Korsvollbanen 27/6-2010
Korsvoll Hvit - Korsvoll Blå 3-5 (3-2)
Dommer: M. Falch og A.Lausund
Tilskuere: 2
Mål: Hvittt lag: Anders Frogner (via        Tarberg), Ole Vidar Jensen og Jon        Stavnsborg
       Blått lag: Truls Skeie, Carsten Ekholt,        Mathias Falch, Andreas Kjelstrup og        Sindre Sangnes.

A. Kjelstrup
Innbyttere: M. Falch, N. Kleivan og A. Omtvedt.
Korsvoll Blå (3-4-1-2):
Superweekend pt.II
To internkamper på to dager. Hvilket lag hadde krefter nok til å sikre seg et forsprang i toppen av tabellen på Superweekendenes andre og siste dag?

Superweekenden på Korsvollbanen ble avsluttet med nok en internkamp søndag kveld midt mellom VM-kampene.

Hvitt lag var litt mindre eksperimentelle enn da de vant 5-3 dagen i forveien, og stilte i en 4-3-3-formasjon der trioen på midten alene hadde vært verdt en rekke millioner kroner om dette var FM. Korsvoll-yndlingen Andreas Meier Strømme, som nylig signerte for Hinna i Stavanger, tok nemlig plass sentralt i banen for hjemmelaget, der han ble flankert av brødrene Nordby.

Blått lag hadde en del å rette opp etter gårsdagens tap og bestemte seg for å spille 3-4-1-2 helt frem til de eventuelt lå under med tre mål.

Det skulle bare ta ett kvarter.

Hvitt lags trio på topp, Frogner, Ole Vidar og Jon, overkjørte Blått lag i åpningsminuttene, og allerede i det 5. minutt headet Eirik Tarberg et innlegg fra førstnevnte i eget nett. 1-0 til Hvitt lag! Internseriens første selvmål ble like fullt kreditert Anders Frogner etter et ekstraordinært styremøte i ligaen senere på kvelden.

Tre minutter senere stod det 2-0. Meiern viste hvilken eminent pasningslegger han er, da han serverte ballen til Ole Vidar, som scoret sikkert.

Samtidig som det gnistret av Hvitt lags angrepsspill, smalt det i stengene rundt burvokteren deres, Leiv Jørgen. Både Kjelstrup og Jansen traff stolpen på hver sin side av Ole Vidars 2-0-scoring, og Blått lag ante at dette ikke helt var kvelden deres da Jon ekspederte et nytt Frogner-innlegg i nettet på volley i det 15. minutt. 3-0!

Hvitt lag slakket av etter det siste målet, samtidig som Blått lag skjøv Sindre Sangnes ned på venstrebacken og la om til 4-4-2. Dette ga øyeblikkelig resultater, og i det 17. minutt lobbet Truls ballen frekt over keeper.

Bare to minutter senere satte Carsten inn en retur fra et nytt Truls-skudd, og dermed stod det 3-2.

Om første halvdel av omgangen var viet offensiv fotball, var den andre halvdelen viet dueller, hard kjemping og defensiv trygghet.

Begge lag låste igjen bakover, men en god énhåndsredning fra Leiv Jørgen sørget for at laget hans gikk til pause med en 3-2-ledelse, og ikke 3-3.

Hvitt lag mistet noe av piffen da en opplagt Jacob Nordby måtte forlate banen med en mystisk skade etter en halvtimes spill, og savnet var merkbart da lagene entret banen foran den andre omgangen.

På Blått lag hadde Tarberg endelig våknet på midtbanen, samtidig som stopperparet Arnulf og yngstebror Andersson hadde skaffet seg et overtak i duellene mot Hvitt lags angripere.

I det 54. minutt kombinerte Blått lag fint oppover langs venstrekanten. Kjelstrup fant Mathias, som spilte vegg med Kleivan, før han headet knallhardt mot mål. Leiv Jørgen fikk opp en hånd, men klarte ikke å holde ballen. Mathias var raskt fremme på returen, og fra dødlinja prikket han den sprettende ballen i mål.

Begge lag ville vinne, og man skulle tro at hjemmelaget fikk et visst overtak da Mats Felix og Omtvedt byttet plass. Sistnevnte gjorde det riktignok temmelig bra som keeper i de foregående internkampene, mens førstnevnte aldri hadde spilt ute i Korsvoll-drakt før nå. Et vendepunkt i kampen ble nok da Mats ble flyttet opp på topp, og Arnulf returnerte til midtforsvaret. Hvitt lag slet med å trenge forbi bortelagets bakre firer, samtidig som de ikke var flinke nok til å fyre av fra distanse mot den relativt urutinerte målvakten Omtvedt. Dette kombinert med en ny kneskade, denne gangen på forsvarsklippen Gaute, førte til at Blått lag fikk et lite overtak de siste 20 minuttene. Gaute ble for øvrig erstattet av Peder, som opprinnelig var tilskuer og ikke hadde annet enn badeshorts og joggesko å spille i.

De blå angrep oftest og ivrigst, og i det 71. minutt banket en for anledningen heltent Kjelstrup inn 4-3 til de blå.

Kjelstrup har funnet tilbake til sine gamle skol, og ser samtidig endelig ut til å ha funnet målformen også. Mottakene og tilslaget var godt hele kampen igjennom, og det var nok ikke tilfeldig at det var nettopp Kjelstrup som serverte Sindre i det 86. minutt, da mannen som i sin tid ble døpt Kongen av Trondheim satte inn 5-3 med et skrudd skudd fra 16 meters hold.

Sindre flytter snart til Brasil i ett år for å studere, og både hvite og blå spillere unte ham en scoring i det som muligens var hans siste kamp på norsk jord denne sesongen.

Superweekenden endte dermed med én 5-3-seier til hvert av lagene, noe som nok en gang beviser hvor jevn denne ligaen kan og skal være. Søndagens kamp ble i stor grad preget av at Hvitt lag, som hadde en veldig tynn benk denne runden, ikke fikk innpå nok friske bein da skadene inntraff.