Hauge
Løland
Innbyttere: M. Andersson, L. Dellemyr, M. Dellemyr, Garnås,                  Janson, Lausund og Røysamb

Spot on!
Onsdag 28. mai var det duket for toppoppgjør på Korsvollbanen, da C-laget tok imot serieleder Lommedalen. Kampen inneholdt både en legendes comeback, en straffemiss, og hele fem forskjellige Korsvoll-målscorere! Intet mindre enn en klassisk forballfest!

Begge lag åpnet i et forrykende tempo, og Lommedalen 3, som ledet tabellen på målforskjell foran toer Korsvoll, viste raskt prov på sin offensive teft da de ved flere anledninger demonstrerte en veldig gjennombruddshissighet på midten, samt vilje til å gå raskt i angrep. Selv om de gulkledte gikk hardt ut, lignet kampen lenge på en stillingskrig mellom to jevngode aktører, før Korsvoll, anført av en opplagt Henrik Finzi, tok ledelsen etter omkring tjue minutter. Målgjører var selvfølgelig briljante Fredrik Løland, som raidet inn fra kanten før han satte ballen kontant i nettet bak en sjanseløs Lommedalen-keeper.

Men 1-0 i fleisen var ikke nok til å ta luften ut av et opprykksjagende Lommedalen, og det gikk ikke mange minutter før de hadde spilt seg helt inn i vår sekstenmeter og Tommy ikke så andre muligheter enn å handse. Straffespark. Nervene på benken stod i høyspenn da Lommedalens utvalgte straffeskytter gikk fram og knallet ballen velplassert ned mot Mats Felix' venstre hjørne. Hvordan vår sisteskanse greide det er ikke til å fatte, men ved et voldsomt tigersprang greide han og hente det velplasserte skuddet - og holde det i fast grep! En briljant prestasjon av den nysignerte Korsvollkeeperen og hans definitive gjennombrudd foran hjemme-fansen.

Straffen fikk Korsvoll til å innse at vi sannsynligvis trengte å lage flere mål for å være sikret å overta tabelledelsen. Det gikk heller ikke mange minutter før den robuste midtbanestrategen Erik Nordby satte inn
2-0 ledelsen på et hodestøt, etter en utsøkt corner fra Anders Frogners følsomme høyrefot. Like etter reduserte Lommedalen, og kampen levde i beste velgående.

Heldigvis lettet Anders Hauge på den sitrende spenningen da han økte vår ledelse til 3-1 omtrent 15 minutter før sidebytte. Vi demonstrerte også den gode bredden i laget, da vi etter 30 minutter ut i 1. omgang byttet ut Erik Nordby og Peder Nævestad, og erstattet dem med Eirik Garnås og Ola Janson fra den usedvanlig brede og sterke benken vi hadde for anledningen. Brødrene Dellemyr fikk også presentert seg i den første omgangen da de entret banen samtidig, Mikael gikk inn på topp, mens den legendariske måljegeren Lars noe overraskende for de fremmøtte Korsvolltilhengerne ble plassert på venstreback. Nok et bevis på C-lagets brede, offensive slagkraft og tette konkurranse om de to plassene på topp.

I andre omgang fikk vi stadig mer kontroll, og da Eirik Garnås tråklet seg gjennom Lommedalen-forsvaret og sendte oss opp i 4-1 ledelse, ble de allerede brede smilene blant supporterne til svære glis. Det begynte å bli tydelig at vi hører hjemme på tabelltopp! Korsvolls siste mål for dagen kom da innbytter Ola Gilen brukte sin tildelte tid svært godt og fikk full utelling på den ene målsjansen han fikk, da han styrte inn 5-1 fra kloss hold.

Da Lommedalen som følge av en kommunikasjonssvikt i forsvaret fikk gleden av å redusere til 5-2 like før slutt, var det ikke betegnende for den jobben forsvaret hadde lagt ned tidligere i kampen. Den var nemlig bunnsolid, ledet an av mannen som har gjort bunnsolid til sitt varemerke, nemlig Bernt. Tommy var også god og i sitt vante driblehumør - tunnellene satt som de skulle. Anders B.P. løste sin uvante venstrebackposisjon uten avgjørende feil, og Sindre dominerte nok en gang som midtstopper, og styrket sin posisjon som Korsvolls mest allsidige spiller - plasser ham på hvilken posisjon som helst, og han leverer hver gang - garantert.

Alt i alt en stor prestasjon av hele laget og en gledelig seier for alle som følger Korsvolls formlag nummer én! Denne seieren beviser at trener Falch har bygget seg en lagmaskin og et støtteapparat som fungerer selv når han er bortreist. Tabelltopp - velfortjent!