Kampen startet bra, og begge lag viste fine takter i åpningsminuttene. Vi stilte med en nykomponert backrekke, med innleide Christian Andersson fra G90 som høyreback og Vegard som venstreback, mens Terje fikk en ny makker i kompromissløse Aksel Sterri. På midten styrte Brennbakk og prøvespiller Eirik Tarberg spillet. Eirik er kåret til årets spiller i Ready to år på rad, og viste tidlig at han kan bli en viktig spiller for Jr.2 om trener Falch klarer å lokke ham til klubben.

Vi fikk til et par gode kombinasjoner på midten flere ganger, og selv om det bare ble nestensjanser etter godt kantspill, viste vi at formkurven er stigende. Halvveis ut i omgangen drev Eirik fint fremover på midten, og serverte Mathias med en lekkerbisken av en pasning vi sjelden har sett i Korsvoll! Pasningen åpnet forsvaret, og spissen gjorde alt riktig alene med keeper og plasserte ballen sikkert i høyre hjørne. 1-0!

Vi holdt koken oppe, i det som virkelig ble en jevn affære i første omgang. Jacob Næss kom inn på midten, mens de to backene ble skiftet ut med henholdsvis Fredrik og Petter. De friske beina bidro til at vi sto i mot Vålerengas angrep, men ti minutter før pause måtte Leiv se et noe slapt skudd trille inn bak seg. Rett før pause gjentok dette seg - Vålerenga hadde snudd kampen, men det var fortsatt håp foran andre omgang.

Det ble gjort flere rokkeringer på laget slik at alle skulle få prøve seg på forskjellige plasser, dessuten kom matchvinneren fra forrige kamp, Daniel Ramberg inn, sammen med Marius, som spilte sin første kamp siden kvartfinaleseieren mot KFUM i OBOS Cup i september i fjor. Vi startet omgangen friskt, men Vålerenga fikk kranglet inn nok et mål nesten med en gang, og de blåkledde fra østkanten ledet dermed 1-3...

Lausund
Innbyttere: Andersson, Dolve, Næss, Ramberg, Vig.
Korsvoll (4-4-2):

Fin kamp mot VIF 3!
Lørdag 18/3 var det klart for årets første skikkelige treningskamp. VIF 3, som vi skal møte i serien i år, sto på motsatt banehalvdel, i det som før start så ut til å skulle bli en jevn kamp. Spørsmålet var bare om vårt treningsgrunnlag, kun to økter i 2006, ville holde mot veltrente østkantgutter...

I kjent Korsvollånd fortsatte vi med høy innsats og godt humør, og det blir sjanser av slikt! Andreas bommet på en kjempesjanse, og Eirik slo til med nok en genial gjennombruddspasning, men denne gangen bommet Mathias. Marius hadde et par gode innlegg fra kanten, og ved flere anledninger skapte vi gode muligheter på kontringer. De fremmøtte tilskuerne var nok overbevist om at Eirik hadde redusert da han fosset fremover og kom alene mot keeper, men det presise skuddet strøk stolpen og trillet utover dødlinja.

Etter hvert traff Vålerenga på alle sjansene sine, og plutselig sto det både 1-4 og 1-5. Da slo Lars til, og på en corner fra Aksel dunket fjorårets toppscorer ballen i nettaket!

Dessverre fikk Vålerenga det siste målet i kveldens kamp, og en lykkelig VIF-back fikk æren av å sette den endelige spikeren i kista med kneet på en corner etter at Magnus og Leiv ikke ble enige om hvem som skulle ta ballen.

Alt i alt var dette egentlig en god kamp for oss, hvertfall med tanke på at vi kun har to treninger bak oss. Spesielt imponerende var Christian fra G90, som sto frem da VIF presset som mest, og Aksel viste at savnet av Eirik Gallefoss ikke vil bli stort om han og Terje kan fortsette det glitrende midtstopperspillet! Dagens spiller var allikevel Eirik Tarberg, som viste at han kommer til å bli en nyttig tilvekst i stallen, og mannen som kan skyte oss til en topplassering, om han da velger å gå med på kontraktsforslaget han har mottatt.

Bildet: Eirik Tarberg, årets spiller i Ready to år på rad, og dagens mann i kampen mot VIF 3, snart klar for Korsvoll?