muligheten til å score sitt første mål som Korsvoll-spiller, men Poppe gjorde alt selv og la ballen enkelt mellom beina på Eivind Hopland. Hat-trick, og 4-1 til de hvite.

Blått lag prøvde og prøvde, men de stanget mot Hvitt lags forsvarsfirer. Mathias Falch banket et innlegg på keeper og et annet i nettveggen, mens et flatt legg fra Ulrik Anderssen glapp forbi ham på åpent mål. Christian Eidsmo gikk seg fast i forsvarsnettet, mens Andreas Kjelstrup og Ulrik Anderssen skjøt med løskrutt fra 16-meteren. Andreas Lausund var frekk og dribleglad på venstrekanten i andre omgang, og til slutt fikk han dratt seg fri og slått inn til Andreas Kjelstrup, som satte inn sitt og lagets andre for dagen. Spissens femte mål på de to siste internkampene!

Dessverre hadde Ole-Vidar Jensen rukket å punktere kampen i god tid før Kjelstrup reduserte. Internseriens toppscorer headet nemlig først inn 5-1 til Hvitt lag ved bakstanga, før han på elegant vis skrudde et frispark fra 17 meters hold ned i venstre hjørne. Hans sjette mål i årets liga.

Helt på tampen rev Christian Poppe seg løs fra Aleksander Omtvedt en siste gang, men skuddet gikk i tverrliggeren. Greger Svenn var derimot først på returen, og bandyspilleren kunne bare sette foten til og kontrollere inn 7-2. På overtid var det Jacob Nordbys tur til å score, da han klinket ballen opp i nettaket og sørget for at det til slutt endte 8-2 til bortelaget, som etter fem spilte kamper har en luke på seks poeng ned til Blått lag.