C. Poppe
Innbyttere: S. Anfinnsen, T. Johansen og T. Kristoffersen.
Korsvoll Hvit (4-4-2):
Vårens siste internkamp
Vårsesongens sjette og siste internkamp resulterte i ti mål, sterk sol, intens varme, kontroversielle situasjoner og et kampreferat med 16 bilder!

I helgens Superweekend på Korsvollbanen stakk Blått og Hvitt lag av med hver sin seier. Foran sjette runde lå dermed Blått lag tre poeng foran sine konkurrenter, og de hvite viste allerede fra første sekund at de kom til å gi alt for å kunne avslutte en berg-og-dalbane av en vårsesong med en ny opptur.

Allerede i det 5. minutt ble det høydramatisk. Blåtts stopperkjempe Christian kolliderte med keeper Omtvedt, og begge ble liggende. Førstnevnte vred seg i smerte, men Hvitt lags kaptein Nordby hadde kun øye for den løse ballen, og med en lang tå stjal han ballen og pirket inn 1-0 til bortelaget.

Hjemmelaget ble satt ut av 1-0-scoringen, og bare fire minutter senere økte Ole Vidar til 2-0 med et utsideskudd etter et fint gjennomspill fra Nordby.

Blått lags midtbane lå like åpen og øde som en ørken, og gjestenes spillere fikk fritt leide i den gigantiske åpningen frem mot målet.

Bildeserien under: Hvitt lag vartet opp med mange flotte angrep i første omgang. Her lurer Poppe Gunnar, før han spiller vegg med Kenneth og fosser videre oppover venstrekanten.

Sentral i Hvitt lags fantastiske åpningsminutter var Christian Poppe, som melde overgang til de hvite foran denne kampen. I det 13. minutt slo han ballen 45 grader ut i feltet til en annen nykommer, Kenneth Larsen, teknikeren med det lave tyngdepunktet, som enkelt plasserte ballen i nettet.

Like før den innlagte drikkepausen midtveis i omgangen ville Poppe gjøre det selv, og fra skrått hold klinte han til og ordnet 4-0 etter å ha mottatt en fantastisk langpasning fra Adrian, som endelig var tilbake på Korsvollbanen.

Bildene: Over: Adrian var solid på Hvitt lags midtbane i dag, og frisparkkongen hadde blant annet målgivende på Poppes scoringer. Under: Blått lag holdt humøret oppe i drikkepausen i det 23. minutt, det til tross for at de allerede lå under med 0-4 på eget gress.

Blått lag må ha gjort noe riktig i drikkepausen, for i andre halvdel av første omgang tettet de igjen på midten og holdt nullen bakover. I tillegg fikk de inn en viktig redusering med omgangens siste spark på ballen, da Lars med en lekker enkeltmannsprestasjon rundet keeper Schwencke og trillet inn 1-4.

Andre omgang ble like målrik som den første, og hjemmelaget åpnet friskt. Sindre var god de første ti etter hvilen, men ble etter hvert sterkt preget av at dette var hans siste match før han drar på et ettårig studieopphold i Brasil. Det var derfor spissmakkeren hans, Lars, som fikk æren av å sette inn 2-4 med et nydelig skudd i det 55. minutt.

Hvitt lag begynte å bli usikre. Skulle seieren glippe? I det 72. minutt snappet Kleivan opp en dårlig pasning fra Hvitt lags nye keeper, Leiv, som for øvrig skal ha skryt for at han var meget god til å sette i gang kort bakfra. Kleivan parkerte de to nærmeste forsvarerne, rundet keeper og reduserte til 3-4.

Bildene: Øverst:
Kleivan var ivrig i dag, og han fikk da også til slutt sin velfortjente scoring. Midten: Mathias, som spilte bakc i andre omgang, kaster inn for de blå. Nederst: Marius spilte en god kamp ute på kanten, der han også måtte bidra mye sentralt for å tette hullene de sentrale midtbanespillerne etterlot seg. Helt nederst: Ole Vidar scoret ett mål for Hvitt lag i dag. Her brenner han en stor mulighet omtrent midtveis i andre omgang.

De blå hevet seg betraktelig etter at Magnus Roterud kom inn sentralt etter pause, og anført av den unge A-lagsspilleren fortsatte de å presse på for å få inn en utligning, mens de hvite valgte å angripe fremfor å legge seg bakpå i jakten på årets tredje seier. Med ti minutter igjen på klokka fikk gjestene corner, og da Marius glapp markeringen under den ene defensive corneren han bidro på, fikk Kenneth Larsen heade inn sitt andre for dagen.

Blått lag svarte umiddelbart, for bare to minutter senere klønet de hvite det til i eget forsvar. Leiv kastet seg inn mot ballen, men Mathias fikk skutt før han nådde den. En heltemodig, og for øvrig også meget blid, Jon fikk blokkert skuddet, men på returen kom mannen som startet angrepet, midtstopper Thomas Arnulf, i fullt firsprang og dunket ballen opp i nettaket.

Bildeserien under: Blått lags nye back, Merville, kaster inn, der Sindre, Kleivan, Kenneth og Tommy kjemper om ballen.

Kampens siste minutter ble meget spennende, men da Adrian fant Poppe for andre gang i kampen på overtid, avgjorde Hvitt lags nye stjerneskudd kampen med sitt andre mål for dagen da han plasserte ballen i lengste hjørne bak Gunnar.

Hvitt lag klatret dermed opp på ni poeng, og det er kun målforskjellen som skiller dem fra førsteplassen etter at seks kamper er spilt. Poppes overgang bidro utvilsomt til å jevne ut lagene, og vi kan garantert se frem til en tett og spennende høst i Internserien også i år.

Tabellen etter seks runder:

1. Blått lag – 33-20 - 9 p
2. Hvitt lag – 20-33 - 9 p

Internserien tar nå sommerferie, før ballen ruller videre igjen om to til tre ukers tid.

God sommer!

Bildet under: Gunnar og Poppe byttet lag foran dagens kamp, og mens sistnevnte scoret to for sin nye arbeidsgiver, gjorde Gunnar det skarpt både som back og keeper for sitt nye lag.