Røysamb
Sangnes
Innbyttere: M. Andersson, Bånerud, Falch, Hauge og                   Johansen.

Tilbake på sporet!
Etter 0-5 mot Skruknott søndagen i forveien, var vi innstilt på å ta årets første seier da Vinderen SF kom på besøk for andre gang i vår. Forrige gang vant vi på straffer etter at det sto 3-3 ved full tid, og det var spennende å se hvilket lag som hadde hatt størst fremgang siden sist. Dommeren blåste i fløyta, og et fartsfylt oppgjør var igang!

Midtbanen var som tidligere i år veldig solid, og vi tok grep om kampen allerede fra første sekund. Dessverre fikk vi litt småproblemer i forsvaret, spesielt på høyresiden, og Vinderens venstreving fikk fritt leide mot mål ved et par anledninger. Heldigvis var Arnulf, Bernt og keeper Schwencke sikre i midten, og de fikk stoppet de farlige halvsjansene våre oransje motstandere skapte.

Vi sleit litt på topp helt til raske Anders Hauge kom inn sammen med sterke Håkon Bånerud. Sistnevnte fikk i oppgave å binde opp VSFs dyktige stopper, en oppgave også Mikael hadde løst godt. Målene lot vente på seg, men etter hvert løsnet det på kantene også, og angrepsspillet fikk mer fasong. Sindre hadde nettopp blitt snytt for en straffe da veteranen Erik Nordby tok ansvar. Fra en trengt posisjon driblet han seg forbi tre-fire mann inne i motstandernes felt, før han klinket ballen opp i nærmeste kryss - en fantastisk soloprestasjon! Ledelsen holdt seg til pause, men den kunne absolutt vært større.

Andre omgang ble en fest uten sidestykke. Det tok ikke lang tid før Peder trampet inn 2-0 på et slags innlegg fra en hardtarbeidende Johannes, og minutter senere fosset årets foreløpige toppscorer, Erik Nordby, inn i feltet og bredsidet et godt innlegg i nota. Kampen var i realiteten punktert, men vi roet ikke ned av den grunn. Ola kom inn på banen igjen, og denne gangen viste han virkelig hvor rask og sterk han kan være. Han parkerte forsvaret øyeblikkelig og satte ballen utagbart i vinkelen. Situasjonen gjentok seg i det påfølgende angrepet, men denne gangen ble han klippet ned - straffespark! Ola tok straffen selv, og med et velplassert skudd ned til venstre gikk vi opp til 5-0.

Det svingte av det offensive spillet, samtidig som Tommy og co hadde full kontroll bakover slik at andre omgangs keeper, Thomas Arnulf, slapp å bli satt på de store prøvene. En nylig friskmeldt trener Falch lot seg rive med på sidelinjen, og den notoriske måljegeren børstet støvet av Mizuno-skoene og kom inn de siste ti minuttene. Fredrik Løland hadde danset samba på høyrekanten i hele omgangen, og nå fant han Mathias med en presis stikker, slik at spissen rolig kunne dempe ballen og legge den til side for keeper. 6-0!

Helt på tampen fikk VSF inn et trøstemål, slik at sluttresultatet ble 6-1! En imponerende seier, og en veldig fin gjennomkjøring foran seriestarten om drøye to uker. Søndag om en uke er det generalprøve på Korsvollbanen, så det er bare å krysse fingrene for en ny storseier når vi møter divisjonskollega Frem-31.

Bildene: Over: De tre siste årenes mestscorende Korsvollspiller, Mathias Falch, hadde nok et kort innhopp denne søndagen, og innsatsen ble kronet med et flott mål like før slutt! Under: En av VSFs spillere i krangel med dommeren.