Karlseng
Innbyttere: M. Andersson, Bamle, Glomlien, Kalve, Kjelstrup,                   E. Nordby og Nævestad.
Korsvoll (4-4-2):

Jevnt mot Mjøsa!
Årets tredje treningsmatch gikk mot Dynamo Mjøsa, et annet lag som debuterer i 8.divisjon i år. Det var dermed helt umulig å gjette hvilket nivå de lå på, og vi fikk oss en real støkk da de stormet rett i angrep og smalt inn 1-0 allerede før minuttet var spilt! Vi la sjokket bak oss, og sakte, men sikkert begynte vi å spille skikkelig fotball i marsværet på Korsvollbanen!

Kampen ble utsatt i ti minutter da kretsens utsendte dommer ikke stilte, noe som betydde at vi måtte rullere på dommergjerningen. Andreas Kjelstrup var førstemann ut, og han gjorde en ålreit innsats som fløyteblåser. Vi sto i mot Dynamo Mjøsas andre angrep, og etter ti minutter hadde spillet satt seg. Midtbanen fungerte veldig bra, og vingene jobbet godt. Fredrik vaket i en litt tilbaketrukket spissrolle, og ting tydet på at vi ganske snart kom til å få inn en utligning. Høyreback Bernt var meget ivrig, og fylt med offensiv kraft og vilje klemte han til fra bak den gule linja! Keeperen fikk såvidt fistet ballen over, men Bernt fikk likevel en velfortjent applaus for det spreke forsøket.

Et kvarter var spilt da Erlend slo et frispark inn i feltet. Espen ruvet i luftrommet, men fikk headingen reddet. Ola var parat på returen, og med et kontant skudd feide han ballen i mål via stanga. Av kondisjonsmessige årsaker ble han byttet ut like etterpå, noe som skulle vise seg å være et klokt valg. Innbytter Erik Nordby dro nemlig til på sin første ballberøring minuttet senere, og 36-åringens susende langskudd ble til hans første mål i blå drakt!

Vi hadde full kontroll på midtbanen nå, og vi kunne og burde økt ledelsen. Fredrik ble spilt alene i gjennom, men nervene sviktet, og skuddet hans gikk rett på keeper. Etter en halvtimes spill erstattet Pelle den daværende spissen Garnås og byttet plass med den gamle G85-stjernen Tommy Johansen, som til nå hadde briljert som midtstopper. En uheldig Pelle fikk to mann å dekke opp på corner, og han kunne ingenting gjøre da han ikke fikk hjelp og Dynamo Mjøsa nikket inn 2-2-målet. Alle spillerne i kamptroppen fikk prøve seg før pause, men de mange byttene gjorde at intensiteten og samspillet forsvant litt, selv om alle skal ha skryt for god innsatsvilje.

Andre omgang startet i samme tempo som første ble spilt i, og Dynamo Mjøsa viste seg å være en jevngod motsander. Det så veldig lyst ut da Erik Nordby uinteressert luntet ut av offside samtidig som Fredrik stormet i gjennom bakfra og kom alene mot keeper. Fredrik rundet målvakten elegant og skulle bare trille ballen over streken og feire, da en kjapp forsvarer kom til unnsetning og stoppet ballen før den gikk i mål - utgjort. Missen kom ubeleilig, for like etter smalt Erlend en hard corner i eget nett, og Dynamo Mjøsa var igjen i føringen.

Vi nektet å gi opp, og til slutt fikk Fredrik betalt for den gode innsatsen på topp. Bortelagets keeper fomlet med et utspill, ballen endte i beina på den kvikke spissen, og han fikk en enkel jobb med å klinke den i åpent mål. Spillet bølget frem og tilbake på 3-3, og vi var nær scoring flere ganger. Både Bernt, Schwencke, Erlend, Alexander og Espen hadde fine muligheter, men det var Dynamo Mjøsa som igjen tok ledelsen.

Kampen nærmet seg slutten, og de siste kreftene gikk med i jakten på utligningen som kunne ta oss til en ny straffekonk. Erlend slo et nytt frispark inn i feltet, og etter mye klabb og babb gikk Peder høyest i duell med både keeper og en forsvarer, og med en perfekt heading stanget han inn 4-4!

Flere mål ble det ikke før dommeren blåste av, og vi gjorde oss klare til sesongens tredje straffesparkkonkurranse. Alexander Kalve, Eirik Garnås og Espen Malmo sørget for at vi holdt tritt med de hvitkledde, men så bommet arbeidsjernet Johannes, og Dynamo Mjøsa tok seieren hjem med et skudd keeper-Espen akkurat ikke fikk en hånd på.

Alt i alt må dette sies å ha vært sesongens beste kamp til nå. Tempoet var høyt, vi fant hverandre med gode pasninger, skapte sjanser, viste god moral under hele matchen, selv når vi lå under, samtidig som vi fungerte godt som et lag. Hvis vi klarer å bygge videre på dette frem mot seriestart 25.april, kan det bli virkelig artig å være hjemmesupporter på Korsvollbanen denne sesongen. Troppen har begynt å ta form, og etter planen har vi igjen tre treningskamper før alvoret begynner - få det med deg, dette kan bli veldig, veldig gøy!
Bildene: Over: Johannes jobbet utrettelig som ryddegutt på midten helt til lysken streiket, men han måtte gå hjem med en lei bismak da han var den eneste som bommet i straffekonken. Under: Eirik Garnås var som alltid sikker fra krittmerket.