A. Stangebye
Innbyttere: A. Kjelstrup og M. Olsen.
Korsvoll (3-5-2):

Ny skuffelse den 9. april
Jan Jönsson har den siste tiden vist at statistikk er til for å brytes. Etter fem kamper, fem seiere og en samlet målforskjell på 23-6 var det slutt på en fin C-lagsstatistikk.

Tradisjonelt sett har vi hatt et meget godt tak på det vennlige Bislett-laget, som bryter alle NFFs regler om utlendingskvoter med sin internasjonale spillerstall. Den trivelige gjengen er blitt en god kjenning etter flere møter både før, under og etter seriespillet siden oppstarten i 2008, og da vi midt i uka stod uten motstander til lørdagens kamp, var ikke Bislett vonde å be. Disse folkene elsker fotball!

Foran årets sesong har de handlet både stort og smått fra fjern og nær, og Bislett yppet seg i åpningsminuttene. De fikk den første sjansen, men vi fikk det første målet. I det 4. minutt prøvde Mathias Falch seg på et akrobatisk saksespark etter et frispark fra egen halvdel, men ballen gikk i ryggen på en forsvarer, før den datt ned hos Alexander Tønder, som rolig la den til side for keeper og i mål til 1-0.

Bildet: Dagens kamptropp. Bak fra venstre: André Stangebye, Magnus Vold Jahrmann, Alexander Tønder, Martin Kloster, Mathias Falch, Carsten Ekholt og Magnus Olsen. Foran fra venstre: Christian Eidsmo, Vegard Brekk (sittende), Andreas Lindberg, Johannes Blåsternes, Marius Andersson og André Stangebye.

Kampbildet vitnet om at dette fort kunne bli stygt for Bislett, men så utlignet de i det 8. minutt etter at vi burde ha økt ledelsen vår. André Stangebye ga oss 2-1 da han skjøt hardt fra spiss vinkel ti minutter senere, men nok en gang utlignet Bislett få minutter senere, da den trivelige dommeren, som stilte opp på kort varsel både på denne og torsdagens kamp, overså to offside-situasjoner i forkant av scoringen.

Vi produserte flere gode sjanser fra begge kanter og gjennom midtbanen, og i det 25. minutt ble Alexander Tønder revet ned på vei inn i feltet, og vi fikk sesongens første straffespark. Tønder skulle selv skyte, men han sleivet, og ballen humpet til venstre for mål.

Vi mistet noe av drivet, samtidig som Bislett hevet seg spillmessig. De har alltid forsøkt å ha en spillende spillestil, og i dag lyktes de faktisk ganske godt med det.

Andreas Kjelstrup kom så å si rett fra strekkbehandling i Dallas og inn på banen før pause, men årets hjemmedebut for supporterfavoritten ble dessverre av det kortvarige slaget. Etter kun tolv minutter på banen ble han klippet ned på brutalt vis, og skulderen hans fikk seg en såpass alvorlig smell i fallet at han måtte gi seg.

Bildet: Kjelstrup fikk en trøkk i skulderen og måtte gi seg etter under et kvarters spill.

Andre omgang ble ikke den festen vi hadde håpet på, mye grunnet rot i midtbaneleddet, der flere spillere måtte spille i uvante posisjoner, samt mental kollaps. Vinnerviljen virket å være helt borte, og engasjementet ble igjen på benken i pausen, og da hjalp det ikke stort at Bislett gikk opp til 3-2 på et totalt unødvendig baklengsmål.

Kapteinsdebutant Magnus Olsen forsøkte å mane troppene til kamp, og han gikk foran i alle dueller. Han spilte trygt og enkelt da han ble flyttet opp på midtbanen, og var uten tvil dagens bestemann. Olsen bidro nemlig også defensivt, og vi forsvarte oss godt. Trebackslinjen vår med Johannes Blåsternes, Magnus Jahrmann og den svenske prøvespilleren Andreas Lindberg hadde stort sett kontroll på hvittrøyene.

Blåsternes var riktignok for sent ute i to taklinger på Bisletts nye tanksenter, og når han i tillegg hadde fått gult fra før for å sparke bort ballen i raseri, var dommeren nødt til å dra opp det andre gule. Heldigvis droppet han det røde, men lot oss i stedet bytte ut fjorårsråtassen og erstatte ham med Christian Eidsmo, som slet med krampe og stive bein, og som selv var blitt erstattet av en kneskadet Martin Kloster noe før.

Spruten i beina forsvant tydeligvis i sluttspurten på torsdagens kamp, og vi ble tråkkende i en negativ spiral av tanker, omtrent som mot Frigg 3 i fjor, for de som husker den treningskampen. Vi kunne og burde ha vunnet, men generelt sett driblet og førte vi ball for mye alene i stedet for å la kula gjøre jobben. Det ble bare nesten helt på tampen da vi hev alle mann i angrep, og dermed vant Bislett for første gang i historien en kamp mot oss. Det er ikke annet enn å gratulere dem og ønske dem lykke til i opprykkskampen fra 7. divisjon, samt avtale en ny kamp senere i sesongen, slik at vi kan få vår revansje.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING
KORSVOLL - BISLETT FK 2-3