Innbyttere: J. Blåsternes, E. Ingvaldsen og T. Johansen.
Korsvoll Hvit (4-4-2):
Varmt og tungt på kunstgresset
Det var varmen som imponerte mest under søndagens internkamp, da Blått og Hvitt lag barket sammen for åttende gang denne sesongen.

Det tok sin tid før ni mot ni ble til elleve mot elleve, og først et kvarter etter det oppsatte tidspunktet for avspark kunne kampen begynne. 27 spillere møtte frem, og etter den elleville 6-6-kampen for en drøy uke siden, håpet nok de fleste på en ny superkamp denne søndagen.

Dessverre så det ut til at de fleste av de 54 beina som var i aksjon var tunge og tomme for krefter, og dermed var de fleste løpene og pasningene akkurat litt for dårlige. Hvitt lag spilte seg frem til de første store sjansene, men Jon Stavnsborg, som snart drar til jungelen for å mestre temperaturer lik den vi fikk oppleve på Korsvollbanen i dag, presterte å feie ballen over mål fra én meters hold da han bare skulle styre den inn i det tomme buret.

Aleksander Omtvedt var i aksjon for siste gang før han drar til Stavanger, og de første 45 minuttene tilbrakte han som keeper, en oppgave han mestret med stil. Blått lags keeper i andre omgang, Gunnar Sjølie, gjorde en grei figur som høyreback i åpningen, selv om de smått optimistiske dribleraidene ikke alltid endte med noe godt.

For Hvitt lag var det gledelig å se at Andreas Løvstad omsider var tilbake på kunstgresset, og den allsidige spilleren viste raskt at han kan bli løsningen på onsdagens stopperkrise, om kroppen hans blir klar for det. Sammen med stopperkollega Magnus Olsen gjorde han en solid jobb, og den første gangen Blått lag snek seg til en sjanse, valgte hjemmelaget fair play fremfor mål da nevnte Olsen tråkket over i et mislykket taklingsforsøk. Løvstad fikk klarert, og dermed stod det fortsatt 0-0.

Det ble mye kjemping på midten. Eirik Garnås tok mange tunge løp hjemover, blant annet for å demme opp for en uvanlig stasjonær og skrøpelig Eirik Tarberg, som for det meste tok det med ro ute på høyrekanten frem til han ble byttet ut.

Sentralt i banen utkjempet Erik Nordby og Nikolai Kleivan mange dueller, mens Jacob Nordby jaget andreballene. Det resulterte i et par gode angrep og innlegg fra Christian Poppe, men keeper Omtvedt plukket ned ballen uten nevneverdige problemer ved samtlige anledninger.

Det ble mer fart i Blått lag først da Truls Skeie kom inn på venstrebacken etter drikkepausen midtveis i første omgang. Truls, som har pleiet formen hjemme i Telemark for Brevik i sommer, orket mer enn de fleste andre, og med sine gode offensive bidrag var han med på å starte et par flotte overganger. Ved en anledning holdt bortelagets keeper Espen Liljeblad på å miste et langt gjennomspill i beina på Mathias Falch, men burvokteren, som stort sett har spilt back eller spiss etter at han gjorde comeback i vår, hentet seg raskt inn igjen.

Mål skulle det bli. På overtid slo Truls en lang og flat pasning oppover venstrekanten. Den fant Andreas Lausund, som ikke ble godt nok dekket av en ellers meget god og pasningssikker Peder Nævestad på Hvitt lags høyreback. Lausund førte ballen rolig inn i feltet, så opp, og bredsidet den inn i det lengste hjørnet til 1-0 og stor jubel fra fornøyde lagkamerater.

Andre omgang ble hakket mer underholdende enn den første. De stive beina hadde etter hvert tint opp i varmen, og begge lag var flinkere til å finne åpninger i motstandernes forsvar. Esi Ingvaldsen fikk en god mulighet kort tid etter pause, og da han fikk prøve seg igjen i det 60. minutt, var han nådeløs. Han fikk ballen på hjørnet av feltet og skjøt hardt og lavt, og det gode skuddet gikk rett inn bak en sjanseløs Gunnar.

Noe senere var Gunnar litt for rask da han kastet ballen rett i føttene på Carsten, men Hvitt lags nye spiss skuslet bort den gode gratissjansen.

Bildet: Gunnar donerte disse hanskene til C-laget etter kampen. Hurra!

I motsatt ende av banen sleivet den ene etter den andre av Blått lags spillere ballen utenfor. Den ene som traff mål, kaptein Andreas Kjelstrup, gjorde mye bra med ballen på små flater, men skuddene ble for løse, og den nye keeperen Peder fikk god tid til å slenge seg i riktig retning.

Det så ut til å ende 1-1, men Hvitt lags Tommy Johansen hadde entret Korsvollbanen med en selverklært scoringsgaranti denne formiddagen, og på overtid skrudde han ballen ned i høyre hjørne fra 20 meters hold. 2-1 til bortelaget!

Blått lag la om til 2-0-8. I det 92. minutt glapp Peder et frispark fra dagens bestemann, Truls, og en våken Thomas Arnulf kastet frem en fot og sendte ballen mellom beina på Nordby og i mål. 2-2!

For andre gang på rad fikk vi et uavgjortresultat i Internserien, og Blått lag er dermed fortsatt i tet på bedre målforskjell.