Hele 16 spillere var nemlig opptatt med avslutning denne fredagen, og dermed var det kun Terje, Ola, Hellum, Sondre W. og Magnus som kunne stille fra den opprinnelige Junior 2-troppen. Vegard, som nettopp annonserte at han blir tvunget til å legge opp, snørte på seg fotballskoene en siste gang og tok rollen som spillende lagleder, mens Junior 1 stilte med vingtalentetet Magnus Roterud og hardtskytende Håvard Moen. Eirik Garnås ble etter hvert overtalt til å stå i mål mot at han fikk en kasse Fontana-brus i belønning, og han fikk med seg backstjernen Fredrik Karlsrud. Like før kampstart viste det seg dessuten at Even Enggrav, Tollef Jahren, Øyvind Tonsager og Anders Kolderup kunne stille, og dermed kunne vi sende et rutinert mannskap til Haslum kunstgress.

Første omgang var ganske jevn, og kortvokste Haslum 2 var langt i fra så gode som det tabellen skulle tilsi. Vi fikk til noen gode angrep, og Roterud og Øyvind jobbet godt på midten. Sondre W. ble litt passiv, og etter hvert kom Håvard inn. Ettersom laget ikke var videre samspilt, oppstod det en god del klønete og unødvendige situasjoner og feilpasninger. Bakerst viste Tollef fin ro og stor duellstyrke, men i likhet med Even fikk han problemer med kondisjonen utover i kampen. Samme Tollef pådro seg i tillegg et gult kort etter å ha vært litt for hard i en duell. Helt bakerst viste Eirik at han var villig til å gi alt for å bevise at han fortjente bruskassen, og midtbanegeneralen vartet opp med flere meget gode og viktige redninger! Imponerende!

I angrep skjedde det lite konstruktivt, og en skuffet Ola måtte etter 90 slitsomme minutter innse at han ikke hadde kommet til en eneste sjanse - mye på grunn av dårlige kommunikasjon og samspill i oppbygningsfasen. Haslum 2 tok forøvrig ledelsen på overtid i første omgang, men vi slo tilbake direkte fra avspark i andre omgang, da Håvard knuste til på frispark fra nærmere 40 meter og utlignet - et riktig lekkert mål!

Dessverre svarte hjemmelaget øyeblikkelig, og som en følge av skralt spill av sidebackene sto det etter hvert både 2-1 og 3-1. Terje ble stort sett overlatt til seg selv i forsvaret, og selv om Eirik reddet flere skudd da han fikk angripere alene mot seg, måtte han se ytterligere to baller passere bak seg. Vår ferske keeper var sjanseløs ved alle målene, og han var faktisk en av få som overbeviste i denne trasige kampen.

Dyktige Magnus Roterud, som forøvrig fikk et gult kort for en ettersleng, hadde en fin mulighet på et indirekte frispark, men vi klarte ikke å få ballen i mål, og Haslum 2 vant til slutt 5-1, faktisk vårt tredje tap for sesongen med disse sifrene. Samspillet ble dessverre for dårlig i dag, og det var helt avgjørende for utfallet av kampen. Med vårt faste mannskap hadde vi nok klart å få med oss minst ett poeng, men når det kommer til stykket skal vi ikke være veldig misfornøyde - vi klarte å stille lag, nesten ingen av spillerne hadde spilt med hverandre før, og vi hadde en utespiller mellom stengene. Nå gjenstår en seriekamp før sommerferien, og da skal vi til Gressbanen for å møte ubeseirede Ready 2 - da gjelder det å gi alt og blø for drakta, så kan vi ta oss en velfortjent seriepause!

Mål: Håvard Moen.
Gule kort: Magnus Roterud 1 stk, Tollef         Jahren 1 stk.

Dårlig samspill!
Da det viste seg at den tradisjonsrike avslutningen for avgangselevene ved Berg VGS ble lagt til samme fredag som vi skulle møte Haslum 2 borte, og hjemmelaget nektet å flytte kampen, oppstod det fullstendig krise i Korsvolleiren. Hvem skulle representere den blå drakten i den utrolig viktige kampen? FCNA? Jr.1? Jr.3? Gamle helter?