Moen
Innbyttere: C. Andersson, M. Andersson og Solberg.
Korsvoll (4-3-3):

Trang match!
I fjor var det dommer Nima Dini som ødela for oss i bortekampen mot Huk, ettersom han viste ut Andreas Lausund da vi hadde overtaket. Foran denne treningskampen skaffet vi dommeren, men det viste seg tidlig at kraftpluggene fra Huk hadde trent meget godt gjennom vinteren, samt at de hadde perfeksjonert samspillet sitt på den trange banen sin!

Ingen skal si at vi ikke prøvde å spille gladfotball i denne treningskampen mot Huk. Vi gikk ut offensivt i en sprudlende 4-3-3-formasjon med en solid backfirer, en sjeldent begavet midtbane, samt hele Korsvolls drømmetrio på topp - det så med andre ord meget lyst ut! Huks bane er nemlig veldig intim og liten, så det var rom for en slik formasjon, 3-2-5 ble til og med vurdert. Uansett, Huk viste seg å være en diger gjeng, og kraftspissen deres dunket til fra langt hold ganske tidlig i kampen. Cupfinalekeeperen Gau tabbet seg ut og dasket ballen i nettet. Han innrømmet i etterkant at det var hans feil, og tok også på seg skylden for Huks neste mål. Innen den tid hadde storscorer Lars Dellemyr rukket å utligne med en presis avslutning etter et elegant innlegg fra Edinho, men hjemmelaget satte altså inn 2-1 så å si direkte fra avspark.

Pelle Bamle, Jon Stavnsborg og Håvard Moen eide midtbanen, men det hjalp ikke når Huk pumpet lange baller over dem og i retning fyrtårnet på topp. Eivind kjempet som en løve bakerst, men når en demotivert Ola stort sett gikk rundt i egne tanker, ble det ikke greit å få struktur på forsvaret. Mathias hadde nok en svak kamp i sesongoppkjøringen, for til tross for tre gode muligheter i første omgang ble det ikke mål i kveld heller. Han, samt et par andre, kan ha godt av en ukes ferie nå.

Til pause sto det til slutt 4-1. Vi rokkerte om på deler av laget, og startet andre omgang med høy innsats og godt humør i en normal 4-4-2-formasjon med Ola og Edinho på topp. Ola brukte kun to minutter på å rette opp mye av den elendige innsatsen i første omgang, der han nærmest serverte Huk på 3-1, og han lobbet lekkert inn 4-2 etter å ha parkert forsvaret på et langt oppspill. Vi var i siget nå, og Edinho scoret nesten på en klønete heading. Vi la inn et saftig press, og det ga resultater. Etter en serie cornere og store sjanser havnet ballen på høyrekanten hos ballbegavelsen Håvard Moen. Han slo en perfekt ball inn i feltet, og på bakerste stolpe styrte midtstopper Christian Andersson inn 4-3! Et nydelig -og relativt sjeldent - mål fra den unge forsvarsklippen! Det så ut til at vi skulle klare å få med oss en seier eller et uavgjortresultat fra Bygdøhus, men så var Jon uheldig i egen 16-meter, og den vanligvis så solide spilleren styrte inn 5-3 bak en fortvilet Gau mellom stengene.
5-3 ble også sluttresultatet i denne kampen, der nyervervelsen Køltzow dessverre måtte forlate banen med skade. Dette er bekymringsverdig med tanke på vårt bakre ledd og seriestarten, for i helgen forsvant Terje. Vi venter i spenning på rapporter fra legestuen. Ellers fortjener Håvard, og ikke minst Pelle, mye skryt for innsatsen de la ned i dag. Dette er spillere vi mer enn gjerne vil ha med oss fremover, for da vil det nemlig bli mer sving over spillet og mer moro for Ultras-gjengen på tribunen. Nå tar vi en velfortjent påskeferie, og før vi slår til igjen borte mot Sagene 2 tidlig i april, konstaterer vi at det stort sett ser bra ut foran seriestart i slutten av april, og at fasiten så langt er tre uavgjorte og tre tap. Snart kommer nok årets første seier!
Bildet: Huk angriper i andre omgang, men i de siste 45.minuttene, som her, gjorde forsvaret jobben sin meget godt!