Korsvollbanen 20/4-2009
Korsvoll - FK Skruknott 6-4 (3-0)
Dommer: Aleksander Smerkerud
Tilskuere: 12
Mål: Eirik Tarberg 2, Lars Dellemyr 1,        Mikael Dellemyr 1 (Str), Peder        Nævestad 1 og Mathias Falch 1.

M. Andersson
Innbyttere: Bohlin, Enggrav, Falch, Frogner, Lund, Løvstad                   og Nævestad
Korsvoll (4-4-2):

Generalprøven!
Den siste testen før seriestart gikk mot divisjonskollega FK Skruknott, et lag vi røk 0-5 mot i fjor vår. Revansjesugne etter 1-5 mot Sørkedalens IF dagen før gikk vi ut i høyt tempo, og idet de forsinkede Korsfarernes høyrøstede sang nådde oss fra enden av Åmotvein, lobbet Eirik Tarberg inn 1-0 fra 20 meters hold! En pangåpning på generalprøven!

Korsfarerne kom omsider frem til Korsvollbanen, og med full supporterstøtte hevet vi oss enda et par hakk i forhold til den gode åpningen. Brødrene Dellemyr startet sammen på topp, og det var Lars som kom først på scoringslisten av de to i år. Etter 22 minutter fikk Marius A. lagt ballen over på rett fot og inn i feltet, der Lars headet inn sitt første mål for året, et vakkert angrep, og for øvrig Marius' andre assist for dagen.

Høgevold måtte dessverre ut med skade like etter denne scoringen, men Amund, Bernt og Løvstad fikk i løpet av kampen alle etablert seg som gode kandidater til en av de to stopperplassene.

Etter en halvtimes spill kom kveldens tredje mål; Frogner fant Tarberg, som sendte ballen rett på keeper, tilbake via en motspiller og i mål. Ledelsen burde vært større til pause, for blant annet Håkon og Marius A. fikk store sjanser, men det var i grunnen lite å klage over. Årsaken til det oppløftende spillet var, ved siden av Korsfarernes jubel og tilrop, et trygt og godt pasningsspill, generelt mer ro enn i de foregående kampene, samt høyere innsats og bedre humør og moral! Veldig bra!

Andre omgang åpnet med et leit baklengsmål, og i det 51. minutt måtte den ulykkelig innbytteren Joachim, som kun spilte 16 minutter i hele fjor, forlate banen etter en lei knevridning da han tråkket forkjært i en løpsduell. Mikael tok hans plass, og syv minutter senere ekspederte han ballen kontant i nettet fra krittmerket etter at han selv ble lagt ned innenfor 16-meteren. Mange hadde nok den famøse straffebommen i debutkampen hans mot Høvik i bakhodet da han skulle skyte, men Mikaels skudd var en Champions League-finale verdig!

Nå gikk det fort på Korsvollbanen, for to minutter senere reduserte Skruknott igjen, men allerede i det 64. minutt rykket vi ifra nok en gang. Løland slo en perfekt crosser inn i feltet, der Peder kom på et fint løp inn fra kanten sin og headet ballen hardt i nettet.

Etter 5-2-målet begynte Skruknott å spille hardere, de prøvde å kjempe oss ut av stilen, og jobbingen deres ga utslag. Brått sto det 5-3, og da et frispark fra 40 meter suste rett i mål bak Mats Felix begynte Korsfarerne å svette. Minikorsfarerne hadde heldigvis gått hjem før denne nervepirrende avslutningen, men før de gikk var de med på å skape fullt trøkk fra tribunene.

Avgjørelsen falt i det 89. minutt. Mathias kjempet seg foran bakerste forsvarer, slengte ut foten og la ballen til rette bak Skruknotts keeper. 6-4, kampen var avgjort, og så gikk lyset. Generalprøven endte med en fin seier, og fortsetter vi med slikt spill i serieåpningen om en ukes tid, blir det minst like moro å være C-lagssupporter mot Sagene 3 som i dag!