Kristoffersen
Innbyttere: Bjerre, Dolve, Lausund, Nævestad, Ramberg og                   Sandnes.
Ubenyttet:  Erichsen (skadet under oppvarmingen).

Lokaloppgjør!
Onsdag 30.august var det endelig tid for lokaloppgjør mot Lyn 2 på Korsvollbanen igjen! Vi stilte med en bred og god tropp, og etter en rekke uheldige og svake resultater, var vi innstilt på å sanke høstens første poeng. Vi bestemte oss for å satse offensivt, og kampen om Oslo Vest kunne begynne!

Etter at trener Falch hadde holdt en inspirerende motivasjonstale om en mann fra Detroit som ønsket å forandre verden ved å bygge et sjørøverskip i hagen sin, startet vi kampen med høy innsats og godt humør, og det varte ikke lenge før vi fikk troen på seier! Vi kombinerte fint forbi Lyn 2, hadde et godt pasningsspill og kjørte hurtige overganger. Edinho spilte frem spissmakker Mathias, men skuddet fra åtte meters hold ble kraftløst, og også returen ble avverget! Like etter var det Edinho som fikk ballen servert, men to meter fra mål presterte han å skytte himmelhøyt over! I denne gode perioden fikk både Eivind og Sindre store sjanser, sistnevnte traff blant annet tverrliggeren etter å ha driblet seg forbi fire mann! Daniel kom inn på topp mot slutten av omgangen, og fikk øyeblikkelig muligheten fra 16-meteren - skuddet gikk rett på keeper.

Lyn 2 hadde også et par store sjanser, men en god Andreas Schwencke i mål, samt solid forsvarsspill av samtlige i backrekka, gjorde at vi fikk ryddet opp hver gang. Første omgang hadde vært en stor opptur, ettersom vi hadde spilt minst like bra, hvis ikke bedre, enn topplaget Lyn 2. Vingspillet fungerte også ganske bra denne ettermiddagen, og det hadde ikke vært ufortjent om vi hadde gått til pause med ledelse.
Bildene: Høyre: Mathias har redusert til 1-3, og er igang med sin karakteristiske feiring! Venstre: Sindre hadde nok en stor kamp på midtbanen mot Lyn 2, og her er han på på vei forbi en forsvarer.
Som i forrige kamp mot Huk startet vi andre omgang med å åpne oss helt bakover, og innen publikum hadde rukket å sette seg tilbake på tribunen, hadde Lyn 2 scoret to ganger! Schwencke kunne kanskje tatt det andre målet, men ballen gikk via en Korsvollfot og fikk en umulig skru. Vi tok tak i kampen og kom til et par mindre sjanser, men så, på det verst tenkelige tidspunktet, var venstrebeinte Fredrik Dolve uheldig å klarere ballen i eget mål med høyrebeinet! 0-3 - nå var det vel kjørt?

Nei da, vi hadde mer på lager! Vi hentet styrke, motivasjon og nye krefter fra historien om mannen fra Detroit, og nå kom sjansene på løpende bånd igjen! De fysiske spissene Ola, Mathias og Daniel herjet med motstanderne, og en særdeles opplagt Peder styrte spillet sammen med en minst like kvikk Sindre. Forsvarsspillerne fikk mer å gjøre fremover på banen enn bakover, og Terje var nær redusering på en corner.

I det 80.minutt fikk vi omsider uttelling; et godt angrep endte med at Ola chippet ballen inn til en umarkert Mathias, som fikk en enkel jobb med å heade ballen i nettet. Målet burde blitt annullert ettersom Mathias var rundt to meter i offside. Lyn 2 begynte å bli stresset, og vi kjørte over dem uten problemer. Dessverre var ikke avslutningene våre gode nok, og tiden begynte å løpe ifra oss.

To minutter før slutt kjørte Sindre karusell på høyresiden, og etter å ha passert halve Lyn 2, serverte han ballen til Mathias, som kontrollert bredsidet inn 2-3-målet med høyrebeinet! Vi jaget utligningen de siste minuttene, og nærmest kom Ola da han styrte et frispark like over i kampens siste sekund.

Dermed tapte vi 2-3, og måtte se at nok en jevn kamp endte med null poeng. Bortsett fra de første 20 minuttene av andre omgang var vi det beste laget, men dårlige avslutninger ble vår bane. På en god dag kunne vi scoret over ti mål, for selve angrepsspillet var virkelig flott! Vi nærmer oss poeng nå, og det er viktig å huske at mannen fra Detroit tross alt måtte samle tømmer i ett år før han kunne bygge skipet sitt! Under kampen mot Lyn 2 samlet vi nok tømmer, og vi bygde skipet - så får vi håpe at det blir en fin jomfrutur borte mot Vålerenga 3 neste uke!