HØY INNSATS OG GODT HUMØR

KORSVOLL BLÅ - KORSVOLL HVIT 3-5

Korsvollbanen 26/6-2010
Korsvoll Blå - Korsvoll Hvit 3-5 (1-1)
Dommer: T. Kristoffersen, M. Falch, O.        Bengtson, P. Schjerven, T. Johansen
Tilskuere: 2
Mål: Blått lag: Fredrik Løland, Marius        Andersson og Mathias Falch.
       Hvitt lag: Pål Schjerven 2, Andreas        Schwencke 1 (Str), Jon Stavnsborg        og Anders Frogner.

K. Kihlgren
Innbyttere: T. Kristoffersen og J. Stavnsborg.
Korsvoll Hvit (3-3-3-1):
Superweekend pt.I
Dagen etter årets VM- og sommergrilltreff hos Nordby var det duket for helgens første internkamp. Ville Blått lag sikre sin tredje strake seier, eller kunne de hvite omsider mobilisere nok krefter til å hente hjem en viktig borteseier?

Hvitt lag gikk ut med en eksperimentell 3-3-3-1-formasjon, og for første gang i år ble spillerne brukt i posisjoner der de fikk maksimalt ut av ferdighetene sine. Ja, kanskje med unntak av Anders Frogner da, som startet sin 50. kamp for C-laget som keeper.

Blått lag prøvde seg på en 3-5-2-formasjon idet de gikk ut for å ta sin tredje strake seier i Internserien.

Internserien får stadig mye oppmerksomhet for alle brødreparene som deltar, og i dag fikk de tre publikummerne se både brødrene Andersson, brødrene Bengtson og brødrene Schwencke. Sistnevnte spiller som kjent attpåtil for hvert sitt lag, og det var eldstebror som først markerte seg.

Hvitt lag var farlige på kantene i åpningsminuttene, og Blått lags høyreback Daniel kom for sent da bortelagets offensive midtbanespiller Kjetil stormet inn i feltet. Hvitt lag fikk sjansen til å ta ledelsen fra krittmerket, og Andreas Schwencke var sikkerheten selv, selv om keeper Omtvedt forsøkte å psyke ham ut ved å stille seg skjevt i målet. Ballen fant veien til nettmaskene i høyre hjørne, og det stod 1-0 til Hvitt lag, som trengte en opptur i dag etter to grusomme tap i de foregående internkampene.

Mens Christian Andersson styrte Blått lags forsvarstreer, var storebror Marius som vanlig aktiv på venstrekanten. I det 23. minutt tok han ned en høy ball, og på halvspretten banket han ballen opp i venstre hjørne fra 16 meters hold. En praktscoring!

Siste halvdelen av omgangen var ganske jevnspilt. Kjelstrup fikk Blått lags største sjanse da han skjøt utenfor alene med keeper, mens Tommy og Hvitt lag muligens ble snytt for en ny straffe da beinknuseren gikk overende i en løpsduell i feltet.

Hvitt lags 3-3-3-1 hadde fungert spesielt godt det første kvarteret, samt helt ok frem mot pause. I andre omgang begynte usikkerheten å spre seg da enkelte posisjonsbytter ble foretatt uten at alle tilstrekkelig informert. Blått lag fikk mye spillerom, spesielt på høyresiden, der Daniel gjentatte ganger kom oppover sammen med Carsten. Omtvedt spilte midtbaneanker store deler av de siste 45, og i det 49. minutt slo han en fin stikker til Mathias, som la inn til Kjelstrup, som på fint vis la ballen videre til Løland, som med et sikkert skudd satte inn 2-0.

Det tok ikke lang tid før Hvitt lag svarte. Pål ga alt i nærkampene i dag, og da hjemmelagets forsvar ble uoppmerksomme og ikke fikk klarert ballen i det 58. minutt, fikk mannen som i løpet av dagen ble Hvitt lags mestscorende spiller denne sesongen vende opp og prikke inn 2-2.

Under fredagens sommerfest hos Nordby så vi en våken David Villa legge ballen i mål fra 45 meters hold da keeperen var ute av målet. Jon Stavnsborg er kjent for sine presise crossere, og da Blått lags nye keeper, Thomas Arnulf, var på bærtur, gjorde Jon som Villa og sendte bortelaget i føringen med 3-2.

Blått lag var på ingen måte utspilt og følte at de hadde muligheten til å snu dette. Dessverre måtte den solide kantspilleren Kleivan og Daniel gå da de gjenstod et kvarter, og samtidig forlot også Løland banen fordi han hadde gjester på trappen hjemme.

Blått lag var dermed redusert til ni mann, men heldigvis for hjemmelaget steppet Kjetil inn mellom stengene de siste ti, slik at det ble litt jevnere.

Seks minutter før slutt knotet Hvitt lags forsvar det til for seg selv, og Mathias rappet ballen i feltet, avanserte mot keeper og satte inn 3-3 med venstrebeinet.

Det gikk mot uavgjort, men Frogner ville ikke dra hjem fra jubileumskampen sin uten scoring. Da Terje Kristoffersen slo en perfekt gjennombruddspasning i det 89. minutt nølte ikke Frogner med å prikke inn 4-3 til Hvitt lag.

To minutter senere var Pål, som hadde hatt et skudd i stanga like før, frempå og satte inn en retur, slik at bortelaget sikret seg årets andre trepoenger i Internserien.

Begge lag står dermed med seks poeng etter fire runder, men allerede i morgen er det duket for sesongens femte møte idet superweekenden avsluttes med Hvitt mot Blått på Korsvollbanen klokken 18.30.