HØY INNSATS OG GODT HUMØR

KORSVOLL HVIT - KORSVOLL BLÅ 5-5

Korsvollbanen 19/6-2011
Korsvoll Hvit - Korsvoll Blå 5-5 (0-3)
Dommer: T. Kjeldsberg, M. Nistad, A.        Kjelstrup og O. Bengtson, Korsvoll IL
Tilskuere: 2
Mål: Hvitt lag: Anders Jerkø, André         Stangebye, Lars Gjesvik, Jacob         Nordby og Martin Kloster.
       Blått lag: Andreas Kjelstrup 3,        Mathias Falch 1 og Espen Bengtson        1.

M. Falch
Innbyttere: T. Kjeldsberg, A. Lausund og T. Skeie.
Korsvoll Blå (4-4-2):
Superweekend 2011 pt.II
Superweekenden ble avsluttet med en Kjelstrup-trippel og et kjempecomeback fra Hvitt lag.

Under 24 timer etter at Hvitt lag vant 9-1 mot Blått lag, skulle Superweekenden avsluttes med en ny internkamp. Andreas Schwencke, Martin Kloster og sisteårsjuniorene Jacob Nordby og Oscar Karlsrud var tilbake for Hvitt lag, mens brødrene Bengtson, Thomas Arnulf, Eivind Hopland og Truls Skeie igjen kunne ikle seg den blå drakten, sistnevnte etter et kort gjestespill for de hvite i årets innledende runder.

Den første halvdelen var jevnspilt, men mest gledelig var det at kampen ikke ble avbrutt av bursdagfeirende elleveåringer. Det 32. minutt markerte et skille i kampen. Hjemmelagets solide midtstopper Oscar Karlsrud måtte forlate banen med skade, og etter et hjørnespark falt ballen ned hos Andreas Kjelstrup, som banket inn 1-0 til de blå.

Bare tre minutter senere ble Godtekongens spissmakker, Truls Skeie, spilt gjennom. Leiv Jørgen Bakkerud skjønte hva som kom til å skje, og den offensive målvakten stormet ut i feltet. Han kolliderte med Skeie, mens den løse ballen falt ned hos Kjelstrup, som spaserte et par meter fra 16-meteren, før han scoret karrierens enkleste mål i det tomme nettet.

Han har snakket mye om hat-trick, Andreas Kjelstrup, og i det 39. minutt, bare syv minutter etter den første scoringen, gikk hans store drøm i oppfyllelse. Venstrekant Andreas Lausund slo tunell på Nasrat Sahag og spilte inn til en umarkert Truls Skeie, som i stedet for å putte sitt første for året, la ballen videre til Kjelstrup, som uten problemer og med stor selvtillit knallet inn 3-0!

Hvitt lag gjorde enkelte rokkeringer i pausen for å komme tilbake i kampen, men posisjonsbyttene hjalp ikke. I det 51. minutt kom Marius Andersson fri på høyrekanten, og i sin 125. C-lagskamp skjøt han via beina til Leiv Jørgen Bakkerud. Ved bakstanga fikk Mathias Falch kastet frem venstrebeinet, og Martin Kloster var allerede på vei inn i nettmaskene da ballen traff ham på vei inn i mål.

4-0-målet fikk Hvitt lags mest rutinerte spillere til å ta grep. Ole-Vidar Jensen børstet støv av noen gamle taktikker han hadde hatt suksess med på FM, og formasjonsendringen ga øyeblikkelig resultater. Anders Jerkø har vært i kjempeslag siden han kom hjem fra Trondheim, og etter omtrent 70 spilte minutter dro han seg inn i banen fra venstre og prikket inn den viktige reduseringen via en blå rygg. Jerkøs tredje mål på tre kamper, og C-lagets 708. mål gjennom tidene.

André Stangebye var stadig farlig frempå for de hvite, men før han fikk sin scoring, økte Espen Bengtson til 5-1 i det 76. minutt. 87-modellen hadde tidligere i omgangen bommet på åpent mål, men da et kjempeskudd fra Marius Andersson med retning for krysset ble klarert ut i feltet, gjorde han ingen feil og feide ballen i mål.

Kjelstrups tre mål på syv minutter var fantastisk, men Hvitt lags avslutning i kampens tolv siste minutter var ikke stort dårligere.

I det 78. minutt skjøt en stillestående André Stangebye ballen rett i krysset fra 18 meters hold. Hvitt lag presset på, men keeper Martin Nistad stoppet det neste forsøket. Et langt utspill ble tatt ned av hat-trick-Kjelstrup, som spilte videre til Mathias Falch, som scoret sikkert. De to spissene trodde kampen var punktert, men dommer Olav Bengtson annullerte for offside.

Det ga Hvitt lag muligheten til å sette i gang fort. De vant en corner, og på den raget Lars Gjesvik høyest i feltet. Gjesvik er kjent for sin enorme dødballstyrke, og han hadde ingen problemer med å stange ballen i venstre kryss.

Nå smalt det i metallet rundt Martin Nistad, og det var et under at Ole-Vidar Jensen ikke fikk kastet seg rundt da han fikk en retur servert på åpent mål. Jacob Nordby, nylig uteksaminert fra Berg vgs, var mer treffsikker, og like etter vred han ballen over i høyre hjørne fra venstrekanten, og dermed hadde bortelagets ledelse skrumpet inn til ett fattig mål. To minutter på overtid kom utligningen, da Martin Kloster fikk stå alene etter et hjørnespark og styre ballen i mål med et kontrollert hodestøt. 5-5! Hvitt lag jublet som om de hadde vunnet, vel vitende om at de nettopp hadde gjennomført en av tidenes beste snuoperasjoner i Internserien, ligaen der du ikke kan være trygg på seier selv med en firemålsledelse.

Superweekendens avslutningen ble en klassiker, og riktig stor underholdning for de få som stakk innom for å få et glimt av heltene sine. Hvitt lag beholder luken på tre poeng ned til Blått lag, men om én uke er det match igjen. Tør vi håpe på nye hat-trick og like spennende kamper?