Korsvollbanen 28/8-2011
Korsvoll Hvit - Korsvoll Blå 13-4 (8-2)
Dommer: M. Olsen og M. Falch, Korsvoll
Tilskuere: 2
Mål: Hvitt lag: Ole-Vidar Jensen 7,        Andreas Schwencke 2, Erik Nordby        2, Carsten Ekholt 1 og Johannes        Blåsternes 1.
       Blått lag: Eivind Ringard 2, Truls        Skeie 1 og Mathias Falch.

T. Arnulf
Innbyttere: Ingen. J. Svegaarden over etter ti minutter.
Korsvoll Blå (3-3-1):
Dårlig oppmøte
12. runde av Internserien ble skjemmet av altfor mange sene frafall.
Internkamper er en fin ting, og med over 22 påmeldte spillere lå også søndagens kamp an til å bli en flott opplevelse. Dessverre dukket bare 18 mann opp. Melder du deg på en internkamp, har du å møte opp, uansett hvor bakfull du måtte være, for hvis du velger å bli hjemme, ødelegger du for veldig mange lagkamerater. Om noe lignende skulle skje igjen, kan det bli aktuelt å innføre sanksjoner, i form av for eksempel karantener i nærmeste serie- og/eller internkamper. Å huske på et familieselskap som tilfeldigvis begynner samtidig som kampen er for øvrig heller ikke gyldig grunn til å melde avbud 15 minutter før avspark…

Kampen ble avviklet på full bane, og Hvitt lag fikk starte med ti spillere, ettersom alle regnet med at i alle fall et par av spillerne som hadde meldt sin ankomst, skulle dukke opp. Blått lags åtte utvalgte hadde lite å komme med, og Ole-Vidar Jensen brukte ikke mer enn et par små minutter på å sette to baller bak Mathias Falch. Det første med et velplassert skudd til høyre for den begrensede keeperen, det andre på et innlegg. Før åtte minutter var spilt satte også Carsten Ekholt et innlegg opp i nettaket, før Truls Skeie løp fra Hvitt lags forsvar og ga de blå et ørlite håp om poeng. Da vi skjønte at det ikke ville komme flere spillere, gikk Jonas Svegaarden over til Blått i et forsøk på å jevne ut styrkeforholdet mellom de to lagene, men det var for sent.

Blått lag holdt riktignok nullen i det neste kvarteret frem til den innlagte drikkepausen midtveis i førsteomgang, blant annet takket være postivt backspill fra den snart 14 år gamle Martin Stangebye, men så begynte det å renne inn bak bortelagets nye keeper, Thomas Arnulf, som frem til nå hadde spilt spiss.

Johannes Blåsternes gjorde 4-1, før Ole-Vidar Jensen økte til 5-1. Eks-Alta-spilleren Eivind Dahl Ringard fra Øksfjord reduserte for Blått lag, men Ole-Vidar Jensen var i en klasse for seg denne dagen, og Internseriens overlegne toppscorer puttet ytterligere to mål før pause.

I andreomgang fikk bursdagsbarnet Andreas Schwencke løpe fritt mot et Blått lag i oppløsning, og han feiret 23-årsdagen med to raske nettkjenninger. Ole-Vidar Jensen snek selvfølgelig inn ett mål i mellom Schwenckes to goaler, før Dahl Ringard nok en gang stilte inn skuddfoten og reduserte. Deretter var det Erik Nordbys, mannen som løp og løp og utnyttet de store rommene de ikke-oppmøtte spillerne skapte, tur til å score to mål på rappen. Det første kom da han snappet opp en slapp pasning og forserte på skrå langs 16-meteren frem til han skjøt ned i venstre hjørne, det andre kom da han fikk gå opp umarkert og heade inn et hjørnespark. Etter dette kunne Ole-Vidar Jensen feire ny scoringsrekord ved å putte sitt syvende for dagen, noe som må sies å være en imponerende prestasjon, selv kampens rammer tatt i betraktning. I det 80. minutt fikk Mathias Falch en enkel jobb med å trille inn Blått lags fjerde i tomt mål fra 16-meteren etter at Johannes Blåsternes surret på et tilbakespill. På daværende tidspunkt hadde allerede to spillere nylig forlatt banen med skader, og kampen ble avblåst ti minutter før tiden.

Hvitt lag har nå en luke på seks poeng ned til Blått lag, og med tanke på at det bare er tre serierunder igjen, har de dermed muligheten til å sikre seg gullet i Internserien for andre år på rad allerede i neste internkamp.