Olsen
Innbyttere: Hem og Hardoy.
Korsvoll Hvit (4-5-2) (!):
Internkamp 13!
Internkamp 13 kunne by på kuriositeter som tidenes yngste spillere i seniorkamp og Bernt som keeper, samt flere vakre mål. Med andre ord en perfekt oppladning til seriemesterfesten hjemme hos Nordby senere på kvelden!

Da påmeldingsfristen nærmet seg slutten, ble det nok en gang klart at Hvitt lag måtte fornye store deler av troppen sin. De blå hadde tretten mann fra sin tropp, de hvite hadde kun seks. Løsningen ble at to blå spillere gikk på lån til de hvite, samtidig som et par spennende unge talenter fikk sjansen fra start for bortelaget. Ettersom ingen av Hvitt lags keepere kunne stille og Bernt måtte stå i mål i første omgang, fikk de lov til å benytte seg av elleve utespillere – blant annet de spennende nykommerne Didrik og Even, henholdsvis Adrian Aamnes og Ulrik Årsland Anderssens lillebrødre. Det skal sies at to påmeldte hvite spillere ikke møtte opp uten å gi beskjed på forhånd denne gangen også, så de hvite har seg selv å takke for at de måtte benytte seg av såpass unge spillere.

Like fullt, de to 15-åringene grep sjansen og var blant sitt lags beste helt til de måtte dra av gårde til et bursdagsselskap i pausen. Godt spill til tross, de kunne likevel ikke forhindre at Blått lag ledet 3-1 etter de første 45 minuttene. Etter en jevn åpning førte nemlig Carsten Ekholt hjemmelaget i føringen da han rappet til ballen fra venstrekanten av 16-meteren, og en uheldig Bernt glapp den inn i nettet. 1-0!

Lynraske Oskar Pilhjerta, på lån fra Blått, sørget for balanse i regnskapet for Hvitt lag da han utlignet minutter senere. Nå gikk det unna, for kort tid etter satte Carsten inn sitt andre for dagen etter at han ble spilt frem av Mathias og satte ballen utagbart til side for keeper. Et hat-trick lå i luften, og det ble det da også da Carsten banket inn 3-1 i det 40. minutt.

Banespillet i første omgang ble ikke overraskende preget av Hvitts overtall, for den ekstra utespilleren ga dem muligheten til å legge et konstant press på Blåtts forsvar. Fire mot fire og lignende situasjoner var et vanlig syn og ofte regissert av mesterhjernen Andreas Meier Strømme. Garnås og Truls på sentralen hos Blått måtte ta mye defensivt ansvar, noe som igjen gikk ut over angrepsspillet til laget deres. Samtidig var ikke de hvite flinke nok til å utnytte mulighetene de fikk, og det var alt i alt fortjent at det var Blått lag som ledet etter halvspilt kamp, for sjansemessig hadde vært best.

I andre omgang mistet Hvitt et par mann til og måtte fylle på med en ny lånespiller og to nye tenåringer, Joakim og Lukas. Sistnevnte imponerte spesielt, da han blant annet evnet å stoppe en spiller som Løland fra sin backposisjon. Etter et jevnspilt kvarter reduserte Oskar på ny, før Garnås tok tak og gjorde opp for en rekke dårlige forsøk da han banket inn 4-2-målet etter et fint raid.

Hans makker på midten, Truls Skeie, fikk æren av å sette Blått lags femte idet vi gikk inn i de siste 20 minuttene av matchen. Han dempet en corner bakerst i feltet og skjøt ballen over i motsatt hjørne.

Hvitt lags offensive Oskar viste seg frem som en giftig angriper i dag, og da Isaak snublet og opphevet offsiden, utnyttet den raske junioren muligheten og tente håpet for de hvite med sin tredje scoring i kampen. Isaak ønsket å rette opp feilen sin, og han satte inn 6-3-målet fra 18-meters hold noe senere.

Helt på tampen avsluttet dagens bestemann, den tekniske målmaskinen Carsten Ekholt, kvelden med nok en perlescoring. Han så at keeper stod langt ute, og med en lobb fra langt hold sikret han Blått lags syvende seier for sesongen.