Korsvollbanen 3/10-2010
Korsvoll Hvit - Korsvoll Blå 18-6 (7-1)
Dommer: Mathias Falch og Alexander                Tønder
Tilskuere: 1
Mål: Hvitt lag: Christian Poppe 6, Carsten        Ekholt 4, Alexander Tønder 3, Rune        Østerhus 2, André Stangebye 1, Erik        Nordby 1 og Leiv Jørgen Bakkerud 1.
       Blått lag: Oskar Pilhjerta 2, Mathias        Falch 2, Andreas Kjelstrup 1 og Erik        Edvardsen 1.
Gule kort: Johannes Blåsternes 1 stk,        Christian Poppe 1 stk, Håkon        Bånerud 1 stk.

24 mål på 90 minutter
Den rekordmålrike internkampen søndag formiddag kunne by på én scoring hvert fjerde minutt.
Det gikk unna på Korsvollbanen i regnværet søndag formiddag. Blått lag tok ledelsen tidlig i kampen, da Mathias Falch så vidt rakk ballen før den gikk over sidelinjen og fikk banket et høyt innlegg inn i feltet, der en Andreas Kjelstrup fortsatte der han slapp i serieavslutningen og satte inn 1-0 til bortelaget. Hvitt lag protesterte og mente ballen hadde vært over linjen, men sjelden har vel en dommer vært mer oppi situasjonen enn det spillende dommer Mathias Falch var ved dette tilfellet.

Carsten Ekholt utlignet for Hvitt lag med et merkelig skudd fra distanse kort tid senere. Ballen gikk høyt til værs, før den dalte ned i venstre hjørne bak Henrik Gaudernack.

Christian Poppe scoret flest mål i serien i år, og han har veldig lyst til å score mest i Internserien også. Frem til pause scoret han intet mindre enn fem ganger, samtlige ganger etter å ha skåret inn fra venstrekanten sin og banket ballen over i høyre hjørne langs bakken.

Man skulle kanskje tro at Blått lag hadde en helt udugelig høyreback, men sannheten var at Magnus Jahrmann var blant banens beste, det var bare det at Poppe var usedvanlig treffsikker denne søndagen. Også midtstopperne Håkon Bånerud og Jørn Nordal kjempet hardt, mens Hansi Fodnes på venstrebacken også holdt nivået, selv om han av og til snublet, slik han gjorde i sin foreløpig siste seriekamp i Korsvoll-drakt, mot Haslum 2 i 2007. Hvitt lags forsvarsfirer bygget rundt Oscar Karlsrud og Karl-Edvard Bredelig var dog hakket mer disiplinerte kampen sett under ett.

André Stangebye storkoste seg utover i matchen. Den lekne teknikeren driblet og moret seg, og like før pause fikk han også en scoring, slik at det stod hele 7-1 til hjemmelaget da lagene gikk til pause.
Blått lag hadde hatt et par sjanser, og Erik ”Edinho” Edvardsen alene kunne puttet et par ganger, men dessverre stod tverrliggeren i veien.

I andre omgang bestemte Håkon Bånerud seg for å gjøre alt han kunne for å sette Poppe ut av matchen. Dessverre betydde det at det sprakk opp i midten, og Carsten Ekholt kunne øke til 8-2.

Edinho reduserte for gjestene da han med en frekk vipp med minimal retningsforandring scoret på et fint gjennomløp.

Ballen oppholdt seg dog mest foran Blått lags mål, der Carsten Ekholt, Erik Nordby, Alexander Tønder og Carsten Ekholt igjen i tur og orden sørget for at Hvitt lag allerede hadde slått scoringsrekorden for en internkamp.

En god Oskar Pilhjerta på Blått lags midtbane reduserte to ganger ved å skru ballen rundt keeper, men så banket Leiv Jørgen Bakkerud ballen opp i nettaket for Hvitt lag – hans første mål siden han scoret fra midtbanen mot Fossum i 2004.

Broren Sigbjørn meldte overgang fra Hvitt til Blått lag i pausen, men måtte igjen gå målløs av banen, slik han har gjort det i hver kamp han har spilt siden 2002-sesongen.

Mathias Falch scoret to ganger for de blå, først ved å feie ballen opp i krysset fra 16-meteren, før han dempet et Nævestad-innlegg og bredsidet det ned i høyre hjørne.

Også Hvitt lags Rune Østerhus kunne dra hjem med to mål i bagasjen, da han upresset fikk løpe igjennom Blått lags stadig mer oppløste forsvarsfirer.

Alexander Tønder prikket inn to til for de hvite, før Håkon Bånerud måtte se prosjekt Stopp Poppe mislykkes, da Poppe avsluttet kampen ved å sette inn sitt sjette, og Hvitt lags attende, to minutter på overtid. Den målkåte kantspilleren slo dermed sin egen, Erik Nordby og Espen Schjervens rekord på fem mål i én og samme C-lagskamp.

Dermed vant hjemmelaget til slutt med rekordsifrene 18-6, noe som gjør at de nå leder med seks poeng – og for første gang også med positiv målforskjell.

Banens beste var utvilsomt Blått lags keeper Henrik Gaudernack, som dessuten ble den 100. spilleren til å delta i årets C-lagsarrangerte kamper (etter dagens kamp har totalt 106 spillere vært i aksjon). Han kan ikke klandres for noen av baklengsmålene, kanskje med unntak av det aller første. Selv om han slapp inn hele 18 mål, stoppet han minst like mange skudd, noen ganger med helt utrolige tigersprang. Han hentet et Nordby-skudd ned fra krysset, og han hindret både Ekholt, Tønder og Poppe å score på det som bare sekunder før så ut til å være åpent mål. En tier på VG-børsen hadde ikke vært utenkelig for Gaudernack etter denne kampen.

Fire runder gjenstår før årets utgave av Internserien er ferdig.