Falch
Sæter
Innbyttere: M. Andersson, Bakkerud, Dolve, Glomlien, Hellum,                   Lausund og Winnæss

Sløsing og skader!
Lørdag formiddag spilte hedmarkingene fra Kjellmyra mot Jr.1 og tapte 2-6. Søndag morgen fortsatte de Osloturneen med ny kamp mot oss på Jr.2! Vi håpet selvfølgelig på å kopiere Jr.1, men marginene og avslutningsevnene var på ingen måte på vår side denne varme marssøndagen... Mathias headet utenfor fra kort hold etter kun to minutter, gjestene kontret, og det sto 0-1... Fem minutter senere sto det 0-2, også det like etter at vi hadde brent en gedigen sjanse!

Anders Jerkø viste lovende takter på høyrekanten, og sammen med midtbaneduoen Garnås og Sangnes var han med på å dra i gang flere fine angrep. Også Sondre L. kom til fine innlegg, men effektiviteten foran mål var heller dårlig. Vi ble ikke akkurat styrket da Terje måtte forlate banen med skade etter drøye tolv minutter, og Lausund kom inn som stopper. Den urutinerte backrekken gjorde sine saker bra, og vi fortsatte å skape sjanser på topp, dog uten uttelling. Dolve kom inn på backen og spilte sin første kamp siden finalen i fjor høst, det endte i straffespark til Kjellmyra og 0-3!

Gunnar kunne ikke klandres for noen av målene, han var attpåtil etter straffesparket, og heller ikke 0-4 eller
0-5 var den solide keeperens feil. Kjellmyra bestod av ekte bondegutter, og de koste seg fælt i vårsolen på Korsvollbanen. De hadde rar humor, ble stolte og jublet høyt når de tok tunnell på folk og oppførte seg generelt sett som bondegutter på bytur. De syntes nok at vi var litt pussige også, for på jr.2 er det lov å le av hverandre når man gjør feil - som når Dolve lagde straffe, når tre av forsvarerne våre falt sammen på streken, eller når Køltzow vred seg i smerte så forsvaret åpnet seg! Uansett, med 0-5 til pause var løpet kjørt med tanke på seier - noe som var ganske bittert ettersom vi hadde hatt nesten like mange sjanser som Kjellmyra i første omgang.

I andre omgang kjørte vi på fra start, og nå eide vi kampen fra start! De første 45 hadde Kjellmyra hatt et knapt spillemessig overtak, nå sto vi for krempasningene, sjansene og spillet! Sondre L. traff keeper fra kort hold, Edinho smalt ballen over på blank goal, og samme mann headet utenfor helt upresset på et frispark.
Mathias fikk et mål feilaktig annullert for offside etter en delikat pasning fra Jerkø, Garnås traff alt annet enn mål på langskuddene sine, og Marius spilte en kjempekamp på vingen - bortsett fra at innleggene og pasningene ble for løse. Ballen må nok ta noe av skylden, for en gul, sliten vinterball er ikke det beste når det er sommervær og snøfritt. Ballen lugget fælt på underlaget når man driblet, og gjennomspillene stoppet i gresset.

Kjellmyra gikk opp til 0-6, før Lausund var iskald da han skar inn fra venstre og plasserte ballen til side for keeper med et flott skudd i høyre hjørne etter å ha blitt avblåst for offside to ganger i gode posisjoner. Like etter kom Mathias og Lausund alene med keeper, men førstnevnte klarte ikke å bestemme seg for om han skulle skyte eller sentre, og mellomtingen med yttersiden traff keeper. Tre minutter før slutt ble Mathias chippet igjennom av Jerkø, og nå holdt han hodet kaldt og lobbet inn 2-6 på lekkert vis med venstrefoten - spissens 100 mål for Korsvoll gjennom tidene! Kjellmyra fikk inn sitt syvende like etter da Gunnar var litt uheldig, men både Sindre, som spilte stopper i andre omgang, og Erik kunne satt inn et tredje for oss før dommeren blåste av. Til tross for de stygge sifrene var dette en meget god kamp fra vår side, der spesielt andre omgang - 2-2 - var en sterk prestasjon. Vi styrte midtbanen, hadde kontroll bakover, men ble for ukonsentrerte og unøyaktige foran mål. Uansett var det deilig å spille fotball i solen, og alle gikk glade og fornøyde hjem etter en nok en hyggelig fotballopplevelse med Jr.2!
Bildet: Anders Jerkø hadde imponerente på midtbanen og vingen mot Kjellmyra!