Al-Nashy
Innbyttere: Falch og Varøy.
Korsvoll Blå (4-4-2):
Internkamp 14!
Onsdagskveld, midtukekamp og en rimbelagt kunstgressbane ga rom for mye godt spill og et relativt høyt tempo i runde 14 av Internserien.
Med en fin kombinasjon av nye fjes fra blant annet Drammen, Telemark og Agder-fylkene var det klart for en ny spennende match i Internserien, bydelens nest mest populære fritidstilbud, såvidt slått av SFO på Korsvoll skole; Garnås' arbeidsplass.

Endelig hadde arrangør Falch tatt seg råd til å hente inn en skikkelig dommer, noe som så ut til å være med på å dra opp nivået i kampen, for med en svartkledd autoritet på banen tok folk ut det lille ekstra. Hjemmelaget hadde fornyet og forsterket laget siden sist, og de hadde solide spillere i hver lagdel og på benken. Blått lags viktigste forsterkning lå i den raske spissen Fast, som allerede etter 13. minutter satte inn 1-0 etter meget vakkert fremspill av midtbanemotoren Truls Skeie.

Poppe gjorde 2-0 innen Hvitt lag fikk samlet seg, og da Fast utnyttet en glipp fra keeper-Olsen som følge av det glatte underlaget, så kampen ut til å være punktert.

Sisteårsjunioren Olav Bengtson skrudde inn 1-3-reduseringen på nydelig vis rett før pause, men Gau var myk og opplagt i dag og sørget for at Hvitts sluttspurt frem mot pause ikke resulterte i flere scoringer. Sant å si var det utrolig at ikke Hvitt lag scoret mer, for de skapte mange store sjanser ved spissene Esi og Martin. Espen Liljeblad fikk attpåtil stå alene og heade umarkert fra fem meters hold etter en corner, men forsøket gikk over tverrliggeren.

Hvitt lags Spielführer og lagleder Erik Nordby byttet ut seg selv tidlig i første omgang og hadde brukt tiden frem til pause på å pønske ut en lur taktikk. Han la om til 4-5-1 foran de siste 45, og det ga raskt hjemmelaget mer kontroll over midtbanen.

Bildet: Blått lag gjør seg klare til ny kamp. Bak fra venstre: Mathias Falch, Isaak Bashevkin, Marius Andersson, Kenneth Varøy, Truls Skeie, Carsten Ekholt og Mikkel Næss. Foran fra venstre: Sigve Fast, Christian Poppe, Safa Al-Nashy, Håkon Hellerud og Jo Vemund Svendsen. Liggende: Henrik Gaudernack. Hvitt lag stilte aldri opp til fotografering.

Andre omgang bød ikke på like mange mål som første, men det var mye bra spill. Yngstebror Nordby hadde et par fine raid, og sammen med den skuddvillige midtbanekollegaen Nøkling Jr var han en fin drivkraft i de hvites rekker. På Blått lag var det som nevnt tidligere Truls som stod frem, da han fungerte både som en dyktig ballvinner, og som en god igangsetter.

På Blåtts høyreside kom Marius Andersson stadig til innlegg, og et av disse gikk via keeper og ut til Poppe, som styrte inn sitt andre for kvelden og økte til 4-1.

Det var flere sjanser i begge ender av banen, og både Sigve, Marius, Mathias, Kenneth fra Blått lag og Esi, Eivind og Olsen burde tegnet seg inn i målprotokollen. Kampens siste målscorer ble Truls, som dermed scoret i sin andre internkamp på rad, og dermed vant 5-1 over de hvite.

Blått lag får ikke feiret seieren særlig lenge, og Hvitt lag trenger ikke å deppe, for det blir en ny internkamp allerede på lørdag!