Innbyttere: Ingen.
Korsvoll Hvit (4-4-2):
Superweekend 2011 pt.I
Hvitt lag tok første stikk i årets Superweekend.
Årets Superweekend ble innledet lørdag klokken 13.30. Dessverre måtte mange spillere melde forfall grunnet skader, ferie og konsert i Berlin, mens fjorårstoppscorer Christian Poppe var med A-laget til Lillestrøm for å sitte på benken i 1-2-tapet mot bunnlaget Flisbyen. Heldigvis stilte de tre juniorene Christoffer Røstad, Johan Dolve og Ola Lund opp, og dermed var begge lag fulltallige.

Hvitt lag stilte med et så offensivt lag at Carsten Ekholt måtte spille midtstopper, og det var ikke ufortjent at Pål Schjerven etter hvert dro seg inn fra høyresiden og skjøt hardt og lavt ned ved nærmeste stolpe. En flott soloprestasjon av den nylig friskmeldte B-lagstreneren!

Midtveis i første omgang var det tid for dommer- og keeperbytte. Ikke nok med det, en far hadde etter sigende også booket banen denne lørdagen - for å arrangere barnebursdag! Vi ble enige om å dra inn banen og sette det ene målet på 16-meteren, slik at barna kunne spille litt på kunstgresset.

Resten av minipausen brukte Blått lag til å slikke sårene etter baklengsmålet, men heldigvis hadde de en vordende doktor på laget. Andreas Lausund hadde den perfekte medisin for å døyve smertene, og da han ble hælsparket igjennom av spissmakker Andreas Kjelstrup rett fra avspark, satte han ballen rett i hjørnet med kirurgisk presisjon da han kom alene mot Leiv Jørgen Bakkerud.

Men det var ikke nok, og Andreas Lausund hadde ingen kur for det som traff Blått lag de neste 20 minuttene. Hvitt lag visste å utnytte den forkortede banen, og banens bestemann Ole-Vidar Jensen banket inn både 2-1 og 3-1 med to vannvittige langskudd.

Nærmere 45 minutter var spilt da det neste målet kom. En retur spratt høyt ut i det som ville vært 16-meteren om målet hadde stått der det skulle, og Pål Schjerven dro til på volley og sørget for at Hvitt ledet 4-1.

Hvitt lag kjørte over hjemmelaget også i andre omgang. Kjetil Kihlgren satte sikkert inn 5-1 og 7-1, mens Ole-Vidar Jensen puttet sitt tredje for dagen mellom Kihlgrens scoringer, for øvrig den 700. scoringen i en C-lagskamp siden oppstarten i 2008.

Samtidig hadde barna bak målet nærmest klubbhuset begynt å hoppe lengde i stedet for å spille fotball, og vi kunne endelig dra banen ut igjen. Blått lag hadde uansett ikke klart å utnytte den korte veien til mål, og det var først nå de virkelig store sjansene kom. Nikolai Kleivan fikk blant annet løpe alene mot mål fra egen halvdel, men Leiv Jørgen Bakkerud beinet ut av feltet og fikk klarert ballen. Mathias Falch sendte et brassespark like utenfor, mens Christian Andersson fikk sendt av gårde to gode skudd fra distanse. Det var dog i den andre enden av banen at målene rant inn.

Etter 8-1-målet måtte til og med bortelagets spillere ta stein-saks-papir for å avgjøre hvem som var målscorer. En Fredrik Runar-corner traff duellen mellom Alexander Tønder, Lars Gjesvik og Blått lags Aleksander Omtvedt, og da Tønder valgte saks mot Gjesviks papir, var saken avgjort. Tønder kunne juble for sitt første mål i årets Internserie.

Carsten Ekholt fikk æren av å sette kronen på verket da han sørget for 9-1 etter pasning fra nevnte Tønder, og Hvitt lag åpnet dermed årets Superweekend på imponerende vis. Allerede i morgen får derimot Blått lag sjansen til å ta revansje, da Superweekendene avsluttes med kamp klokken 12.30.