Korsvollbanen 2/4-2006
Korsvoll - Lambertseter 6-2 (3-1)
Dommer: Lambertseters trener
Tilskuere: 9
Mål: Mathias Falch 3, Eivind Hopland 1    (Str), Andreas Lausund 1, Sindre    Sangnes 1.

Fantastisk!
Etter det tafatte sjokktapet mot Ready forrige uke, var vi endelig tilbake på sporet i søndagens kamp mot Lambertseter IF! Med en solid tropp - inkludert de to nye prøvespillerne Ola Røysamb og makedonske Matej Radunovic - så Lambertseter ut til å være en overkommelig motstander, men kampen startet på verst tenkelig måte...

For etter en ganske jevn åpning oppsto det kommunikasjonstrøbbel og kaos i forsvaret slik at en ellers beinsolid Aksel Sterri lobbet inn 1-0 til Lambertseter bak en fortvilet Leiv Jørgen. Vi slo raskt tilbake mot våre mindre og utrente motstandere, som spilte sin første kamp for året, og Mathias burde satt et innlegg fra Erik. Debutant og tidligere Lynspiller Ola Røysamb viste tidlig at han har fart i beina, og alene med keeper var han bare centimetre fra å utligne. Heldigvis fikk vi et mål noe senere - Mathias tok i mot en lang ball, headet den videre mens han skjermet unna en motspiller, og sendte den i mål fra 16-meteren med et velplassert skudd!

Dagens andre prøvespiller, Matej Radunovic, viste seg som en stødig og offensiv back, og etter flere gode raid fikk vi endelig uttelling da han mottok ballen i feltet og spilte uselvisk videre til Mathias som bredsidet ballen inn i nettet! Fint spill av den makedonske friskusen, han imponerte stort i dag!
Bildene: Venstre: Eivind blir felt av keeperen. Høyre: Han setter selv straffen sikkert i mål!
Under: Ola - ny mann i Korsvoll?
Og mer skulle det bli! For mot slutten av omgangen kom Eivind seg forbi keeper etter en fin gjennombruddspasning, men før han rakk å sette ballen i mål ble han revet ned av keeperen! Vi ble tildelt straffe, og Eivind satte ballen kontant i nettet fra krittmerket - hans første mål for Korsvoll!

Vi produserte flere sjanser i første omgang, blant annet fikk Erik Edvardsen flere store sjanser etter at han erstattet Ola på topp. Den største muligheten fikk Erik rett før pause, men det skrudde skuddet strøk stolpen og gikk utenfor. Det sto dermed 3-1 da dommeren blåste av første omgang, en omgang der vi så absolutt leverte varene! I andre omgang fortsatte vi i samme stil, og Lambertseter ble presset bakover. Etter å ha brukt et par minutter på å finne tilbake rytmen kom sjansene på løpende bånd for både Andreas, Mathias, Marius, Matej, Knut og ikke minst Erik, som tydeligvis ikke hadde marginene på sin side i dag.

Kantspillet vårt var veldig bra i dag, og vi kom rundt flere ganger. En gang kombinerte Andreas og Ola flott, og førstnevnte ekspederte ballen i nettet på utsøkt vis! Lambertseter reduserte, men Sindre økte ledelsen vår på en fabelaktig heading som suste inn i krysset etter en god corner fra høyre (se bildet på toppen)! Med 5-2 var kampen i realiteten avgjort, og Lambertseter mistet motet slik at vi kunne fortsette å kjøre over dem. Etter en tabbe av Lambertseters forsvar og godt press av Sindre kunne Mathias sette den definitive spikeren i kista da han trillet ballen i det åpne buret ti minutter før slutt! Vi fikk ikke flere mål til tross for flere gode sjanser, og kampen endte med en fantastisk 6-2 seier! I dag fungerte det meste, både defensivt og offensivt - Leiv og forsvaret hadde blant annet en kjempeparade da flere baller ble reddet på streken på stillingen 4-2, veldig bra ettersom et mål her kunne endret kampen fullstendig.

Med denne seieren viste vi at vi fortsatt kan, og at tapet mot Ready kun var et glipptak - Korsvoll Jr.2 er tilbake!