Karlseng
Innbyttere: Enggrav, Lausund, Ramberg, Stangebye, Sæter                   og Winnæss
Korsvoll (4-4-2):

Spenning mot FCNA!
Vi innledet Vårserien 2007 med to uavgjorte kamper, og da FCNA sto på motsatt banehalvdel denne vindfulle kvelden var det bare seier som gjaldt! Lokaloppgjørene mot hvittrøyene blir alltid jevne og morsomme, og årets første møte var intet unntak. Vi har trent sammen i vinter, så det store spørsmålet var: Hvilket lag ville klare å overraske motstanderen mest?

Ved siden av at Duoen endelig var tilbake på topp sammen, var Espen Malmo leid inn på sentral midtbane. Det store midtbanetalentet har vansmektet på høyrebacken hos Jr.1 de to siste sesongene, og det var en befrielse å se ham slå seg løs i ønskeposisjonen på midten! Ellers var unge Per Håkon fra G92 å finne mellom stengene da ingen andre keepere kunne stille, og 9.klassingen gjorde sine saker meget bra! Her har Korsvoll en ny toppkeeper! Verdt å nevne er det også at Håkon Hellum spilte sin første juniorkamp, samt at gode gamle Daniel Ramberg og Andre Stangebye var med igjen!

Kampen ble tidlig preget av den sterke vinden, og det var tydelig at lange baller ikke var det lureste i dette lokaloppgjøret. FCNAs knallsterke midtbane var med på å skape mye i starten, men etter hvert våknet vi også, og Duoen fikk et par baller å jobbe med. Vår første store sjanse kom på et gjennomspill fra Espen mot Mathias. Gau i motstandermålet parerte skuddet, men ballen var fortsatt løs. Ballen ble kranglet inn i feltet, men både Lars og Marius' forsøk ble stoppet før FCNA omsider fikk klarert til hjørnespark. Dødballene ble generelt vanskelige å time på grunn av vinden, men allikevel klarte vi å komme til et par dødballsjanser også i dag. Spillet bølget fint frem og tilbake akkurat slik det skal være i et lokaloppgjør - med sjanser til begge lag og tette dueller og fikse finter.

Etter litt over 20 minutter kom kampens første mål! FCNAs briljante midtbanetekniker, Jon, slo en langpasning, vinden tok tak i ballen, og den spratt over en Per Håkon som var på vei ut i feltet for å plukke ballen og i mål! FCNA jublet for det noe heldige målet - en uheldig start for Korsvolls nye stjernekeeper. Per Håkon lot seg heldigvis ikke affisere av uhellet, og han vartet opp med flere sterke redninger før utligningen kom!

Vi hadde hatt et par gode halvsjanser før det endelig klaffet på topp, og når vi først fikk pasningsspillet til å sitte, rullet vi opp med et utrolig vakkert angrep! Midtbanen kombinerte fint på en-touch og spilte vegg rundt FCNA, før en elegant stikkpasning åpnet forsvaret og fant Mathias som allerede hadde startet løpet og kommet seg fri. Han klemte til kontrollert med venstrebeinet, og for første gang i år satte fjorårstoppscoreren ballen i nettet! 1-1 og ellevill jubel fra tribunen! Omtrent åtte Korsvollfans hadde møtt opp i dag, og de lagde liv å røre på tribunen og var med på å skape en fin ramme rundt matchen. Tåsen Ultras er navnet på årets elleville supportergjeng - merk dere navnet, for det blir livlig på Korsvollbanen i år!

Mot slutten av omgangen var det jevnt, men to gode keepere sørget for at det ikke kom flere mål de første 45.minuttene. Daniel spilte på sentral midtbane store deler av omgangen, og det var artig å se at ball-kunstneren som aldri klarer å løsrive seg helt fra klubben klarte å briljere også i denne posisjonen! I tillegg var en hissig Sindre viktig på midten, mens Ola viste at han fortsatt kan spille forsvar ettersom samspillet med Terje fungerte perfekt. Vegard var forresten en positiv overraskelse i første omgang, da han til tross for et labert oppmøte storspilte på høyrebacken! I pausen ble vi enige om å kjøre på videre, og med oppmuntrende tilrop fra fansen gikk vi ut igjen på banen fulle av nye krefter og klare til å avgjøre!
Bildet: Tåsen Ultras - den nye supportergjengen på Korsvollbanen. Her representert ved den hardbarkede kjernen som skapte et fantastisk trøkk på sidelinjen i kampen mot FCNA.
Ola fikk starte på topp med lynkjappe André, og det som må ha vært tidenes raskeste spisspar i Korsvoll fikk et kvarter på topp sammen. Flere gode gjennomspill fra Espen og Sindre skapte flere store sanger, men avslutningene var ikke av de beste. En gang ble André klippet ned på vei gjennom, det luktet rødt, men dommeren nøyde seg med gult kort til FCNA-spilleren. Som en følge av at Ola var spiss, spilte Daniel stopper. Etter 12.minutters spill av 2.omgang oppstod det kommunikasjonsproblemer med nevnte Daniel og Per Håkon, og FCNAs Jon snek seg inn fra siden og tuppet inn 1-2! Duoen tok på ny plass på topp, og vi kjørte på for å få 2-2. Lausund ble taklet stygt rett utenfor 16-meteren, men vi fikk ingenting, og det som kunne blitt en gedigen sjanse endte i en overgang til FCNA. Dømmingen var generelt god i dag, men når Ola fikk gult kort for en lignende takling tre minutter senere, vitner det ikke akkurat om konsekvent fløytebruk.

Uansett, vi ga ikke opp, og skapte mye gjennom fine angrep langs kantene. FCNA ryddet opp i stor stil, og dessuten gikk de fleste avslutningene utenfor. Til tross for et massivt press i en 3-4-3-formasjon mot slutten, klarte vi ikke å slå tilbake, og FCNA stakk av med seieren i dette flotte lokaloppgjøret. Det var en veldig morsom kamp, og en revansj er allerede under planlegging. Det er alltid hyggelig å spille mot våre naboer i FCNA, selv om de sannsynligvis satte en stopper for tittelplanene våre i Vårserien 2007 med denne seieren. Det er riktignok fortsatt tre kamper igjen å spille, men før den tid har vi tre andre treningskamper! Dette var forøvrig vårt første tap på fire kamper, men det gjør ingenting, for vi resultatmessig er vi fortsatt det beste herrelaget i Korsvoll - noe vi har vært siden oktober i fjor!