Falch
Edvardsen
Innbyttere: Christophersen, Karlseng.

Årsverste i generalprøven!
Etter å ha knust Bærums Verk sønder og sammen forrige sesong var det en forventningsfull Korsvolltropp som møtte opp på Gommerud søndag kveld. Få påmeldte spillere gjorde at vi måtte tenke litt alternativt, men seiersambisjonene var fortsatt tilstede da dommer Omtvedt blåste igang kampen!

Med et så å si nykomponert lag der flere spilte i forholdsvis nye posisjoner og bautaen Terje ble hvilt fra start, gikk vi på det som må ha vært den verste starten i Korsvolls historie. Etter at vi hadde avsluttet et meget tidlig angrep kom Bærums Verk i full fart fremover, og etter å ha kommet seg forbi alt og alle sto det 1-0 til hjemmelaget allerede før ett minutt var spilt. Sekunder senere fikk de corner, men det slappe innlegget landet rett foran Leiv Jørgen. I stedet for å ta ballen med hendene bestemte han seg for å sparke den ut, men han sleivet, og ballen traff Amund, som var tilbake på banen i dag for et lite prøvespill, og føk inn i det tomme målet! Et tragisk selvmål, og 2-0 til Bærums Verk! Det ble ikke bedre da de grønnkledde gikk opp til 3-0 etter tre minutters spill. Nok en gang fikk de mål altfor enkelt, og det kan ikke sies annet enn at alle de tre målene burde vært avverget.

Vi klarte ikke å kjempe oss inn i kampen igjen i første omgang, og hissige Bærums Verk-spillere fikk se det gule kortet tre ganger da de ikke klarte å stoppe oss på lovlig vis de få gangene vi kom i angrep. En av overgangene våre resulterte i et frispark fra rundt 30 meter. Eivind slo innlegget hardt mot mål, og en overrasket keeper presterte å fomle ballen i mål! Vi hadde redusert, men måtte noe senere konstatere at hjemmelaget gikk til pause med ledelse 4-1.
Andre omgang ble noe bedre fra vår side, og nå fikk vi til flere gode angrep, spesielt på kantene. Terje kom inn og trygget forsvaret, mens rokkeringer på midten gjorde at vi fikk mer tyngde fremover. Dessverre hadde vi fortsatt problemer med den defensive delen av midtbanejobben, men nå fikk Leiv og forsvaret avverget det meste som kom.

Etter et par gode muligheter til begge lag kom vi plutselig i overtall mot Bærums Verks forsvar et stykke ut i omgangen, og Lars spilte uselvisk og elegant inn til spissmakkeren Mathias, som uten problemer bredsidet ballen i mål! Kunne det være mer enn et trøstemål?

Dessverre ikke, for Bærums Verk kom sterkt mot slutten, og tre nye baller havnet i nettet bak Leiv før Omtvedt blåste av. Bærums Verk vant 7-2, i en kamp som utvilsomt var det frykteligste vi har prestert i år. Den håpløse starten må nok ta sin del av skylden for
Bildet: Eivind scorer på frispark, og det blir jubel i Korsvolleiren!
at det gikk så dårlig, og vi har mye å rette på om vi skal ta poeng borte mot Lindeberg i seriestarten på torsdag. En liten trøst får være det velkjente ordtaket om at en mislykket generalprøve blir fulgt av en god premiere!