Hauge
Innbyttere: Falch, Lausund og Olesen.

Hard kamp!
Gommerud kunstgress er en av kretsens hardeste baner, men Bærums Verk 2 hadde ikke akkurat vært harde å slå til nå i sesongen. Nå som vi - serielederne - kom på besøk hadde de tydeligvis bestemt seg for å snu trenden, og med muskler og solide kroppstaklinger klinte de til fra første duell. Det ble en lang kveld på Gommerud...

Det så likevel ut til å bli nok en grei seier, for Marius fikk relativt fri bane på venstrekanten ved flere anledninger i starten. Det resulterte i et par halvsjanser, men den kokende varmen så ut til å sette et visst preg på spillet vårt. Sentralt på midten hadde vi et nytt par, men de to, Øyvind og Håvard, maktet ikke å sette sitt preg på matchen i samme grad som Tarberg, Johannes, Garnås og Erik Nordby har gjort tidligere i sesongen, og angrepsspillet vårt ble hakkete og ustrukturert.

Løland, Hauge og Ola J. hadde et par mislykkede avslutninger, før det katastrofale skjedde i motsatt ende av banen. Stopperparet Tommy og Christian så ut til å ha full kontroll på et langt oppspill til tross for kommunikasjonsproblemer, men så spilte sola dem et puss, og ballen falt ned på foten til hjemmelagets spiss via ryggen til Tommy. Spissen sleivet til, og det sleipe skuddet suste inn bak en irritert Mats Felix.

Bærums Verk 2 begynte med tiden å pakke seg bakover for å holde på ledelsen og drepe kampen, en helt forståelig taktikk med tanke på at de kun hadde kapret tre poeng før kveldens runde. De to gamle heltene Lausund og Ole Olesen kom inn mot slutten av første omgang, men selv om spillet satt bedre nå, traff vi ikke annet enn keeperen eller nettet bak mål.

Andre omgang ble en merkelig affære, der vi stort sett presset mot hjemmelagets mål uten å nå frem. Den gamle storscoreren Mathias entret banen for første gang i serien i år, men killer-instinktet var ikke helt på plass, men heller ikke han traff på de to sjansene han fikk. Det gikk mot årets første tap, men så la vi om til
3-4-3 og kjørte alle mann i angrep, og ett minutt på overtid dukket Anders Hauge opp i feltet, og på pasning fra Ole satte han ballen i nota til stor jubel fra fans og lagkamerater! Topplag har tradisjon for å hente seg inn på tampen, og det skal vi være veldig takknemlige for på en dag som denne. Ett poeng er tross alt bedre enn ingen.

Vi rakk faktisk et angrep til, men det endte i en corner som vi siden sløste vekk, og dommeren blåste av. 1-1 var altfor dårlig mot en så svak motstander som Bærums Verk 2, men forhåpentligvis ble dette en liten vekker - vi må tross alt gi alt om vi skal score mål og vinne kampene våre! Tredjeplasserte Jardar 2 er neste motstander, da må vi prestere på et helt annet nivå om poengene skal bli igjen på Korsvollbanen, så møt opp og hei oss frem til seier!