Korsvollbanen 31/10-2009
Korsvoll Blå - Korsvoll Hvit 7-3 (0-2)
Dommer: Jan Wahab, Ellingsrud IL
Tilskuere: 1
Mål: Blått lag: Carsten Ekholt 4, Mathias        Falch 1, Fredrik Schwencke 1 og        Christian Poppe 1.
       Hvitt lag: Ole Nicolai Eek 2 og Erlend        Ingvaldsen 1.

Internkamp 15!
Tvilsomme avbud like før kampstart gjorde at runde 15 i Internserien så ut til å bli avlyst. Etter 20 minutters forsinkelse ble vi til slutt fulltallige, og i forfriskende høstvær var det duket for nok en målrik og spennende internkamp!
Da 25 påmeldte resulterte i 17 fremmøtte til kampstart klokken 15.00, var ikke stemningen særlig god på Korsvollbanen. Å bli syk en halvtime før kampstart eller å bestemme seg for å bli hjemme er ikke akseptabelt. Poppe og Gau tok drosje opp fra sjakkturneringen de hadde deltatt på og møtte opp et kvarter senere, omtrent samtidig som Eeks kamerater Fabian og Jørgen omsider fant veien fra bussholdeplassen. Da Fredrik Schwencke så kom løpende fem minutter ut i kampen, ble vi heldigvis fulltallige også denne gangen.

Forhåndsanalysene av kampen ga Hvitt tipset før avspark, for midtbanen og angrepet så ut til å være såpass sterkt at det ville veie opp for de manglende defensive fibrene i troppen deres. Blått lag jobbet derimot litt hardere, og med to solide stoppere i Isaak og Mikkel fikk de demmet opp for bortelagets første fremstøt.

Etter hvert fikk også hjemmelaget sving på den offensive delen av spillet sitt, og venstrekant Marius, nok en gang meget ofte involvert ute på siden sin, stod bak de første svære mulighetene. Fra nærmest død vinkel smalt han ballen i stolpen med strak vrist midtveis i omgangen, og sammen med Oskar var han med på å bygge opp flere av angrepene, der Poppe, Carsten og Mathias i tur og orden i tur og orden ble stoppet av enten udyktighet eller gode inngripener fra Per Håkon i Hvitts mål.

Hvitt lag ville også være med på leken, og det var Eek som førte dem i ledelsen tidlig i første omgang. Storscoreren satte tre baller bak Mats Felix sist gang han var med, og han var godt i gang med å kopiere hat-tricket da han økte til 2-0 noe senere. En gammel kneskade satte etter hvert en stopper for nye scoringer, men den raske spissen sørget i det minste for at laget hans gikk til pause med en komfortabel ledelse.

Ved siden av Eek hadde spissmakkeren Fabian også vist seg som en giftig spiller, for med slepne dragninger og generelt god teknikk hadde han flere ganger kommet til store sjanser.

Til nå var det Blått som hadde skapt mest, men i første omgang hadde bortelaget vunnet midtbanekrigen takket være god innsats fra Moan og Jacob sentralt i banen. Foran de siste 45 bestemte Blått seg for å gjøre noe med dette, og etter at unge Schwencke byttet plass med Alex fikk de straks mer løpskraft på midten. Alt lå til rette for en spennende avslutning på matchen.
Bildene: Over: Blått lag ser ut til å være ved friskt mot foran de siste 45, og med god moral og en fantastisk snuoperasjon vant de til slutt matchen. Bak fra venstre: Mikkel Næss, Carsten Ekholt, Christian Poppe, Alexander Kalve og Mathias Falch. Foran fra venstre: Jørgen Aksnes, Isaak Bashevkin, Oskar Pilhjerta, Marius Andersson og Fredrik Schwencke. Liggende i front: Henrik Gaudernack. Under: Hvitt lag stod sammen de første 45, som her, men falt sammen i andre omgang. Fra venstre: Peder Nævestad, Magnus Jahrmann, Magnus Moan, Erlend Ingvaldsen, Olav Bengtson, Jacob Nordby, Terje Kristoffersen, Adrian Steinbakk, Fabian Naarstad og Ole Nicolai Eek. Foran: Per Håkon Wergeland.
Falch
Som så manger ganger før i Internserien, ble andre omgang en eksplosjon av både mål, sjansesløsing og offensiv hurrafotball. Esi startet det hele med å lobbe inn 3-0 på utsøkt vis, før et langskudd fra Carsten gikk via tverrliggeren og keeper og i mål en halvtime før slutt. Minutter senere var samme mann på farten igjen og reduserte på ny, før Mathias fikk en lang tå på et innlegg fra Poppe og styrte inn utligningen med høyrefoten.

Hvitt lag falt litt sammen etter denne voldsomme opphentingen, og et par raske rokkeringer frem og tilbake skapte usikkerhet i rekkene. De prøvde riktignok å svare, men da Gau reddet, stopperne stadig brøt angrepene og Carsten så ordnet 4-3 til Blått lag, gikk luften ut av de hvite. Omtrent samtidig i kampen måtte dessuten Eek forlate banen på grunn av skade, mens Terje måtte dra for å rekke noe. For å jevne det ut gikk Oskar på lån til Hvitt lag, slik at kampen ble avsluttet med ti mot ti.

Hvitt lag maktet ikke å utnytte alt rommet de to frafallene etterlot seg, og med det rant håpet ut for det hardtarbeidende bortelaget. Blåtts nye midtbanestjerne Fredrik Schwencke kronet en god andre omgang med scoring på et nydelig langskudd, før Mathias serverte Poppe i forkant av 6-3-målet. Helt på tampen, etter at Blått lag hadde sløst bort en serie store muligheter, rudnet Carsten keeper og trillet inn 7-3, noe som også ble sluttresultatet.

Det er kanskje lett å si at Carsten fortjente bestemannsprisen i dag, men valget falt på en annen av hjemmelagets spillere, nemlig Poppe, som jobbet knallhardt og løp opp og ned hele banen i samtlige nitti minutter.