Fodnes
Innbytter: Edvardsen.
Korsvoll (5-1-2-1-1):

Respektfull 2.omgang!
Ready 2 har feid all motstand av banen denne våren, og nå var det vår tur til å reise til fortet deres, Gressbanen, og det attpåtil med et kraftig redusert mannskap. Vi startet med en litt spe utgave av den legendariske Lindeberg-taktikken, men til tross for høy innsats og godt humør så den ikke ut til å holde mål da hjemmelaget gjentatte ganger kom gjennom i åpningsminuttene!

Vi holdt stand i drøye åtte minutter, så kom 1-0 på et velplassert skudd. 2-0 kom like etter på langskudd, og før vi rakk å legge om taktikken prikket Ready 2 inn 3-0. Da la Ola seg ut på backen, Hellum, som ikke hadde hatt en stor dag på kanten til nå, gikk inn i midten, og Lausund gikk inn sentralt på midten med Sten i den nye 4-4-2-formasjonen, mens Hansi fikk prøve seg på topp. Vi kom mer inn i spillet, men på det harde underlaget dominerte hjemmelaget, og til pause sto det 5-0! Gau hadde ingen stor omgang i likhet med de fleste andre, men hele laget må ta på seg skylden for den tafatte innsatsen som ble lagt ned - Ola og Terje var de eneste som holdt normal standard - de offensive spillerne fikk sjelden ballen eller muligheten til å påvirke spillet.
På sidenlinjen ble det vurdert om vi bare skulle dra hjem eller velge å tape på røde kort for å slippe et stygt

braktap, men etter at Edinho kom inn i andre, virket vi betraktelig piggere, og bakerst storspilte vår hittil yngste forsvarsrekke noensinne - Hansi, Hellum, Terje og Sondre W.!

Gau sto frem etter pause, i en omgang der vi tok kommandoen fra start, skapte flere sjanser med Ola på vingen, og hvor vi ble tildelt straffe allerede etter to minutters spill da en forsvarer klønet det til for seg selv og handset på et innlegg fra Lars. Sten fikk æren av å skyte fra krittmerket, og han gjorde ingen feil og plasserte ballen i krysset bak sin gamle venn, Stein, i Ready-buret.

5-1 - nå hadde vi hvertfall opprettholdt målet om å score i hver kamp! Kampen bølget en del frem og tilbake, og vi glimtet til et par ganger med raske og frekke angrep. Uheldigvis hadde vi en tendens til å ta en finte for mye eller spille ballen for sent i avgjørende situasjoner, og både Ola, Lars og Edinho kunne med litt flaks tegnet seg på scoringslisten denne kvelden.

Forsvaret var som sagt ungt, urutinert og lite samspilt, men til tross for et par komiske episoder og feilvalg, holdt vi tett bakover ut kampen, og kunne forlate banen med et respektabelt 5-1-tap i bagasjen - troppen tatt i betraktning var dette slettes ikke verst!

Det ser forøvrig ut til at vi kun taper 5-1 i år - dette var fjerde gang i serien at vi taper med disse sifrene. I de andre kampene har vi både scoret mye og vært gjerrige bakover - kanskje det er noe psykologisk bak det hele?

På lørdag er det sommeravslutning/avskjedskamp for alle som forsvinner til høsten, og mot Ready 2 spilte nok både Terje, Lausund og Sondre L. sin siste seriekamp i Junior 2s drakt - på lørdag vil de, samt andre som forlater byen, bli satt pris på foran forhåpentligvis fulle tribuner på Korsvollbanen.

En trist nyhet er at vi mistet to VM-baller i dag - dette er svakt, men om vi har flaks havnet de i Readys nett, og da kan vi få dem igjen - hvis ikke får budsjettet vårt nok en stygg ripe i lakken...

Bildet: Over: Terje ga som vanlig alt i det som sannsynligvis ble hans siste seriekamp i Korsvolldrakt - her er resultatet av flere nådeløse taklinger! Under: Sten var iskald fra straffemerket og reduserte til 5-1 tidlig i andre omgang!