Falch
Innbyttere: Lausund, Nævestad, Solberg, Solgaard.

Seriestart!
Flomlyset var på, baneforholdene flotte og temperaturen var god - alt lå til rette for en klassisk seriestart på Korsvollbanen denne kvelden. Vi har ikke vunnet en serieåpning på flere år nå, og når opprykksfavoritten Ready 2 stilte på motsatt banehalvdel, var det ikke mange som trodde på et mirakel denne aprilkvelden. Likevel stilte våre mest trofaste supportere opp - flott!

Ready 2 er farmerlaget til et av Norges aller beste juniorlag, Ready Elite - et lag som per dags dato befinner seg i Interkretsserien. Flere av kveldens motstandere sa at de aldri hadde spilt på 2.laget før, og blant annet var det fjorårets førstekeeper som sto i mål - vi hadde med andre ord en hard nøtt å knekke.

Ready 2 viste tidlig at de lett kunne spilt minst to divisjoner høyere opp i systemet, og et par kjappe kombinasjoer førte dem i ledelsen etter kun tre minutters spill, og nok en gang hadde vi havnet bakpå i løpet av kampens førstee minutter. Bortelaget, som forøvrig spilte i gule overtrekksvester, fortsatte å briljere, og kun en sjelden gang klarte vi å nærme oss målet deres. Til pause sto det 0-3, og det var helt rettferdig. Vi hadde hatt et par middels sjanser, blant annet ved Sondre W., Jon og Duoen. Sten, Garnås og Marius fikk også testet skuddfoten, men ei heller de lyktes.

I andre omgang ble det jevnere og jevnere, og selv om Ready 2 fikk lurt inn to nye mål, hvorav Lausund var siste på ett av dem, var det vi som var best andre omgang sett under ett. Peder kom inn som et friskt pust på vingen, Espen reddet et steinhardt straffespark, og Esi holdt på å sette årets første mål med et hardt skudd etter å ha vist frem sin eminente teknikk i motstandernes felt. Desperate etter å holde målsetningen om å score i hver kamp sendte vi flere og flere opp i angrep, og til slutt hadde vi kun to stoppere igjen bak.

Tre minutter før slutt eksploderte Korsvollbanen! Vi pumpet baller inn i Ready 2s felt angrep etter angrep, og omsider fikk Lars til et skikkelig treff på ballen, da han dukket opp foran keeper og sendte hjemmefansen til himmels med et giftig skudd! 1-5! Årets første seriemål, og Ultras-gjengen på sidelinjen fyrte opp bluss, mens vi feiret ellevilt foran det feststemte publikumet! Til tross for nye gedigne sjanser på overtid ble det ikke flere mål, og Ready 2 seiret. En temmelig svak kamp, men det er godt å være i gang igjen - og det er fortsatt drøssevis av poeng å spille om!

Nyt bildene:
Bildene: Over t.v: Blusset tennes! Over t.h: Stjernespilleren Eirik Tarberg hadde andre interesser enn å spille i dag. Under t.v: Korsvollbanen i brann! Under t.h: Årets supportere mener alvor! Nederst: Stort!