Innbyttere: E. Liljeblad, A. Løvstad, M. Olsen og

Generalprøven mot Frigg 3 gikk som generalprøver flest. Dårlig. Men vi vet alle hva det betyr...

De fleste av oss har en eller annen form for forhold til teateret og scenekunsten. Flesteparten har i hvert fall sett en skolerevy, og en og annen har nok vært innom Nationaltheatret også. I teaterlivet snakker man ofte om at en dårlig generalprøve gir en god premiere. Søndag formiddag var vi klare for vår generalprøve før seriestarten.

På startstreken klokken 13.00:

Korsvoll C: Seriemestere to år på rad. Femte og siste treningskamp før seriestart. Ubeseiret til nå i 2010.
Frigg 3: Nyoppstartet lag fra 8. divisjon. Klare for sin første kamp noensinne - attpåtil i lånte drakter.

Bildet: Troppen mot Frigg 3. Bak fra venstre: Bernt Foss, Mathias Falch, Andreas Kjelstrup, Carsten Ekholt, Eirik Garnås, Espen Liljeblad og Mats Felix Walschaerts. Midten fra venstre: Amund Rognmo, Magnus Olsen, Marius Andersson, Andreas Løvstad og Peder Nævestad. Foran fra venstre: Håkon Bånerud, Eirik Tarberg og Tommy Johansen.

Ferske lag er gjerne ganske uberegnelige. Man vet ennå ikke hvem som skal spille hvor, hvem som skal være med, eller hvordan man skal spille. Frigg 3 måtte for eksempel la spillerne rullere på å stå i mål.

Enkelte av våre spillere burde nok lagt seg litt tidligere på lørdag, eventuelt tidligere søndag morgen. Etter tre minutters spill stusset Tommy en lang ball fra Frigg 3 videre mot eget mål, og en Frigg-spiss banet seg vei og satte inn lagets første mål til høyre for Mats.

Vi hadde store problemer med å jobbe oss inn i kampen. Det var mange fine detaljer, men nok en gang ble det mange feilpasninger, samtidig som løpene kom for sent. Det ble knotet mye på kanten, og bakerst var det bare kaos. Det var det for så vidt i Friggs bakre firer også, men vi fikk dessverre aldri satt dem på prøve. Tempo både på ball og bevegelse var for lavt.

Situasjonen så litt bedre ut etter et kvarters spill, men i det 21. minutt fikk vi en ny scoring rett i fleisen. Vi mistet ballen på venstresiden, og Frigg 3 kom i overtall mot Amund. Et sleivete innlegg ble slått inn, men i stedet for å treffe spissene, dalte ballen inn i nettet bak en utspilt Mats.

Bildet: Himmelen over Korsvollbanen var som spillet - grå med enkelte lyspunkter.

Garnås tok ansvar og fikk oss inn igjen i matchen da han dunket inn et frispark to minutter senere, men det ble ikke flere mål før pause. Mathias og Kjelstrup fikk en dobbeltsjanse parert av Friggs målvakt, mens Marius og Håkon ikke traff rent nok da de dro til fra distanse.

Det var en skuffet og revansjelysten gjeng som tok seg en pust i bakken etter 45 minutters spill. Et like stusselig pauseresultat er det lenge siden vi har sett på Korsvollbanen. Tempoet hadde mildt sagt vært labert, og kun små justeringer skulle til før vi ville klare å rundspille gjestene våre.

Vi hadde troen, men ble nok en gang overrasket av Frigg 3. De skapte ikke mye totalt sett, men de var effektive. I det 50. minutt skrudde keeperen fra første omgang et frispark opp i krysset, og i det 53. minutt headet en angriper inn 4-1 til gjestene. Skandale!

Bildet: Nei, de feirer ikke mål, de er glade forsvarsspillere.

I det 57. minutt ble Mathias spilt fri på topp. Han viste at Brattbakk-finten fortsatt lever, og etter å ha dratt av forsvareren, skjøt han ballen tilbake i høyre hjørne og i mål. 2-4 - og 33 minutter igjen å spille. Dette måtte da gå veien, eller?

Vi malte på for å hente inn forspranget. Marius og Carsten løp seg halvt i hjel på kantene, men vi ante vel kanskje hvordan det kom til å gå da Garnås' andre frispark sneglet seg over dødlinja i stedet for å gå i mål.

Flere nesten-sjanser fulgte, og heller ikke en Tarberg på midtbanen klarte å trylle i dag. Peder fikk opp tempoet med sitt to-touch-spill, men det var for sent. Carsten hadde allerede brent en stor sjanse i andre omgang, men på overtid traff han mål etter å ha dratt av en spiller. 3-4 - 30 sekunder igjen. Vi fikk en siste mulighet, men Kjelstrup skuslet den vekk. Dermed kom årets første tap - i årets forhåpentlig verste match.

Men som sagt; en dårlig generalprøve gir en...

Vi sees på Løren kunstgress onsdag klokken 17.00! Avreise fra Korsvollhuset klokken 16.00.