Edvardsen
Enggrav
Innbyttere: Andersson, Blåsternes, Falch, Lausund, Nævestad                   og Solberg.

Bunnen er nådd!
Onsdag 16/8 var dagen da vi skulle starte klatringen på tabellen, for med hjemmekamp mot det desiderte bunnlaget, Ready 3, var det ingen som trodde på noe annet enn tre poeng, og kanskje til og med et aldri så lite målkalas? Våre motstandere hadde såvidt nok spillere til å stille lag, men det skulle fort vise seg å være av liten betydning. Ready 3 kjempet med nebb og klør fra første sekund, mens vi virket daffe og initiativløse i åpningsminuttene.

Etter ti minutter begynte vi å våkne, men da hadde Ready 3 allerede rukket å bygge opp selvtillit med et par flotte oppspill og relativt gode angrep. Vi fikk til et par gode gjennomspill til spissene Erik og Lars, men de ble uheldigvis stoppet i siste sekund. Flere ganger trodde publikum at vi gikk opp i ledelsen, men keeperen vi møtte var både dyktig og heldig. Midtveis i første omgang kom en høy ball inn i Ready 3s felt, og den etter hvert så målfarlige Erik "Edinho" Edvardsen hadde ingen problemer med å ekspedere ballen i mål! 1-0 - vi kunne roe nervene, for nå hadde vi definitivt overtaket.

Vi byttet inn flere friske bein, og fortsatte å produsere sjanser. Andreas L. kom inn på venstrekanten og kjørte karusell med Readys høyreback, Mathias hadde et ok skuddforsøk, og Lars et par glimrende raid - men mål ble det dessverre ikke, det ble nemlig noe ubestemt og nølende over avslutningene. Gjestespilleren Johannes Blåsternes kom også inn, og viste med sin eminente teknikk at han har et utenomjordisk balltalent! Med to knallharde skudd var han den som kom nærmest å øke ledelsen i første omgang - det ene av dem smalt i tverrliggeren! Vi gikk til pause med 1-0, og hadde stø kurs mot sesongens andre hjemmeseier.

I andre omgang fortsatte vi å produsere sjanser på løpende bånd, men Ready 3 sto frem med et bunnsolid forsvar, som stadig ryddet opp. Edinho kom til en fin avslutning, Petter dunket en ball skyhøyt over, og Mathias kom til og med rundt keeper, for så å overlate ballen til Vegard, som dessverre ikke fikk plassert skuddet. Minuttet etter fikk Vegard en ny mulighet, og han skrudde ballen perfekt mot høyre kryss, men en kattemyk keeper plukket ned det lure skuddet.
Så skjedde det fatale! Plutselig fikk Ready 3 fritt spillerom på venstresiden vår, og høyrevingen deres kom alene mot Schwencke, og trillet inn 1-1! Schwencke, som hadde nok en god kamp som vår bakerste mann, kan ikke klandres for dette målet, ei heller det neste, som kom få minutter senere. Ready 3 hadde snudd kampen, og med drøye 25 minutter igjen startet vi en dramatisk og lang sluttspurt.

På dødballer skapte vi store muligheter, og Ola og Sindre kunne fort punktert kampen med kontante headinger. Ready 3 sendte alle mann hjem, mens vi fikk en stadig større angrepsrekke. Johannes vartet opp med flere fantastiske dragninger, men ble gjentatte ganger brutalt klippet ned - uten at det fikk konsekvenser for synderne! Mot slutten holdt Sindre på å tråkle seg forbi hele Ready 3, men heller ikke denne gangen fikk vi ballen i mål! Til tross for et massivt press på slutten klarte vi ikke å score, og Ready 3 kunne juble for en overraskende seier og sine første poeng for året!

En skandale, en tragedie, og en fryktelig opplevelse for oss, vi tapte nemlig mot kretsens dårligste juniorlag!
Kampen var ikke så dårlig som et tap skulle tilsi, og hadde vi klart å sette sjansene våre tidlig i andre omgang, hadde vi nok vunnet. Uansett, nå må vi gå i oss selv, finne ut hva som er galt, og sørge for at vi ikke blir en kasteball for de andre lagene resten av høstsesongen. Det er fortsatt mange poeng å kjempe om, og hvis vi kan finne tilbake til godfølelsen vi hadde i vår, kan det fort bli stas å heie på Korsvoll Jr.2 igjen!
Bildet: Selv ikke en grundig taktikkgjennomgang før kampen kunne redde oss i dag.