Jarmyra 1 18/6-2008
Øvrevoll Hosle 3 - Korsvoll 1-5 (0-2)
Dommer: Manocher Kashani, Stabæk IF
Tilskuere: Ingen.
Mål: Fredrik Løland, Anders Hauge, Ola       Røysamb, Andreas Schwencke og       Anders Frogner.
Gule kort: Tommy Johansen 1 stk,       Andreas Schwencke 1 stl, Øvrevoll       Hosle 3 1 stk.

Løland
Innbyttere: Bohlin, M. Dellemyr, Falch, Hauge, Lausund og                   Olesen.

Godt i regnet!
Øvrevoll Hosle 3 var vår siste motstander i første halvdel av serien, og de ønsket oss velkommen til klissvåte Jarmyra 1 - en gressbane som forholdende tatt i betraktning faktisk var temmelig ålreit. Garderobene var faktisk en trivelig liten barnehagestue, og den lune atmosfæren og de myke madrassene ga oss den rette oppladningen før matchen!

Fredrik Løland tømte en boks med Cola rett før kampstart, og samme mann var der med de nødvendige fintene og dragningene da vi fullt fortjent gikk opp til 1-0 etter drøye 20 minutters spill. Vidundervingen skar inn fra venstre, dro av en forsvarer og plasserte ballen kontant nede i nærmeste hjørne. Før den tid hadde vi allerede hatt flere ålreite skudd mot mål, mens dommeren, iført topplue og grilldress, tydelig hadde signalisert at han mye heller ville se EM enn å dømme denne kvelden, samtidig som Øvrevoll Hosle 3s kaptein hadde vist frem begge personlighetene sine - som han selv sa det til Ola: "Jeg kan være kompis, men jeg er også en drittsekk!"

Vi spilte i oppoverbakke de første 45 minuttene, men det hindret ikke Anders Hauge fra å terrorisere forsvaret etter at han erstattet Ola R. Han var stadig på farten, og etter et par mislykkede forsøk lobbet han ballen silkemykt over keeper og i mål - en klassescoring!

2-0 sto seg til pause, og vi tok en kort samling under trærne for å rette på et par småting, før vi fortsatte der vi slapp. Ledelsen vår var aldri truet, for Øvrevoll Hosle 3 var et lag som snublet rundt, falt før de skulle skyte og klønet det meste til for seg selv. Unntaket var den nevnte kapteinen, som kun hadde et mål for øyet; å kveste alle i blått. Anders Hauge måtte byttes ut før vi måtte tilkalle sykebil, og når vi ble tvunget til å gjøre slike grep, sier det litt om hvor utrivelig og usportslig denne kapteinen var - ikke akkurat en god lederskikkelse.

Ola R. fikk forøvrig starte andre omgang også, og det tok ikke lang tid før han dukket opp som en torpedo og klinket inn 3-0 bak en fortumlet keeper. Midtveis i omgangen økte vi ledelsen igjen, da Andreas Schwencke slo en corner hardt og lavt mot første stolpe, der den stakkars keeperen aldri fikk kontroll på ballen og lot den trille over streken.

Dommeren kikket stadig oftere på klokka, og etter 33 minutters spill forsøkte han å blåse av kampen. Vi fikk stoppet ham, og godt var det, for fem minutter senere lempet en god Anders Frogner ballen inn i høyre hjørne! Sjansene kom på løpende bånd på slutten, og både Ole, Ola J. og Mathias var farlig frempå, men enten fomlet vi for mye i avslutningsøyeblikket, eller så ble pasningene litt for upresise eller unødvendige - man må spille til den best plasserte lagkameraten, ikke nødvendigvis den beste kameraten.

Øvrevoll Hosle 3 fikk satt inn sitt trøstemål, før kapteinen deres fikk satt inn det han var på jakt etter - en hårreisende takling på Mats Felix. Dommeren nøyde seg idiotisk nok med et gult kort, selv om denne spillerens opptreden gjennom kampen hadde kvalifisert til en håndfull røde.

Likevel, en haltende Mats i buret reddet Øvrevoll Hosle 3s siste krampetrekning av et skudd, og vi kunne reise hjem med en fin 5-1-seier i bagasjen. Serien er nå halvspilt, og vi troner på toppen av tabellen med en solid luke på seks poeng ned til Lommedalen 3. Fredag om en uke er det klart for returkampen mot Adamstuen, et lag som har hevet seg betraktelig etter at vi slo dem 4-0 i serieåpningen i april. Det blir garantert spennende, så møt opp og hei oss frem til en ny triumf!
Bildene under: Til venstre: Fredrik Løland sørget for at sukkernivået var på topp foran kampen, og i første omgang satte han inn sitt sjette mål for sesongen. Til høyre: Ole Olesen (nr.4) i fint driv fremover. Ole leverte en god match, både som venstreback og som venstrekant.