Innbyttere: Solberg, Vig, Bjerre, Edvardsen, Karlseng og                   Enggrav.
Korsvoll (4-4-2):

Nedtur i lokaloppgjør!
T
irsdag 18/4 kom Kjelsås' trener på treningen vår og lurte på om vi kunne stille lag mot dem dagen etter. Et oppgjør mot Kjelsås Jr.2 er noe ingen Korsvollgutt kan si nei til, så vi fikk stablet et lag på beina, og 24 timer senere sto et heltent Korsvollag klare til dyst på Grefsen Stadion!

Det store spørsmålet blant fansen før kampen var om hvor lang tid det kom til å ta før Korsvoll ville bli redusert til ti, og etter hvert også ni mann - for i backrekka fra start var både Aleksander "Beistet" Omtvedt, den tidligere midtbaneterrieren som forøvrig også var kveldens kaptein, og makedonske Matej "Čudovište" Radunovic, begge kjent for sin aggressive og provoserende spillestil. Heldigvis klarte de to hardhausene å holde seg i skinnet gjennom hele kampen, og beviste at de begge snart kan være aktuelle for kontrakt og en plass i førsteelleveren.

Første omgang ble dessverre dominert av hjemmelaget, og det tok ikke lang tid før Leiv måtte plukke den første ballen ut av nettet. Vi fikk for store rom mellom lagdelene, og den defensive jobbingen preget av at det nettopp har vært påskeferie med store påskeegg og en anelse for mye TV-krim. Vi kom likevel til et par sjanser, og Eivind overrasket Kjelsåsforsvaret flere ganger med sine lange innkast, og Mathias var nær en utligning da han dunket til på halvvolley. Jørgen hadde også et greit skuddforsøk, men Kjelsås slo til igjen og gikk opp til 2-0, og det var ikke ufortjent utifra ballbesittelse, spill og sjanser. Terje kjempet heroisk i midtforsvaret, og avverget flere store muligheter med sine kompromissløse taklinger - sterkt!

Like før pause kom vi på en vakker overgang, og Erik, som hadde kommet inn på topp halvveis i omgangen, headet ned til spissmakker Mathias som skjøt i steget! Det knallharde skuddet smalt i tverrliggeren så det ristet, men ingen Korsvollspillere var våkne fremme på returen. Kjelsås satte inn 3-0 på et flott langskudd noen minutter senere, og vi hadde virkelig rotet det til for oss selv foran andre omgang.

Vi gjorde et par endringer foran de siste 45 minuttene, en skadet Vegard måtte blant annet kaste inn håndkleet, og Jørgen ble flyttet opp som offensiv midtbane slik at vi nå spilte i en 4-4-1-1 formasjon. Kampen ble jevnere nå, men forsvaret ble stadig overlatt til seg selv da midtbanen vår så altfor tidlig gikk tom for krefter og ikke orket å ta den lange veien hjem. Dette kunne fort blitt skjebnesvangert da Magnus ble flyttet opp fra høyreback til spiss, men Terje, Omtvedt og Eivind ga alt de hadde og fikk stoppet det som var av Kjelsåsangrep. Mot slutten kom vi til stadig større sjanser - Matej tråklet seg forbi tre-fire mann, nå fra sin midtbaneposisjon, men ble nok litt overrasket da han plutselig sto alene foran keeper, og det løse skuddet gikk rett på keeper. Marius, som virkelig briljerte på kanten i andre omgang, skapte mange muligheter, og alt i alt var det offensive spillet ganske bra nå, bortsett fra at den siste og avgjørende pasningen alltid var fraværende.

Mot slutten fikk vi endelig uttelling! Eivind spilte en lang ball opp langs kanten, Mathias kom forbi forsvarerne, og fra kanten av 16-meteren satte han ballen i motsatt hjørne via stanga og i mål! 3-1, og fortsatt tid til å utligne! Matej var gjennom en gang, og Kjelsås' store midtstopper så ingen annen utvei enn å holde ham igjen. Skjorta sto rett ut som et seil, men dagens mindre begavede dommer fra Kjelsås IL så tydeligvis en annen vei, noe han gjorde flere ganger i denne kampen. Andreas burde og skulle ha scoret mot slutten, og Mathias, Marius, Erlend, Petter og Jørgen hadde alle nye sjanser til å score. Dessverre fikk vi ikke inn flere mål trass i et massivt press på slutten, og Kjelsås vant årets andre lokaloppgjør 3-1. En viss forbedring var det riktignok, for i tilsvarende treningskamp i fjor tapte vi 7-0, og selv om det defensive midtbanespillet vårt var til å skryte av og mange ikke hadde dagen, var dette en grei kamp med tanke på at vi kun fikk en dag på å forberede oss...

Bildet over: Kveldens lag! Bak fra venstre: Jørgen Brennbakk, Aleksander Omtvedt, Petter Vig, Marius Andersson, Matej Radunovic, Andreas Lausund, Mathias Falch, Terje Christophersen og Eivind Hopland. Foran fra venstre: Erlend Karlseng, Ola Røysamb, Magnus Solberg, Peder Nævestad ogVegard Enggrav. På oppvarming da bildet ble tatt: Leiv Jørgen Bakkerud og Erik Edvardsen.