Falch
Andersson
Innbyttere: Enggrav, Liljeblad, Ramm, Schwencke og                   Winnæss.

Som Liverpool!
Kjemi- og biologiprøver, sykdom og slitasje gjorde at halvparten av dagens andre kamp kom fra FC Nordre Aker! Da keeper-Espen ikke rakk kampstart, steppet stjernespilleren Eirik Garnås inn mellom stengene, og slaget på Hemingbanen kunne begynne! Kampen foregikk i det Readytreneren karakteriserte som et forrykende tempo, og det var virkelig full fart denne kalde kvelden!

Dommer Øgle var av den gamle og konservative sorten, og før kampen måtte alle hilse på hverandre og stappe drakten ned i buksen - fotball er da en gentlemansidrett! Garnås gjorde sine saker bra i mål før Espen omsider kom fra spillermøtet til Jr.1, og lange utspill fra midtbaneeleganten ble en trussel mot Readys vaklende forsvar. Sindre og Mathias var ivrige i starten, men mange av gjennomspillende gikk helt inn til den meget offensive Ready-keeperen, som stadig vekk var ute på tur for å måke ballen ut! Jerkø fortsatte storspillet fra morgenkampen, og sammen med en pigg Jon kontrollerte han midtbanen. Etter at vi hadde yppet oss litt i starten slo hjemmelaget til, og en rask spiss lurte seg forbi de stødige stopperne Isaak og Skavlan og satte inn 1-0!
Vi gjorde en del bytter midtveis i omgangen, og blant annet kom Garnås inn og blåste nytt liv i spillet vårt. Erlend Ramm startet sitt innhopp meget friskt i starten, men dabbet litt av etter hvert. Sondre W. fikk prøve seg på topp, og viste at ferdighetene er til stede selv om fysikken og posisjoneringen fortsatt har et utviklingspotensiale. Ready smalt inn 2-0, før vi forsøkte oss på et par dødballer. Schwencke kom inn i den bakre fireren og serverte angriperne med sine gode langpasninger, men dessverre gikk også disse som oftest helt inn til keeper.

Mot slutten av de første 45., etter en relativt jevn omgang, forsøkte Schwencek å blokkere et skudd ved å stikke ut hælen, men i stedet for å stoppe ballen, sendte han den i en vakker bue over en måpende Espen og inn i nettet! 3-0 - katastrofe!

Vi giret opp like før pause for å få inn den viktige reduseringen, og jammen meg dunket ikke Eirik Garnås inn 1-3 på et vidunderlig langskudd!
Bildet: Jon Stavnsborg i fint driv på midten!
Andre omgang ble nokså ulik den første. Etter den fine reduseringen hadde vi blod på tann, og både Køltzow, som stoppet alt i første omgang og spilte sin beste kamp til nå i Korsvolldrakt, Fredrik Karlsrud og etter hvert også Vegard var sammen med stopperne gode til å bli med oppover og starte angrep.

Vi tråklet oss stadig nærmere mål, men møtte et kompakt og kjapt forsvar på Hemingbanen denne kvelden. Etter et par middelmådige skudd tidlig i omgangen, traff endelig Anders Jerkø etter 70.minutters spill! Han dro seg inn i feltet og avsluttet langs bakken! Keeper var sjanseløs - 3-2! Vi jobbet på, og mens forsvaret og Espen tok det som kom den andre veien, kunne Jacob Matthiasen etter hvert få æren av å utligne - og for en utligning! Han tok ballen på halvspretten fra 16-meteren i det 80.minutt, klinket til, og ballen fikk en perfekt dupp før den seilte inn i nettmaskene i det venstre hjørnet! Utrolig! 3-3, og kveldens tredje FCNA-scoring!

Helt på tampen havnet Mathias i samme situasjon som Jacob etter å ha forsert to forsvarere. Han dro til med venstreslegga, men denne gangen fikk keeperen slått ballen ut i feltet! Marius kastet seg frem foran en sovende stopper og bredsidet inn vinnermålet! Vi feiret ellevilt, men så markerte Dag Øgle for offside! Ingen, Readyspillerne inkludert skjønte noe, men tok frisparket Øgle hadde blåst for. Mathias snappet opp ballen foran en Ready-spiller, stormet mot mål og skjøt kontant i nettet! 4-3! Eller... Nei da, nå rotet Øgle det virkelig til! Han mumlet et eller annet, og krevde tydeligvis at frisparket skulle bli tatt en gang til. Ingen skjønte noe av dette heller, og det eneste som var sikkert var at det fortsatt sto 3-3 på Hemingbanen.

Ready fikk en stor sjanse på frispark like før slutt, men Espen avverget på mesterlig vis, og det endte 3-3 i dette vestkantoppgjøret. Et helt greit resultat, men ganske bittert ettersom vi hadde to lovlige baller i nettet mot slutten. En stor takk til alle FCNA-guttene som var med i denne artige kampen!