Falch
Winnæss
Innbyttere: Fodnes, Edvardsen, Lausund, Rognmo, Solberg                   og Sæter.

Grusing!
Grus er blitt en stadig sjeldnere opplevelse på dagens norske fotballbaner, men noen lag klarer ikke å kvitte seg med det ujevne og støvete dekket - Høvik er et av dem. Til tross for russetid og det uvante underlaget stilte vi med en flott 17-mannstropp, og med forrige ukes seier friskt i minnet startet vi kampen med høy innsats og godt humør! Hjemmelaget åpnet best ettersom vi var meget ukonsentrerte etter kjøreturen, men vi ga ikke opp så lett!

Selv om kaptein Amund startet på benken og snakket i telefonen så å si hele 1.omgang, men anført av en teknisk god og hardtarbeidende Eirik Tarberg, som endelig var tilbake etter et langt avbrekk, klarte vi å kjempe oss litt inn i kampen. Da hjalp det lite at kveldens kampleder, en av hjemmelagets trenere blåste straffe til Høvik når spissen deres sleivet og traff Peder. En håpløs avgjørelse, men det var såvidt at ikke reaksjonssterke Espen i mål reddet straffen. Vi presset lenge, og to ganger var Peder millimetre fra å utligne, mens alltid like gode Lars traff treverket utrolige tre ganger med sine susende skudd. Edinho kom inn og holdt på å heade inn 1-1, men Høvik fikk klarert. Samtidig sto Terje og Ola frem som et robust stopperpar bakerst, selv om de i likhet med resten av laget tidvis ble lurt av spretten på grusen.

Etter å ha testet skuddfoten et par ganger, traff Tarberg endelig mål! En lur markkryper fra kanten av 16-meteren sniddet stangen og inn i nettet, og jubelen sto i taket i innbytterboksen vår! Nå var vi i sonen, men hjemmelaget slo tilbake og tok føringen foran et lite, men ekstatisk hjemmepublikum. De holdt ledelsen til pause, men i andre omgang slo vi nådeløst tilbake!
Vi gikk ut i et tempo som overhodet ikke kunne tilsi at flertallet av spillerne på laget er russ for tiden, og etter mange gode forsøk fra blant annet Peder, kjørte Tarberg karusell med forsvaret på venstresiden før han slo en hard og flat ball inn i feltet - der ventet Mathias, og han fikk en enkel oppgave med å sette den så å si ferdigscorede pasningen i nettet! 2-2!

Minuttet etter var Tarberg på farten igjen. Han stormet forbi forsvaret, beholdt balansen da han ble forsøkt klippet ned ved 16-meteren og trillet ballen vakkert forbi Høvik-keeperen!
Vi hadde snudd kampen på bare et par minutter, og som ikke det var nok, fortsatte vi likegodt med å spille gladfotball ut omgangen.

Amund og Terje styrte forsvaret, så Espen ble i realiteten ikke satt på de helt store prøvene i andre omgang. Det ble derimot hjemmelagets burvokter, for rundt ham haglet det

med skudd fra alle mulige kanter og vinkler. Etter en målløs periode kom omsider 4-2-målet: Ballen gikk litt rundt i feltet, før den havnet hos Sondre W. Han skjøt det han var god for, keeperen fikk ikke has på den og dasket den videre, og Peder headet den inn i nettmaskene! Det hersket lenge usikkerhet rundt hvem som var målscorer, men Peder pekte på Sondre W. og forklarte at ballen allerede var over streken da han satte hodet til! Sondre W. scoret med det sitt første mål på juniornivå i dag - stort!

Vi fortsatte å kjøre over Høvik ut kampen, men vi ble tidvis for egoistiske eller upresise - kanskje var tankene allerede på vei til neste Tryvannstreff dagen etter? Likevel skulle det bli et mål til denne kvelden. På overtid slo Tarberg en lang ball opp fra midten, Mathias gikk opp og stusset perfekt videre inn i feltet, der daværende høyreving Ola snek seg inn bak forsvaret og smalt ballen i mål! Dermed vant vi 5-2 og tok sesongens andre strake, solide borteseier! Russetiden ser ut til å ha gjort oss godt - fortsettelsen blir spennende! Neste kamp er på søndag formiddag, dagen etter siste Tryvannstreff - hvordan vil formen være da? Møt opp og støtt oss i jakten på nye poeng!

Bildet: Den fantastiske Eirik Tarberg har nettopp utlignet og humøret er på topp!