Enggrav
Innbyttere: Andersson, Moen, Rummelhoff, De Lange,                   Djøseland, Hopland.
Korsvoll (3-4-3):

Sommerfotball!
Fredag 28.juli møtte vi et heltent og Norway Cup-klart Norild-lag fra Vadsø til dyst på Korsvollbanen. Vi var forsterket med et par profiler fra FC Nordre Aker, og selv om regnet pøste ned de første minuttene etter flere skyfrie dager, ble det en fin sommerkveld og en behagelig fotballkamp, ikke minst for dagens kaptein, Knut Steinfeld, som spilte sin siste kamp før han drar til Trondheim for å studere.

For å gi Norild best mulig trening foran Norway Cup, ble kampen spilt over 3 x 30 minutter. Det førte til hyppigere bytter, og ikke minst mer intensivt spill. Vi startet med en spenstig 3-4-3-formasjon mot våre noe yngre motstandere, og først så det ut til å funke bra. Mathias, på banen igjen etter å ha gått skadet siden mai, holdt på å snike et lurt frispark i hjørnet, men et Norildbein kom i veien.

Jørgen viste fint driv et par ganger fra sin offensive midtbaneposisjon, og etter klabb og babb på en corner kunne vi med litt flaks tatt ledelsen. Så tok Norild over, og plutselig sto det 0-1! En fortumlet Henrik Gaudernack, eks-Korsvoll og Lyn-spiller, nå FCNAs ubestridte førstevalg mellom stengene, kunne lite gjøre. Det viste seg fort at tre stoppere ble for lite, spesielt når midtbanen - med unntak av Eirik Garnås - ikke var flinke nok til å ta returløpene, men innen vi rakk å legge om taktikken sto det 0-3 til de veltrente gjestene fra Vadsø.

Med en ordinær 4-4-2-formasjon fra og med andre omgang, tok det ikke lang tid før vi hadde full kontroll over kampen! Etter kun ett minutts spill av andre omgang, kom FCNAs superspiss Anders Rummelhoff alene mot keeper, og viste seg som en iskald avslutter da han trillet inn 1-3-målet! Kun få minutter senere var Lars frempå fra skrå vinkel, og på bare tre minutter hadde vi kjempet oss tilbake i kampen slik at det nå sto 2-3!
Dette ble en veldig god omgang for oss, men Norild sto imot presset vårt de siste 27 minuttene.

Tredje omgang ble jevnere, men vi beholdt presset, ettersom Norild ble noe mer forsiktige og la seg bakpå.
Eirik, Lars og Mathias sendte avgårde flotte skudd, og Eivind traff tverrliggeren - returen kom overraskende på Anders R., som styrte ballen utenfor fra fem-meteren.

Seks minutter før full tid, kom Knut Steinfeld inn for siste gang (for denne gang) for å motta publikums hyllest. Han briljerte de siste minuttene, men kunne likevel ikke forhindre at Norild satte inn 2-4 i det 90.minutt.

På grunn av mange stopp i spillet, la dommer Aleksander Omtvedt til nesten sju minutter, og fem minutter på overtid, ble Lars revet ned i feltet - straffespark! Helt korrekt dømt av den unge dommeren, ikke minst med tanke
Bildet: En stolt Knut fikk æren av å bære kapteinsbindet i sin avskjedskamp, og svarte med å score ett mål. Nå skal han studere i Trondheim.
på at han ti minutter tidligere hadde snytt oss for et soleklart straffespark.

Som en takk for lang og tro tjeneste, lot Lars kaptein Knut få ta straffesparket. Og selv om Norild prøvde å psyke ut midtbaneeleganten, holdt Knut hodet kaldt, sendte keeperen til feil side, og dunket ballen ned i hjørnet! Jubelscenene endte med at Knut ble byttet ut til stående applaus fra alle spillerne og fremmøtte fra Korsvoll, og det ble med det en perfekt avskjed for den staute driblefanten.

Vi tapte til slutt 3-4, men med is etter kampen gjorde ikke det så mye. Fra vår side ble det kanskje litt vel mye feriepreget sommerfotball, samtidig som 3-4-3 var en grov taktisk bommert mot kjappe Norild-vinger.
Det er fortsatt et par uker til serien begynner igjen, så vi har fortsatt tid til å rette opp feilene!