Innbyttere: Falch.
Inn på banen etter 25 min: Johansen og Løland.
Korsvoll (4-4-2):

Snø og regn!
Til tross for at Skruknott kom fra 7.divisjon, skulle de være en overkommelig motstander. Vi hadde 15 mann påmeldt til kamp, men idet dagens kvinnelige dommer startet kampen i snøværet på Korsvollbanen, hadde vi kun åtte utespillere. Ikke veldig artig, men de ni i "startelleveren" kjempet godt. Kunne vi klare å stå imot overmakten?

Håkon hadde faktisk det første skuddet i matchen, men innen Fredrik og Tommy kom til banen 25 minutter etter kampstart etter å ha spilt innebandykamp, hadde det lyseblå bortelaget fått inn to scoringer bak Gunnar. Tommy tok kontroll i midtforsvaret og stabiliserte backrekka, mens Fredrik la seg som en enslig svale på topp. Flere spillere, og spesielt Erlend, hadde tilbakelagt flere kilometer allerede, og vi begynte å bli trøtte i beina. Da hjalp det ikke at dagens ikke veldig dyktige dommer overså et par grove nedklippinger, samt tidenes offside-mål. Det er hvertfall veldig ofte offside når en spiller scorer når han står bak motstandernes keeper. Vi skal innrømme at dømmingen også gikk i vår favør, men en nøytral tilskuer hadde nok ment at de største feilene gikk ut over oss.

Gunnar måtte plukke en fjerde ball ut av nettet før pause slik at det sto 0-4, noe som egentlig var litt i overkant utfra spill og innsats. I andre omgang gikk vi ut fast bestemt på å gi Skruknott ny kamp, og vi la om til en litt tøffere spillestil. Det fungerte, og vi kom mer inn i matchen. Et par langskudd var det nærmeste vi kom redusering, og det måtte en tabbe til for at gjestene skulle score igjen. Tommy sendte en litt lei pasning inn mot en ukonsentrert Gunnar, og en våken spiss fikk æren av å trille inn sitt lags femte i åpent mål.

Kampen i ruskværet bød forøvrig på et kjærkomment comeback, ettersom de to siste sesongenes toppscorer Mathias Falch returnerte etter fem måneder på sidelinjen som følge av kyssesyken - hans første virkelig fysiske økt siden avslutningsmatchen i fjor. Formen var skrall, men spissen viste at ikke alle kunstner da han kom til to halvsjanser og også fikk en scoring korrekt annulert for offside - det var bare det at dommeren umulig kunne sett det der hun sto omtrent 60 meter unna situasjonen.

Dermed gikk vi på årets første tap, ikke så uventet da såpass mange helt uanmeldt ble hjemme, men det kjedeligste var likevel at vi gikk målløse av banen - vi har tross alt som mål å score i hver kamp vi spiller. Det for gå for denne gangen at enkelte ikke stilte opp, men så fort seriestart kommer, vil det komme reprimander. Det er bare å glemme denne iskalde kampen, så får vi håpe på bedre tider mot VSF søndag om en uke!

Bildet under: Været på Korsvollbanene oppfordret ikke akkurat til sydlandsk fotball og sambatakter.