Vi var nemlig ikke mer enn ni stykker da kampen skulle blåses i gang, men Ready ga storsinnet fra seg et par av spillerne sine som skulle åpne på benken. Det tyske vidunderbarnet Frank Braumann, samt en ung og talentfull midtstopper. De tok begge plass i vårt bakre ledd mens vi ventet på at Eivind skulle komme med den forsinkede bussen. Tyske Frank måtte til slutt spille hele kampen i Korsvolldrakt ettersom Fredrik Dolve måtte melde pass i siste liten på grunn av sykdom.

I åpningsminuttene skjedde det ikke stort, og vi brukte litt tid på å bli kjent med det tunge og våte underlaget. Dessverre tok Ready ledelsen altfor tidlig etter en god gjennombruddspasning. Vi fant tidlig ut at vår oppskrift på seier i dag måtte bli mål på dødballer, og Mathias var både uheldig og udyktig da han ikke klarte å styre et kast fra Eivind i mål. Vi var nær både på cornere, innkast og frispark, og den aller største muligheten hadde nok Vegard da han plutselig sto alene foran det åpne målet da Frank sendte ballen inn i feltet etter et frispark. Vegard rygget og skulle bare kontrollere ballen inn i nettet med hodet, men sklei på en snøflekk, gikk på ryggen, og bommet på det gode innlegget - en ting var klart: Dette var definitivt ikke vår dag...

Ready gikk nemlig opp til både 2-0 og 3-0, mens våre angrep bare endte i bom etter bom. Vi hadde vår beste periode i kampen i de siste ti minuttene av første omgang, og Andreas fikk endelig inn en redusering på et hardt skudd fra skrå vinkel! Dermed var det håp foran andre omgang, og med litt flaks kunne vi fortsatt snu dette.

Men det var Ready som fikk ballen i nettet. Terje og Anders kjempet heroisk i midtforsvaret, mens en influensasyk Rasmus og en Frank med krampe ikke klarte å yte maks. Dessverre måtte Leiv Jørgen, for tiden på pensilinkur, plukke flere baller ut av nettet. Frustrasjonen kom inn i laget, og det hele toppet seg da Vegard snakket på seg et gult kort.

KORSVOLL Jr.2

KORSVOLL - READY 3 3-7

Korsvollbanen 28/3-2006
Korsvoll - Ready 3 3-7 (1-3)
Dommer: Aleksander Omtvedt
Tilskuere: 2
Mål: Andreas Lausund 2, Terje    Chrisophersen.
Gule kort: Vegard Enggrav, Mathias    Falch, Readys trener.

Fin kamp mot VIF 3!
På forhånd lå alt til rette for nok en Korsvollseier. Et nylig komponert Ready 3-lag skulle ikke by på særlige problemer, og vi forberedte oss på målkalas og sambafotball. På en slapsete, våt og smal utgave av Korsvollbanen ble kampen blåst i gang, og det med et par nye ansikter i backrekka vår...

Da det ble 1-6 fikk alle spillerne beskjed om å bruke to minutter på å finne seg selv, og gjenfinne den gode følelsen fra Kjelsåskampen. Terje var den som gjorde dette best, og på et frispark slo han til med et utrolig hodestøt og headet ballen i mål fra 16-meteren! Et fantastisk mål fra stoppergiganten! Terje var frempå få minutter senere, og sendte i vi et knallhardt skudd som keeperen måtte gi retur på. Mathias skulle bredside ballen i mål, men Erik, som forsøkte å kaste seg bort, kom i veien. Uflaks - igjen!

Nå hadde vi fått blod på tann! Mathias ble spilt gjennom av Magnus og skrudde ballen fint forbi Readys keeper, men Omtvedt, som ikke dømte sin beste kamp i dag, blåste av for hands, og ikke mål - kjedelig.

Etter at Readys trener fikk gult kort for å bytte feil sendte vi flere i angrep. Terje og Anders hjalp bra til på midten, og det så lenge ut til at vi skulle klare oss med Vegard som enslig sweeper helt bakerst. Uheldigvis fikk Ready inn et mål til, men helt på tampen kom Andreas seg fri igjen i Readys felt, han sjanset på et skudd, men til tross for at han traff feil, trillet den løse ballen inn i nettmaskene! 3-7!

I dag startet vi sluttspurten for sent, og kampens siste sjanse endte i et noe spesielt gult kort til Mathias etter en duell med keeper der han var først på ballen. Andreas sto klar til å pirke ballen i mål, men det ble altså frispark til Ready.

Det endte dermed med tap 3-7 - en katastrofe, og årsverste for oss. Riktignok var ikke banen egnet vårt spill, og flere av de planlagte trekkene og taktikken vår viste seg å bli bommerter og feilvurderinger da vi møtte Readys kompakte forsvarsmur. Vi stilte heller ikke med vårt sterkeste mannskap i dag, så da alle blir friske og vi kommer til tredje serierunde får vi tro at Ready blir enkel match. De overbeviste ikke, og om vi bare får opp intensiteten, innsatsviljen og formen generelt, blir det nok morsommere å være Korsvollgutt allerede i neste treningskamp. Denne kampen må vi legge bak oss tidligst mulig - for nå gjelder det å se fremover!

Bildet: Andreas Lausund kunne glise til tross for det ubegripelige tapet - han scoret to mål!