Frogner
Løland
Innbyttere: M. Andersson, Bohlin, Bånerud, M. Dellemyr,                   Falch, Lausund og Røysamb.

Sommeravslutning!
Vårsesongens siste seriekamp så lenge ut til å bli flyttet til eviggrønne Korsvollbanen, men sære motstandere fant i siste liten ut at de likevel ville spille på Bjølsenfeltet, ettersom det mildt sagt ujevne underlaget gjør pasninger langs bakken og tekniske finesser til en umulighet.

Til tross for en håpløs oppvarming, der flere av spillerne var mer opptatt av å sutre over den dårlige banen enn å bli varme, startet vi ganske bra. Spissparet Ola J. og Anders Frogner skapte store sjanser, og førstnevnte var mer uheldig enn udyktig da han måtte se to gode skudd humpe over gresstuster og gjørmegroper før de trillet utenfor mål.

Våre aldrende motstandere var stort sett storvokste karer, men ettersom spillet gikk så sakte som det gjorde, klarte de såvidt å henge med når vi angrep. Defensivt hadde vi full kontroll, og et par tunneller fra Tommy var beholdningen, ettersom desperate Adamstuen-angripere optimistisk skjøt fra de mest håpløse vinkler og posisjoner så fort de fikk ballen over midtbanen – Mats Felix kunne trygt lene seg mot stanga og slå av en prat med fansen.

Dette kunne fort utviklet seg til å bli en klassisk kjedelig 0-0-kamp, men så dukket Sindre opp foran mål, slik han har for vane å gjøre i nettopp slitekamper som denne, og arbeidsjernets tredje seriescoring for året førte oss opp i ledelsen.

Vi gjorde en del bytter mot slutten av omgangen, og flere av sliterne som har møtt trofast opp på trening og kamp i hele vår fikk litt velfortjent ekstra spilletid før sommerferien. Mest spennende var det kanskje at Lausund og Mathias fikk prøve seg i spann på topp i et drøyt kvarter, men til tross for godt offensivt spill, ble det ingen mål på dem i dag.

En Roskilde-klar Ola Gilen fikk fotballabstinenser på sidelinjen som tilskuer i første omgang, og til andre omgang stilte han opp som spiller – hadde alle spillerne hatt den samme lysten til å spille kamp, hadde ledelsen vår garantert vært større til pause.

Andre omgangen ble ikke den helt store oppvisningen, men vi førte i det minste kampen trygt i havn med Frogner som midtstopper – Tommy fikk nemlig spille spiss mot slutten siden han setter seg på flyet til Afrika om en ukes tid og blir borte i ett år. Etter flere halvsjanser og nesten-mål trygget Sindre til slutt ledelsen vår da han var på rett sted til rett tid igjen, og med 2-0 avsluttet vi den utrolig vårsesongen vår med nok en seier!

Etter matchen fyrte Peder opp grillen i hagen sin, og i strålende sommervær feiret vi seieren, serieledelsen og sommeren til langt ut i de sene nattetimer. God sommer!